1 EUR = 7.53450 HRK

Chloé - Nomade

(11)
Filter schließen
Vrsta proizvoda
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Poništi sve filtre

Nažalost, nismo uspjeli pronaći odgovarajuće rezultate za vaš odabrani filtar.

Chloé Nomade – miris za slobodoumne avanturiste

Francuski brend lansirao je miris Chloé Nomade 28. godine. Inspiracija za miris je moderna žena s vječnom istraživačkom žudnjom, uvijek u potrazi za novom avanturom. Novi horizonti njen su dom i u njoj uvijek tinja želja za otkrivanjem dalekih prostranstava. Ona ne treba plan niti putokaz, samo svoj prepoznatljivi francuski šarm te fantastičan Chloé Nomade mirisni trag koji ostavlja za sobom.

Chloé Nomade parfem predstavlja osjećaj slobode upakiran u chic bočicu. On nije zarobljen u njoj već čeka svoj trenutak kada će slobodu izraziti divnim mirisnim tonovima. To mirisno iskustvo oživljava viziju savršene sljedeće destinacije na koju jedva čekate krenuti.

Čežnja za novim prostranstvima

Parfem Chloé Nomade predstavlja odmak od klasičnih Chloé parfema. Stvorio ga je Quentin Bisch kombiniranjem hrastove mahovine, slatke šljive i frezije. Rezultat je miris koji će pratiti žene na njihovim uzbudljivim podvizima, biti saveznik u zanimljivim zgodama i vjerna mirisna kulisa njihovoj slobodi. Samo valja pružiti priliku svojoj boemskoj, neobuzdanoj strani, odvažiti se i krenuti na novo misteriozno putovanje.

Chloé Nomade kolekcija sastoji se od raznih mirisnih izdanja. Ona oduševljava svim svojim verzijama, bilo da tražite laganije i vedrije verzije ili slatke i živahne. Toaletne i parfemske vode omogućuju vam da odaberete intenzitet. Sadrže razne voćne i cvjetne mirisne note. Tu su primjerice frezija, hrastova mahovina, šljiva Mirabelle, baršunasta davana… U svakom slučaju zamaman Chloé Nomade miris predstavlja bezvremensku eleganciju. On daje osjećaj neobuzdane odlučnosti potrebne da se s vjetrom u kosi prepustite nekim novim neodoljivim dogodovštinama.

Bočice raznih mirisnih inačica razlikuju se po boji čepa i elegantne vrpce od antilopa. Prepoznatljiv puderast, romantičan Chloé stil ultimativni je izraz profinjenosti, stoga je lako poželjeti nositi ovaj miris poput modnog dodatka - torbice Drew - koja je i poslužila za inspiraciju. Kao i ostali Chloé mirisi i Chloé Nomade svojim izgledom savršen je izričaj proslavljene estetike brenda.

Za pustolovke sa stilom

Nomade miris stvoren je za neovisne žene koje redefiniraju pojam ženstvenosti. One se ne boje pokazati svoju istinsku snagu, nježnost i želju za slobodnim otkrivanjem svijeta u kojoj god formi poželjele. Chloé Nomade miris budi neustrašivost, avanturistički duh i čežnju za fascinantnim pustolovinama koje obogaćuju život. On je moćan suputnik za nezaustavljive i nepokolebljive žene koje ponosno uživaju u svojoj suverenosti i kroče nekim novim, neutabanim stazama.

Zadivljujuća Chloé Nomade kolekcija u Douglas trgovinama

Prigrlite svoj osnaženi duh i odaberite Chloé Nomade miris koji će vas nadahnuti za vaš sljedeći smjeli pothvat. Chloé Nomade parfem odličan je odabir za sve koji vole drvenasto-voćne mirise zbog kojeg ćete biti zapaženi gdje god dođete. Omiljeni Chloé ženski mirisi dostupni su u Douglas web trgovini, a Chloé Nomade kolekciju možete upotpuniti gelom za tuširanje, losionom za tijelo ili dezodoransom. U Douglas trgovinama možete pronaći i razne druge Chloé kolekcije kao što su Chloé Love Story i Fleur de Parfum.

Prikaži više Prikaži manje