1 EUR = 7.53450 HRK

Boje za kosu

(30)
Filter schließen
Brandovi
  •  
  •  
Vrsta proizvoda
  •  
  •  
  •  
Poništi sve filtre

Nažalost, nismo uspjeli pronaći odgovarajuće rezultate za vaš odabrani filtar.

Boje za kosu – profesionalne boje za kosu u vašim rukama

Profesionalno bojanje kose više nije rezervirano samo za kozmetičke salone. Uz visoko kvalitetne boje za kosu sada savršenu nijansu kose možete dobiti i u svojem domu. Bogata ponuda vrhunskih boja za kosu omogućuje vam jednostavno bojanje kose bez pomoći profesionalaca. Iskoristite potencijal samostalnog bojanja kose – i zablistajte u savršeno njegovanoj i lijepoj frizuri bez posjeta frizerskom salonu.

Stručnjaci za razvoj boja za kosu uspjeli su profesionalno bojanje kose pojednostaviti i upakirati u proizvode koje možete vrlo jednostavno koristiti u svojem domu. Posjet frizerskom salonu više nije obavezan - želite li njegovanu, lijepu i savršeno obojenu kosu. Samo odaberite nijansu boje koju želite – i u svega pola sata zablistajte u predivnoj novoj frizuri.

Do savršeno obojene kose bez posjeta frizeru

Savršeno nijansiranje kose sada u svega nekoliko jednostavnih koraka i desetaka minuta možete postići u vlastitoj kupaonici. Riješite se zauvijek sijedih vlasi i primjetnog izrasta u kosi kojeg pokušavate sakriti – redovitim bojanjem kose u svojem domu. Uz široku ponudu visoko kvalitetnih trajnih ili privremenih boja za kosu – samostalno bojanje kose nikada nije bilo jednostavnije i brže.

U Douglas web trgovini možete pronaći vrhunske AlfaParf boje za kosu širokog izbora nijansi. Od atraktivnih plavih nijansi, preko prirodno smeđe i crne nijanse pa sve do odvažnih crvenih, sivih i rozih nijansi boja. Visoko kvalitetne AlfaParf boje donose temeljito prekrivanje svih vlasi kose i dugotrajnu postojanost boja u svim uvjetima. U ponudi su i hidrogen kreme od 3,6,9 ili 12% obogaćene voskom i regeneratorom koje uspješno štite i hrane kosu za vrijeme bojanja.

Naj Oleari brend donosi multifunkcionalnu olovku za kosu koju možete koristiti za detaljno prekrivanje izrasta ili sijede kose od korijena do vrhova. Obojeni pigmenti olovke za kosu prisno se vežu uz kosu i osiguravaju dugotrajnu postojanost boje. Vrijedi istaknuti i brend Douglas Collection koji donosi jedinstven puder za privremeno bojanje kose. U svega nekoliko minuta u potpunosti promijenite boju kose u razne otkačene nijanse: Pink, Purple, Red, Green i Blue.

Lijepa i njegovana frizura u svakom trenutku

Boje za kosu iz bogate Douglas ponude namijenjene su ženama i muškarcima koje žele savršeno obojenu kosu u svakom trenutku. Pogodne su za korištenje kod sijede kose i neželjenog izrasta koji postaje vidljiv ubrzo nakon posjeta frizerskom salonu. U svega nekoliko minuta, vaše spretne ruke izmiješat će potrebne sastojke – i obojati kosu za savršeno lijepu i njegovanu frizuru u svakom trenutku.

Profesionalne boje za kosu u milijunima domova širom svijeta

Profesionalne boje za kosu više nisu rezervirane samo za vrhunske frizere i frizerske salone. Prilagodbom formule i odmjerenim doziranjem sastojaka – nježno, temeljito i trajno bojanje kose sada je dostupno svima. Samo odaberite željene nijanse boje za kosu i u svega pola sata postignite izgled kose kakav priželjkujete.

Nabavite vrhunske boje za kosu u Douglas web trgovini

Potražite u Douglas web trgovini najbolje boje za kosu i uživajte u jednostavnom bojanju kose u svojem domu. Iskoristite razne pogodnosti koje donosi kupnja u Douglas web trgovini i ostvarite mogućnost besplatne dostave paketa na vašu adresu. Vrijeme je da zablistate u savršeno obojenoj, zdravoj i postojanoj frizuri – uz kvalitetne boje za kosu.

Prikaži više Prikaži manje