DRAGI KUPCI, ZBOG POVEĆANOG BROJA NARUDŽBI MOGUĆI SU POMACI U ROKOVIMA DOSTAVE
1 EUR = 7.53450 HRK

Nažalost, nismo uspjeli pronaći odgovarajuće rezultate za vaš odabrani filtar.

Maske za lice – sigurnost i modni dodatak u jednom

Zaštitne maske za lice postale su dio naše svakodnevice i gotovo pa više ne izlazimo iz kuće bez njih. One su sada sastavni dio naše brige o zdravlju nas samih, ali i drugih. Višekratne maske za lice omogućuju nam da uz određenu dozu zaštite pronađemo onu koja će svojom kvalitetom najbolje odgovarati našoj koži kako bi izbjegli moguće iritacije.

Maska za lice trenutno je neizostavan dodatak našoj rutini. No uz to što su korisne i važne za našu sigurnost mogu biti i zanimljiv modni dodatak. Njihova boja i uzorak može se prilagoditi modnim kombinacijama za ujednačen i kompletiran outfit. Dodajte svoj osobni modni pečat i pokažite svijest o novoj svakidašnjici. U Douglas web trgovini potražite elegantnu masku Tie-Me-Up Silk Mask Pure Spring pastelnih boja te Silk Mask Animal Print Black, koja će se svidjeti ljubiteljima životinjskih uzoraka.

Funkcionalnost i ljepota kao izraz odgovornosti

Maske se mogu pronaći u svakojakim varijantama. Neke su napravljene od svile, a neke od pamuka. Većini višekratnih maski potrebno je dodati medicinski filter kako bi zaštita od bolesti bila potpuna. Kakav materijal maske odabrali ovisi o osobnim preferencijama i udobnosti koju pojedine maske pružaju. Važno je da materijal koji dodiruje lice prozračan, da ne izaziva reakcije na koži i da se može vrlo lako i brzo dezinficirati do sljedeće uporabe. Pri odabiru modela valja obratiti pozornost na njenu veličinu, kako bi osigurali da su sva važna područja zaštićena, a da istovremeno maska nježno grli vaše lice.

U Douglas trgovini dostupne su maske za lice rumunjskog brenda Tie-Me-Up. Vanjski sloj maske napravljen je od prirodne svile proizvedene u Italiji, dok je unutarnji sloj izrađen od pamuka. S obzirom da u masku nisu integrirani filteri, ona ne štiti od virusa. Za bolju zaštitu maska ima unutarnji džepić napravljen od vodootpornog poliestera, u kojeg je potrebno umetnuti medicinski filter. Šaroliki i veseli uzorci razveselit će svaku odjevnu kombinaciju. Anatomski oblik osigurava dobro prianjanje maske, a za više udobnosti tu je i prilagodljivi dio za nos i elastične vrpce za oko ušiju.

Maska za lice i njega kože

Zaštitne maske za lice većinom nosimo svaki dan. Stoga se može dogoditi da učestalost nošenja maske ima neželjene učinke na ten. Ovisno o tipu kože i pojedinačnim preferencijama valja pažljivo odabrati masku za lice. Istovremeno dobro je dodatno posvetiti pažnju njezi kože, osobito one osjetljive. Zaštitne maske za lice potrebne su svima, a praktičnost njihovog višestrukog korištenja su ušteda i briga za okoliš. Redovitim pranjem maske i pažljivim odlaganjem izbjegava se zadržavanje nečistoće, a posljedično i pojava osipa, akni prištića ili alergijskih reakcija. Obratite dodatnu pažnju i na njegu usana.

Zaštita zdravlja i briga o okolišu

Maske za lice mogu spriječiti izbacivanje zaraznih kapljica tijekom pričanja, kihanja i kašljanja. Također mogu zaustaviti njihovo udisanje. Uvijek je nužno provjeriti koliku razinu zaštite koji model maske pruža, kako bi se po potrebi umetnuli dodatni filteri. Valja paziti i da maska za lice u potpunosti prianja uz lice te biti prozračna, kako disanje ne bi bilo dodatno otežano. Korištenjem višekratnih maski za lice smanjujemo količinu otpada, samo je bitno da ih održavamo na ekološki prihvatljiv način.

Pronađite zaštitne maske za lice u Douglas trgovinama

Kupite masku za lice u Douglas web trgovini i stvorite nove trendi odjevne kombinacije. Za što ugodniju kupovinu iskoristite praktičnost brze dostave. Trenutno neophodni dodaci dostupni su u raznim bojama i kombinacijama pa pronađite one koji će dati osobni pečat vašem modnom izričaju.

Prikaži više Prikaži manje