1 EUR = 7.53450 HRK
The Ordinary
The Ordinary

The Ordinary je kolekcija tretmana u razvoju koja nudi poznate, učinkovite kliničke tehnologije koje djeluju kako bi podigle cjenovni i komunikacijski integritet na području njege kože. Brend je osmišljen kako bi slavio integritet u svom najskromnijem i istinitom obliku. Njegova je ponuda prva svoje vrste, ne u smislu poznatih tehnologija koje koristi, već u smislu svoje iskrenosti i integriteta. The Ordinary je nastao kako bi onemogućio prerušavanje proizvoda u domišljatost.
The Ordinary predstavlja „kliničke formule s integritetom“.
The Ordinary je brend tvrtke DECIEM. Krovna marka usredotočena na naprednu funkcionalnu ljepotu. Tim tvrtke DECIEM specijaliziran je za područje kemije i biokemije materijala te je pokrenuo inovaciju u njezi kože, prvu svoje vrste, putem osnovnih brendova Hylamide i NIOD. U kategoriji funkcionalne ljepote integritet je rijedak.
Svakidašnje tehnologije nazivaju se revolucionarnima, a bezosjećajne strategije određivanja cijena zbunjuju publiku, predstavljajući robne tehnologije kao napredne. The Ordinary postoji kako bi komunicirao s integritetom i plasirao na tržište učinkovite, poznatije tehnologije po povoljnim cijenama. The Ordinary se ponosi iskrenošću, bori se protiv stagniranja inovacije u industriji i neizravno slavi dubinu inovacija koje DECIEM brendovi, Hylamide i NIOD, i dalje uvode u ovu kategoriju.

The Ordinary

(51)
Filter schließen
Vrsta proizvoda
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Poništi sve filtre

Nažalost, nismo uspjeli pronaći odgovarajuće rezultate za vaš odabrani filtar.

The Ordinary - pristupačna kvaliteta

The Ordinary je marka kanadske kuće Deciem, koja je 213. počela prodavati svoje proizvode. Deciem se trudi pomicati granice u kozmetičkoj industriji i uspijeva u tome. Ova kozmetička kuća zacrtala si je da će proizvoditi vrhunske proizvode za njegu, ali i da će te proizvode prodavati po pristupačnim cijenama.

The Ordinary ima bogat portfelj proizvoda za njegu kože koji su izgledom i sastavom prilično purističke prirode. Riječ je o kolekcijama koje nude učinkovite kliničke tehnologije, a naglasak stavljaju na integritet i inovacije. Ljubitelji kozmetike oduševljeni su proizvodima ovog branda jer nudi nov pristup, a svatko izbor sastojaka može prilagoditi svojim potrebama.

The Ordinary: dokaz koliko je jednostavnost privlačna

Ovaj brand sigurno će i vama preporučiti kvalitetnu rutinu, bez obzira na to imate li suhu, masnu ili mješovitu kožu, i tražite li kremu za mlađi izgled lica ili sredstvo protiv akni.

The Ordinary kozmetika obuhvaća široku paletu ulja, seruma i tretmana za njegu kože. Isprobajte 1% Virgin Sea-Buckthorn Fruit Oil, ulje plodova pasjeg trna za njegu i zaštitu kože ili ulje ""B"" Oil na bazi mikroalgi.

Želimo istaknuti i neke tretmane za njegu lica, primjerice popularni Retinol .2% In Squalane za mladenački izgled, 1 % L-Ascorbic Acid Powder koji smanjuje neujednačen ton kože ili Vitamin C Suspension 3% In Silicone za glatko lice. Vitamin C, retinoidi i peptidi često se upotrebljavaju u preparativnoj kozmetici pa tako i u proizvodima ove marke, a koži daju baršunastu eleganciju i mladenački sjaj.

Skromna ambalaža, ali...

Danas kvaliteta znači biti autentičan, drukčiji, funkcionalan, lijep, ali i pristupačan (pa čak i za one dubljih džepova). Ovaj brand poštuje ta načela. Možda je baš zato on odabir brojnih osoba koje cijene njegovu predanost ovoj definiciji kvalitete. Ako smatrate da ambalaža ove marke nije spektakularna i atraktivna, nemojte smetnuti s uma da ćete - upravo nauštrb vanjske dekoracije - po pristupačnoj cijeni dobiti kvalitetu.

Nemojte se ograničiti na vanjski izgled već budite među onima koji su prednost u ovom slučaju pružili vrhunskom sadržaju. I naglasimo da The Ordinary proizvodi nisu testirani na životinjama.

Tajna je u kombinacijama

Ova marka poznata je po tome da za svaki tip kože nudi odgovarajući režim proizvoda za njegu, a njena inovativnost temelji se na slaganju proizvoda i kombiniranju tretmana. Naime, uobičajeno je da kupac kupi jednu kremu punu aktivnih sastojaka, no pitanje je jesu li mu svi oni zaista i potrebni. The Ordinary ima drukčiji pristup. Svako ulje, serum ili tretman sastoji se od malog broja aktivnih tvari, a neke sastojke koji se načelno upotrebljavaju u kozmetičkoj industriji (primjerice sulfate, mineralna i životinjska ulja, živu, formaldehide itd.) uopće ne sadrži. Na vama je da odlučite koje proizvode ćete nanijeti i kako ćete ih međusobno kombinirati za postizanje željenog učinka.

Slojeve trebate nanositi pravilnim redoslijedom i uvijek ostavite malo vremena za djelovanje. Opće je pravilo da se vodene formule stavljaju prije onih uljanih, a preporuka je da nanesete maksimalno tri serumske formule odjednom. Detaljnije savjete za upotrebu možete pročitati i na pakiranju proizvoda.

Douglas - od akcije do poklona

The Ordinary Hrvatska možete pronaći u Douglas parfumerijama i na našim web-stranicama. Nudimo sve proizvode koji bi se trebali naći u vašoj kozmetičkoj torbici. Zagrebite malo dublje, potražite i iskoristite naše akcije te kupite više za manje. Bez obzira na to tražite li kričavi ruž za ludi izlazak ili cvjetni parfem za svaki dan, ovdje ćete ih naći. A da bismo vam dokazali koliko cijenimo to što ste odabrali upravo Douglas za svoju kupovinu, uz svaku narudžbu primit ćete i besplatni uzorak nekog proizvoda.

Prikaži više Prikaži manje