Dolce&Gabbana
Dolce&Gabbana

Dolce & Gabbana je luksuzna talijanska modna kuća koju su 1985. godine osnovali Domenico Dolce i Stefano Gabbana. Sa svojim upečatljivim kreacijama seksi odjeće - poput "korzet haljina" - i provokativnim oglašavanjem, Dolce & Gabbana brzo su stekli slavu i odanost slavnih i poznatih klijenata.
Dolce & Gabbana nudi odjeću pod dvije marke: Dolce & Gabbana koja se fokusira na luksuznu odjeću, naočale, dodatke i parfeme te liniju ležernije i modernije odjeće, satova i mirisa pod markom D&G.
Prvi miris Dolce & Gabbana, jednostavno nazvan Dolce & Gabbana for Women, predstavljen je 1992. godine. Slijedila je muška verzija 1994. godine. Dolce & Gabbana su tijekom godina lansirali paletu mirisa, a među njihovim najuspješnijima je ikonički miris za muškarce i žene, Light Blue.
Linija parfema DOLCE & GABBANA neizostavan je dodatak koji svakodnevno izražava vaše raspoloženje. Baš kao što odjeća naglašava muške i ženske siluete, kroz mirise pronalazimo put do svoje duše.

Dolce&Gabbana

(36)
Filter schließen
Vrsta proizvoda
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Spol
  •  
  •  
  •  
Poništi sve filtre

Nažalost, nismo uspjeli pronaći odgovarajuće rezultate za vaš odabrani filtar.

Dolce&Gabbana donosi nepogrešiv talijanski stil

Dolce&Gabbana je brand koji nepogrešivo asocira na onaj poznati talijanski osjećaj za stil i glamuroznu kvalitetu. Ovu vrhunsku marku osnovala su 1985. godine dvojica talijanskih dizajnera, Domenico Dolce i Stefano Gabbana. Naziv branda sastoji se od njihovih prezimena, dok je logotip ukrašen njihovim inicijalima i tim nezaboravnim znakom "&". Taj znak simbolizira jaku povezanosti dvojice dizajnera u jedinstven kreativni mastermindkoji ništa ne prepušta slučaju, nego zajedničkim snagama istražuje sve varijante mediteranskog modnog doživljaja.

Brand je započeo svoj poduhvat luksuznom ženskom modom, a ubrzo je uslijedila inovativna muška kolekcija i pregršt inovativnih dizajna. Osvojili su cijeli modni svijet svojim senzualnim mediteranskim stilom u kojem objedinjuju produhovljenost, kreativnost i glamur.

D&G: estetika klasične elegancije

Za ove talijanske majstore stila modni dizajn je ozbiljno estetsko pitanje, tj. sveukupna umjetnost osjetila. Stoga je bilo samo pitanje vremena kada će Dolce&Gabbana ući na tržište mirisa. Bilo da je riječ o parfemima, toaletnim vodama, deodorantima, losionima ili balzamima poslije brijanja, u ponudi ovog branda pronaći ćete sve što je potrebno za vrhunski mirisni doživljaj.

Luksuzni Dolce&Gabbana parfem prenosi poseban, estetski stav prema životu te svi mirisi nose specifičnu talijansku notu koja kreacijama daje jedinstveni šarm. S parfemom ovog branda možete se svakodnevno redefinirati i podcrtati svoje raspoloženje na način na koji to inače čini vaš odabir odjeće. Vaš individualni miris postaje tako svojevrstan odraz vaše osobnosti.

Parfem s ovim potpisom predstavlja stoga uvijek pouzdan izbor, bilo da je riječ o poslovnom sastanku, uzbudljivom večernjem izlasku ili opuštenoj šetnji kroz staru jezgru nekog mediteranskog grada.

Dolce&Gabbana parfem za individualca istaknutog stila

Parfem ovog branda nalik je voljenoj osobi: priraste vam srcu, zaljubite se i više se nikad ne želite rastati od nje ili njega. Osjećate izvjesnu lakoću življenja, sunce i šum valova u srcu. Ovaj brand promovira svoje proizvode kroz ikone talijanske mode pa izbor ovog parfema sa sobom nosi konotacije životnog stila koji se odlikuje samouvjerenosti, individualnosti, elegancijom i nepogrešivim ukusom.

Dolce&Gabbana parfemi za žene svojim mirisnim notama podcrtavaju senzualnost, sklad sa samom sobom i zaljubljenost u život. Razne linije parfema za žene istražuju arome mediteranskih otoka, suncem obasjanih plaža i nezaboravnih ljetnih praznika. U ponudi su i linije suptilnijih mirisa, idealnih za ured ili razne poslovne situacije.

S druge strane, mirisi za muškarce odražavaju hrabrost, snagu i strast, odlikuju se snažnim, aromatičnim notama koje su savršen izbor za gospodina koji njeguje svoj stil, zna što želi i cijeni prije svega kvalitetu.

Dolce&Gabbana: uvijek odličan izbor

Kada vidite logotip D&G na proizvodima ovog branda, možete biti sigurni da vas očekuju luksuzni i kvalitetni modni artikli koji su nastali kao konačan rezultat modne stručnosti i kreativnosti. Dolce&Gabbana parfemi skladno spajaju sicilijansku tradiciju sa suvremenim glamurom talijanskih modnih pisti. I sam dizajn bočica parfema to odražava kroz moderne i nekonvencionalne linije, a na vrhu bočice mogu se naći krune koje asociraju na plemstvo, ili pak cvijet koji asocira na marcipane koji se mogu vidjeti u izlozima sicilijanskih slastičarnica. Parfemi ovog branda povezuju prošlost i sadašnjost Mediterana estetskom linijom koja nikad ne zastarijeva. Jer elegancija je vječna.

Dolce&Gabbana parfemi u Douglasu

Raznoliki parfemi s potpisom Dolce&Gabbana dostupni su online u internetskoj trgovini Douglas. Vrhunski parfemi za nju i njega nepogrešiv su izbor kada je u pitanju mirisna klasika, a uz ove proizvode možete biti sigurni da ćete očarati svakoga i biti centru pažnje.

Sigurna i provjerena kupovina iz udobnosti vašeg doma nikad nije bila jednostavnija, pristupačnija i brža.

Prikaži više Prikaži manje