HAAN
HAAN

HAAN je dio nove generacije tvrtki koje žele izgraditi bolju budućnost planeta i čovječanstva.

Spreman za promjenu
Mi dajemo prioritet našoj društvenoj predanosti, fokusirajući svoju misiju i aktivnost na vidljivost, svijest i iskorjenjivanje vodene krize.

Spremni za njegu
HAAN dizajnira i plasira proizvode za osobnu njegu, ponovno otkrivajući uspostavljene kategorije jedinstvena DNK.

HAAN

(29)
Filter schließen
Vrsta proizvoda
  •  
  •  
Boja
  •  
  •  
  •  
Poništi sve filtre

Nažalost, nismo uspjeli pronaći odgovarajuće rezultate za vaš odabrani filtar.

Haan – zabavna i trendi sredstva za dezinfekciju ruku

Španjolski brend Haan, koji nudi sredstva za dezinfekciju i njegu ruku, osnovali su Eric Armengou i Hugo Rovira 218. godine. Visoki standardi kojima se vode rezultiraju inovativnim, funkcionalnim i održivim proizvodima. Njegov pristup poslovanju od samog početka u središte stavlja ljude i brigu o planetu te uključuje i snažnu socijalnu posvećenost. Uz to što su Haan proizvodi zabavni i korisni, dio dobiti od njihove prodaje koristi se za projekte kojima se omogućava pristup pitkoj vodi stanovnicima zemalja u razvoju. Svi Haan proizvodi u potpunosti su veganski i cruelty free, a premium formule koje se koriste njegujuće su za vašu kožu.

Sredstvo za dezinfekciju koje ćete poželjeti nositi poput modnog dodatka

U Douglas ponudi potražite Haan sredstvo za dezinfekciju i uz 99,9 postotnu zaštitu uživajte u fantastičnom mirisu koju pružaju. Budući da sadrži aloe veru, ruke će vam biti hidratizirane i njegovane te ugodne na dodir. Simpatična raznobojna pakiranja u kojima dolaze Haan sredstva za dezinfekciju toliko su privlačna da ćete ih uvijek držati pri ruci. To će vam olakšati i maska za sredstvo za dezinfekciju s vezicom. A kada potrošite kupljeno sredstvo pakiranje nemojte baciti. Već možete kupiti vrećicu za ponovno punjenje. Time smanjujete do 89 % plastike koja se koristi.

Njegujuća i mirišljava higijena ruku

Sredstvo za dezinfekciju ruku dobro je uvijek imati pri sebi, kako bi nam potrebna zaštita bila uvijek dostupna, koliko god nam užurban bio način života. Budući da ih često koristimo, važno je da budu grubi prema bakterijama i virusima, no nježni prema našim rukama. Zato su Haan proizvodi savršen odabir za sve koji uz čiste žele i njegovane ruke. Dodatna prednost je i njihov ugodan miris. Istražite Douglas ponudu i odaberite primamljiv miris koji će vas oduševiti pri svakom korištenju. Svaka boja pakiranja donosi nove privlačne mirisne note.

Briga o okolišu i njega u jednom potezu

Korištenjem Haan proizvoda birate zaštitu i njegu u zabavnim pakiranjima, podržavate projekte koji pomažu zemljama u razvoju te pridonosite smanjenju korištenja plastike. Brend Haan donosi cool pakiranja koja ćete poželjeti uvijek iznova koristiti. Zato kad potrošite originalno pakiranje jednostavno i lako ga nadopunite sredstvom iz refil vrećice.

Pronađite Haan sredstvo za dezinfekciju u Douglas online trgovini

Higijeni ruku pridajemo posebnu pažnju i volimo da su one čiste i kada smo u pokretu te nemamo priliku oprati ih vodom i sapunom. Zato ako se pitate gdje kupiti sredstvo za dezinfekciju ruku zavirite u Douglas online trgovinu i odaberite učinkovite i mirišljave Haan proizvode. Uz samostalna pakiranja potražite i maske za dezinfekcijsko sredstvo s praktičnom vezicom te refil vrećice, kojima ćete pridonijeti očuvanju okoliša. Iskoristite prednost online kupovine i brze dostave te odaberite Haan sredstvo za dezinfekciju ruku u omiljenoj boji, a opremite se i funkcionalnim refil pakiranjima kako bi vam zaštita od nečistoća uvijek bila nadohvat ruke.

Prikaži više Prikaži manje