-15% NA SAV ASORTIMAN SAMO U DOUGLAS APLIKACIJI 27.-30.9.2023.
1 EUR = 7.53450 HRK
Chloé
Chloé

Od 1952. godine Chloé se vodi  duhom slobode, prirodnom snagom i svježom energijom. Karakterističan svojom humanošću, hrabrošću i otvorenošću, Maison je ujedinjujući brend koji okuplja zajednicu žena. Slavi autentičnu ženstvenost koja evocira u skladu s prirodom i planetom. Danas, osim stalne predanosti napretku žena i inkluzivnosti, Chloé nastoji ostvariti pozitivan društveni i ekološki utjecaj. Od mode do mirisa, Maison radi na smanjenju svog utjecaja na okoliš kako bi dizajnu i stvaranju donio novo značenje i vrijednosti.

Chloé

(21)
Filter schließen
Vrsta proizvoda
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Poništi sve filtre

Nažalost, nismo uspjeli pronaći odgovarajuće rezultate za vaš odabrani filtar.

Chloé – francuska otmjenost

Ovaj planetarno popularni brand osnovala je egipatska krojačica Gaby Aghion 1952. godine. Već kao dijete otkrila je ljubav prema francuskoj modi. 1945. sa suprugom se doselila u francusku metropolu na rijeci Seini gdje je stvorila danas već kultnu luksuznu marku. Moda iz ove kuće naglašava ženstvenost na razigran i izrazito otmjen način. Kako bi zaokružio ovu ženstvenu priču, ovaj brand proizvodi i parfeme vrhunske kvalitete koji će svaku ženu oduševiti svojim cvjetnim sastavom. U online trgovini Douglas možete pronaći Chloe miris kao parfemsku i toaletnu vodu.

Romantični mirisi u različitim interpretacijama

Na prvom mjestu svakako treba spomenuti bezvremeni Chloé Signature Eau de Toilette, klasični miris ovog modnog i beauty branda. Riječ je o svježem, zavodljivom, cvjetnom nježnom mirisu s daškom egzotike koji će oduševiti svaku Chloé djevojku i ženu.

S druge strane, kolekcija Nomade nudi Chloé Nomade Absolu de Parfum, koji je mnogo intenzivnija interpretacija Nomade Eau de Parfuma, ojačana voćnim i chypre elementima.

Osim toga, zanimljiva je i parfemskih i toaletnih voda pronaći i jednako kvalitetne losione za tijelo, gelove za tuširanje i dezodoranse različitih brandova. Istražite naš asortiman, uživajte u širokoj ponudi i osjećajte se u svakom trenutku ženstveno i privlačno jer sigurno ćete naći nešto što ćete prepoznati kao svoj zaštitni znak.

Prikaži više Prikaži manje