CYBER BEAUTY DAYS 25.-28.11.2022. NA SAV ASORTIMAN
1 EUR = 7.53450 HRK
Dolce&Gabbana
Dolce&Gabbana

Dolce & Gabbana je luksuzna talijanska modna kuća koju su 1985. godine osnovali Domenico Dolce i Stefano Gabbana. Sa svojim upečatljivim kreacijama seksi odjeće - poput "korzet haljina" - i provokativnim oglašavanjem, Dolce & Gabbana brzo su stekli slavu i odanost slavnih i poznatih klijenata.
Dolce & Gabbana nudi odjeću pod dvije marke: Dolce & Gabbana koja se fokusira na luksuznu odjeću, naočale, dodatke i parfeme te liniju ležernije i modernije odjeće, satova i mirisa pod markom D&G.
Prvi miris Dolce & Gabbana, jednostavno nazvan Dolce & Gabbana for Women, predstavljen je 1992. godine. Slijedila je muška verzija 1994. godine. Dolce & Gabbana su tijekom godina lansirali paletu mirisa, a među njihovim najuspješnijima je ikonički miris za muškarce i žene, Light Blue.
Linija parfema DOLCE & GABBANA neizostavan je dodatak koji svakodnevno izražava vaše raspoloženje. Baš kao što odjeća naglašava muške i ženske siluete, kroz mirise pronalazimo put do svoje duše.

Dolce&Gabbana

(44)
Filter schließen
Vrsta proizvoda
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Cijena
Kn
-
Kn
Poništi sve filtre

Nažalost, nismo uspjeli pronaći odgovarajuće rezultate za vaš odabrani filtar.

Dolce Gabbana donosi nepogrešiv talijanski stil

Dolce Gabbana je brand koji nepogrešivo asocira na onaj poznati talijanski osjećaj za stil i glamuroznu kvalitetu. Ovu vrhunsku marku osnovala su 1985. godine dvojica talijanskih dizajnera, Domenico Dolce i Stefano Gabbana. Naziv branda sastoji se od njihovih prezimena, dok je logotip ukrašen njihovim inicijalima i tim nezaboravnim znakom "&". Taj znak simbolizira jaku povezanosti dvojice dizajnera u jedinstven kreativni mastermindkoji ništa ne prepušta slučaju, nego zajedničkim snagama istražuje sve varijante mediteranskog modnog doživljaja.

Brand je započeo svoj poduhvat luksuznom ženskom modom, a ubrzo je uslijedila inovativna muška kolekcija i pregršt inovativnih dizajna. Osvojili su cijeli modni svijet svojim senzualnim mediteranskim stilom u kojem objedinjuju produhovljenost, kreativnost i glamur.

D&G: estetika klasične elegancije

Za ove talijanske majstore stila modni dizajn je ozbiljno estetsko pitanje, tj. sveukupna umjetnost osjetila. Stoga je bilo samo pitanje vremena kada će Dolce Gabbana ući na tržište mirisa. Bilo da je riječ o parfemima, toaletnim vodama, deodorantima, losionima ili balzamima poslije brijanja, u ponudi ovog branda pronaći ćete sve što je potrebno za vrhunski mirisni doživljaj.

Luksuzni Dolce Gabbana parfem prenosi poseban, estetski stav prema životu te svi mirisi nose specifičnu talijansku notu koja kreacijama daje jedinstveni šarm. S parfemom ovog branda možete se svakodnevno redefinirati i podcrtati svoje raspoloženje na način na koji to inače čini vaš odabir odjeće. Vaš individualni miris postaje tako svojevrstan odraz vaše osobnosti.

Parfem s ovim potpisom predstavlja stoga uvijek pouzdan izbor, bilo da je riječ o poslovnom sastanku, uzbudljivom večernjem izlasku ili opuštenoj šetnji kroz staru jezgru nekog mediteranskog grada.

Dolce Gabbana parfem za individualca istaknutog stila

Parfem ovog branda nalik je voljenoj osobi: priraste vam srcu, zaljubite se i više se nikad ne želite rastati od nje ili njega. Osjećate izvjesnu lakoću življenja, sunce i šum valova u srcu.

Ovaj brand promovira svoje proizvode kroz ikone talijanske mode pa izbor ovog parfema sa sobom nosi konotacije životnog stila koji se odlikuje samouvjerenosti, individualnosti, elegancijom i nepogrešivim ukusom.

Dolce Gabbana parfemi za žene svojim mirisnim notama podcrtavaju senzualnost, sklad sa samom sobom i zaljubljenost u život. Razne linije parfema za žene istražuju arome mediteranskih otoka, suncem obasjanih plaža i nezaboravnih ljetnih praznika. U ponudi su i linije suptilnijih mirisa, idealnih za ured ili razne poslovne situacije.

S druge strane, mirisi za muškarce odražavaju hrabrost, snagu i strast, odlikuju se snažnim, aromatičnim notama koje su savršen izbor za gospodina koji njeguje svoj stil, zna što želi i cijeni prije svega kvalitetu.

Dolce Gabbana: uvijek odličan izbor

Kada vidite logotip D&G na proizvodima ovog branda, možete biti sigurni da vas očekuju luksuzni i kvalitetni modni artikli koji su nastali kao konačan rezultat modne stručnosti i kreativnosti.

Dolce Gabbana parfemi skladno spajaju sicilijansku tradiciju sa suvremenim glamurom talijanskih modnih pisti. I sam dizajn bočica parfema to odražava kroz moderne i nekonvencionalne linije, a na vrhu bočice mogu se naći krune koje asociraju na plemstvo, ili pak cvijet koji asocira na marcipane koji se mogu vidjeti u izlozima sicilijanskih slastičarnica.

Parfemi ovog branda povezuju prošlost i sadašnjost Mediterana estetskom linijom koja nikad ne zastarijeva. Jer elegancija je vječna.

Dolce Gabbana parfemi u Douglasu

Raznoliki parfemi s potpisom Dolce Gabbana dostupni su online u internetskoj trgovini Douglas. Vrhunski parfemi za nju i njega nepogrešiv su izbor kada je u pitanju mirisna klasika, a uz ove proizvode možete biti sigurni da ćete očarati svakoga i biti centru pažnje.

Sigurna i provjerena kupovina iz udobnosti vašeg doma nikad nije bila jednostavnija, pristupačnija i brža.

Prikaži više Prikaži manje