The Merchant of Venice
The Merchant of Venice

The Merchant Of Venice marka je koja ima svoje konceptualno podrijetlo u drevnoj parfumerijskoj umjetnosti koja potječe iz Venecije te od stoljetne trgovine s Orijentom. Kroz majstore, kao što su Muschieri (parfumeri) i Saoneri (proizvođači sapuna), izmišljene su nove tehnike izrade koje su mletačke parfeme i kozmetiku učinile vrlo traženim proizvodima na svim Kraljevskim sudovima Europe. Povijesna priroda i prestiž marke izražavaju se dragocjenim mirisima parfurmera koji interpretiraju drevne recepte. Sofisticirane kreacije smještene su u dragocjenim bočicama parfema nadahnutih tisućljetnom umjetnošću venecijanskog stakla (murano). Nositi The Merchant of Venice znači iskusiti vječnu eleganciju na osobni način: individualni karakter i šik profinjenost, strast za elegancijom i, istovremeno, strast za eksperimentiranjem.

Nažalost, nismo uspjeli pronaći odgovarajuće rezultate za vaš odabrani filtar.

The Merchant of Venice – oda fascinantnoj prošlosti Venecije

Stvoren od strane obitelji Vidal 214. godine, The Merchant of Venice oživljava drevnu venecijansku tradiciju trgovine vrhunskim mirisnim sastojcima i izrade parfema. Linija niche parfema priča priču o trgovcima koji su Veneciju povezivali s raznim dijelovima svijeta. Oni su kupovali i prodavali božanstvene, egzotične sirovine koje su venecijanski majstori oplemenili svojim jedinstvenim tehnikama i stvarali posebne kreacije. The Merchant of Venice donosi posebne mirisne spektakle koji utjelovljuju tradiciju, kulturu i vrhunsku izradu.

Esencija venecijanske sofisticiranosti

The Merchant of Venice parfem svakom svojom inačicom daje jedinstvenu mirisnu priču. To je brend izvanrednih mirisa koje će cijeniti oni s istančanim ukusom. Duga venecijanska tradicija izrade parfema inspiracija je i srž poslovanja. Predstavnici obitelji Vidal vjerni su istraživanju raznih destinacija u vječnoj misiji pronalaska rijetkih i nikad korištenih mirisa, začina i sirovina za izradu parfema. Do sada je predstavljeno preko 7 jedinstvenih i prepoznatljivih mirisa, među kojima svatko može pronaći onaj koji će u potpunosti odgovarati njihovom ukusu i karakteru.

The Merchant of Venice Nobil Homo muška linija mirisa odiše aristokratskom privlačnošću. Ona utjelovljuje šarm venecijanskih plemića, a nadahnuta je njihovim starim zanatima i dalekim putovanjima. Bočica svakog mirisa iz kolekcije inspirirana je tradicionalnim venecijanskim tkaninama majstora obrtnika.

Od ženskih mirisa posebno valja naglasiti The Merchant of Venice Murano kolekciju. Posvećena je vrijednim, egzotičnim sastojcima koje su mletački trgovci uvozili s Orijenta.

Uz parfeme koji su naglašeno ženstveni, odnosno muževni, The Merchant of Venice nudi i unisex mirise koje muškarci i žene mogu dijeliti.

Ekstravagantni mirisi za muškarce i žene

Luksuzni brend niche parfema The Merchant of Venice inspiriran je gradom koji mu je i dom - Venecijom - pritom oživljavajući mirisnu rapsodiju raznih dijelova svijeta. Tu se mogu pronaći najkvalitetniji sastojci iz Afrike i Azije koji znalački osmišljeni i pažljivo kombinirani tvore neke od najposebnijih mirisnih edicija ikad. Sve su one upakirane u ekskluzivne, raskošno ukrašene bočice napravljene od čuvenog Murano stakla.

Glamurozni parfemi u kreativnim bočicama

Svaki The Merchant of Venice Eau de Parfum predstavlja jedinstvenu priču koja je utjelovljena kroz njegove mirisne note, pakiranje i stil. Brend ovjekovječuje svoju ljubav prema jedinstvenoj venecijanskoj povijesti i nekadašnjim iznimnim vještinama majstora zanata. The Merchant of Venice moderna je interpretacija venecijanske profinjenosti. Spaja drevne umjetnosti i tradicije s današnjim potrebama suvremenog tržišta.

Odaberite The Merchant of Venice parfem u Douglas trgovinama

Pronađite unisex, ženske i muške mirise luksuzne parfemske kuće The Merchant of Venice u Douglas trgovinama. Oživite duh stare Venecije i uzbudljivih putovanja Orijentom odabirom nekog od dragocjenih parfema. Uživajte u opojnim mirisnim rapsodijama, ali i izvanredno izrađenim, raskošnim bočicama koje ćete poželjeti istaknuti poput umjetničkog djela.

Prikaži više Prikaži manje