1 EUR = 7.53450 HRK

Parfemi za kosu – suptilna mirisna elegancija

Uživate u predivnom osjećaju svježe oprane kose i neodoljivom mirisu kojom kosa odiše? Željeli biste da taj efekt traje što duže? Pravi odabir za vas onda su parfemi za kosu. Kako bi postigli dugotrajan i zanosan miris kose mnogi je špricaju klasičnim toaletnim i parfemskim vodama koje su namijenjene za nanošenje na tijelo. No to je loše za kosu, budući da ti proizvodi često sadrže alkohol koji je može oštetiti i isušiti. Parfemi za kosu lagane su i blage teksture koja nježno prianja uz kosu, a često sadrže i njegujuća ulja koja je hrane i čine mekšom, sjajnijom i svilenkastom.

Obavijte svoju kosu luksuznim mirisom

Parfemi za kosu najčešće dolaze kao dio mirisne obitelji toaletnih i parfemskih izdanja. No, pronaći se mogu i samostalne maglice i parfemi kozmetičkih i beauty brendova. Parfemi za kosu mogu se nositi samostalno ili u kombinaciji s uobičajenim mirisima za tijelo. Želite li da se savršeno poklapaju odaberite parfem za kosu iz iste mirisne linije iz koje je vaša toaletna ili parfemska voda. Poigrati se možete i kombinacijom različitih mirisa, no obratite pažnju da oni budu komplementarni i da se lijepo nadopunjavaju. Tako primjerice ako volite cvjetne mirise, odaberite i parfeme za kosu iz te skupine kako bi stvorili ujednačenu i harmoničnu mirisnu ekstravaganciju. Ako ste se pitali gdje kupiti parfem za kosu, vaša potraga je gotova. U Douglas online trgovini možete pronaći parfeme za kosu istaknutih brendova kao što su Dior, Lancôme i Rituals.

Nježan, dugotrajan i lagan parfem za kosu

Parfemi za kosu namijenjeni su svima koji žele predivno mirišljavu kosu, neutralizirane vanjske mirise te dugotrajnu svježinu. Oni su posebno prilagođeni teksturi kose te nježno prianjaju uz lasi ostavljajući je njegovanom i obogaćenom suptilnim notama. Najčešće dolaze u pakiranjima s nježnim raspršivačem koji omogućava ravnomjerno nanošenje, a pritom ne otežava i ne isušuje kosu.

Predivne aromatične infuzije u obliku parfema za kosu

Oživite zavodljivu mirisnu priču i odaberite najbolji parfem za kosu koji će predivno odražavati vaš stil. Uz samo nekoliko poteza vaša će kosa biti obavijena delikatnom mirisnom aurom, koja će vas savršeno nenametljivog intenziteta pratiti satima. Parfem za kosu nanosi se na osušenu i oblikovanu kosu s oko 2 do 3 centimetara udaljenosti, a može se koristiti i između dva pranja, kako bi se osigurala željena svježina.

Očaravajući parfemi za kosu čekaju vas u Douglas online trgovini

Obavijte svoju kosu zanosnim parfemom za kosu koji možete pronaći u Douglas online trgovini. Tu vas čekaju i klasične toaletne i parfemske vode, pa možete odabrati svoj omiljeni miris ili isprobati nova izdanja. Uz brojne ženske, muške i unisex parfeme, istražite i ponudu istančanih niche parfema te raskošnih setova, koji mogu biti fantastični pokloni za posebne prilike. Odaberete li prilikom kupovine proizvodi u vrijednosti većoj od 36 kuna dostava na željenu adresu bit će besplatna, a Douglas će vas obradovati i besplatnim uzorkom.

Prikaži više Prikaži manje