Carolina Herrera
Carolina Herrera

Globalno poznata po istančanom stilu, gospođa Carolina Herrera bila je na čelu legendarnog branda više od tri desetljeća.
Godine 1988. Herrera je lansirala svoj prvi Eau de Parfum. Nakon toga nastavlja kreirati mirise i modu koji postaju mjerilo opuštene elegancije i sofisticiranosti, simbolizirajući stil New Yorka.
Carolina Herrera utjelovljuje savršenu kombinaciju povlaštenog života s urođenim osjećajem za  uzvišenu eleganciju a sve pomiješano sa zaraznim latino duhom i južnoameričkim konceptom
življenja poznatim kao "Alegría de vivir" - prirodna sposobnost uživanja u životu do krajnjih granica.

Carolina Herrera

(37)
Filter schließen
Vrsta proizvoda
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Spol
  •  
  •  
  •  
Poništi sve filtre

Nažalost, nismo uspjeli pronaći odgovarajuće rezultate za vaš odabrani filtar.

Carolina Herrera - na visokoj nozi

U trenutku kad je Carolina Herrera 1988. godine na tržište lansirala svoj prvi parfem, bila je već priznata kao vrhunska modna dizajnerica. Svojim izuzetnim osobnim stilom zadivila je brojne dive, uključujući i neke prve dame, primjerice Jacqueline Onassis i Michelle Obamu.

Danas može biti ponosna i na svoj sjajni portfelj ekskluzivnih mirisa. Od samih početaka u njenom radu važnu ulogu igra ljepota, a njezini zavodljivi, ali ipak decentni mirisi kao šlag na torti uspijevaju dodatno upotpuniti stil dizajnerice iz Venezuele.

New York u bočici

Carolina Herrera parfemi imaju dvije najpoznatije, sada već kultne inačice: 212 i Good Girl, odnosno Bad Boy.

212 olfaktivna je oda životu u New Yorku, s tim da brojka 212 predstavlja pozivni broj Manhattana. Ova kolekcija namijenjena je ambicioznim i energičnim osobama. Good girl ima slatkast cvjetni miris, prikladan za večernje sate. Spoj je jasmina, bugarske ruže, kakaa, mošusa i drugih elemenata koji čine skladnu cjelinu.

Bad boy primamljiva je muška verzija ove kolekcije, a sadrži mješavinu cedrovine, kakaa, bergamota, kadulje i dugih mirisa. Rezultat je elegantan, muževan parfem za modernog muškarca.

Carolina Herrera parfem - moderna dualnost

Sadržaj bočice parfema Good girl jednako je provokativan kao i sama bočica, prepoznatljiva štikla koja simbolizira žensku moć. Ali nemojte da vas naziv zavara, ovaj parfem objedinjuje žensku dualnost, tj. mirnu, ali i nemirnu stranu svake žene. Možemo dakle reći da je namijenjen neustrašivim i misterioznim zavodnicama.

Jednako tako, Bad boy naglašava multidimenzionalnost modernog muškarca: osjećajnost i snagu.

Jasmin kao zaštitni znak

Jasmin održava kreativni duh ovog poduzeća na životu. Naime, miris, boja i oblik ovog cvijeta predstavljaju neiscrpan izvor inspiracije za Carolinu Herreru, a sam cvijet prati je još od djetinjstva u Venezueli.

Zanimljivo je da se jasmin nalazi u svim parfemima ovog branda, možda upravo zato što je svestran i može se interpretirati na bezbroj načina. No napomenimo još da miris jasmina karakterizira elegancija i sofisticiranost, isto kao i parfeme ove marke.

Douglas kao stil života

U Douglas online trgovini možete pronaći parfem Carolina Herrera u obliku parfemske ili toaletne vode, deodoranta, gelova za tuširanje i losiona poslije brijanja.

Okružite se bezvremenom ljepotom i uronite u modernu energiju gradske džungle kroz Carolina Herrera parfem. Douglas vam nudi više od kozmetike, pomažemo vam da odaberete željeni stil života. Na vama je samo da zakoračite i krenete.

Prikaži više Prikaži manje