1 EUR = 7.53450 HRK
The Ritual of Sakura
The Ritual of Sakura

Drevnom japanskom Hanami ceremonijom slavi se kratkotrajna ljepota cvata Sakure. Kao i sam život, njezina je ljepota kratka vijeka i dragocjena i treba u potpunosti u njoj uživati. Otkrijte The Ritual of Sakura i slavite svaki dan kao novi početak.

Rituals - The Ritual of Sakura

(31)
Filter schließen
Vrsta proizvoda
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Poništi sve filtre

Nažalost, nismo uspjeli pronaći odgovarajuće rezultate za vaš odabrani filtar.

Ritual of Sakura: japanska tradicija ljepote

S linijama proizvoda branda Rituals, svaka rutina njege postaje osobni ritual. Ritual of Sakura linija proizvoda crpi inspiraciju iz jedne od tih istočnih tradicija te pokušava duboku kontemplaciju pretočiti u senzualne kompozicije mirisa. Bez obzira na to težite li opuštanju ili žustrom osvježavanju, svoj osobni ritual možete pronaći u webshopu Douglas.

Rituals Sakura linija proizvoda temelji se na japanskoj tradiciji Hanami. Japanci se na ovom festivalu okupljaju u proljeće kako bi se divili novim cvjetovima trešnje. Oni simboliziraju prolaznost ljepote i istovremeno predstavljaju novi početak. The Ritual of Sakura linija proizvoda odlikuje se mirisnim značajkama koje kombiniraju ljupki mirisni cvijet trešnje s hranjivim rižinim mlijekom. Istovremeno, prolaznost je ujedno i prilika da proslavite svoju prirodnu ljepotu sa svakim novim danom.

Rituals Sakura: kozmetika novog početka

U ponudi branda Rituals The Ritual of Sakura linija proizvoda zauzima posebno mjesto. U ovoj drevnoj japanskoj ceremoniji slavi se kratkotrajna ljepota japanske trešnje u cvatu. Prunus Serrulata, kada procvjeta u spektakularnim nježno crvenim i ružičastim nijansama, praznik je za oči, a njeni mirisi očaravaju svježinom novog početka.

Crveni krug u japanskoj zastavi simbolizira upravo tu očaravajuću trešnju. No, kao i sve drugo, ta ljepota je kratkog vijeka, ali upravo zato treba u njoj uživati dok traje, svim osjetilima i uz punu prisutnost duha.

Ova linija proizvoda na svoj način odaje počast ovoj japanskoj tradiciji te nudi proizvode koji slave ljepotu i vrijeme. Tu se nalaze mirisni štapići i svijeće, balzami za ruke, gelovi za tuširanje, sprejevi i kreme za tijelo, tekući sapuni i deodoranti u spreju. Ukratko, sve što vam treba da biste svoju svakodnevnu rutinu pretvorili u slavlje ljepote, tj. potpunu ceremoniju osobnog wellnessa i procesa prisutnosti u vlastitom tijelu i trenutku.

Prolaznost ne mora značiti nezadovoljstvo i uzrujanost. To može biti povod da se usredotočite na sam trenutak, da nađete unutrašnji mir kroz potpunu prisutnost, pomnu pristupačnost u samom protoku vremena kojem ćete pristupiti opušteno i pažljivo, odnosno - potpuno. Ritual of Sakura proizvodi mogu vam poslužiti kao nježni aromatični podsjetnici da budete tu, u trenutku i sada, u svojoj koži i svom tijelu.

Svakodnevno ritualno slavlje

Ovo je idealna linija kozmetičkih proizvoda za osobe koje teže stabilnoj, pomno posloženoj rutini njege tijela. Uz opuštajuće mirise trešnje i rižinog mlijeka, svaki dan možete pronaći trenutak mira i pomne pribranosti, ali i svoje utočište u nepredvidljivom ritmu svakodnevice.

Ako želite iznenaditi sebe ili svoje bližnje, Rituals Sakura set proizvoda idealan je poklon, bez obzira na prigodu. Dostupni su različiti setovi, bilo da je riječ o svakodnevnim prigodama za obnavljanje i osvježavanje vašeg tijela, ili o posebnim prigodama poput Božića. Za svako doba godine postoji adekvatan set kozmetike koji će nedvojbeno izmamiti osmijeh na lice vaših bližnjih ili vas samih.

Najbolji poklon koji možete nekome dati je pozornost. Uz ove proizvode, pažnja na trenutak dolazi sama od sebe, potaknuta mirisnim i taktilnim senzacijama koje izaziva ova pomno napravljena kozmetička linija.

U ponudi je i kolekcija mirisnih štapića. To je zanimljiv način da prostorije svog doma osvježite aromama proljeća i dobrim raspoloženjem, bez obzira na trenutačno godišnje doba. Ovi luksuzni mirisni štapići predstavljaju prirodan i moderni način da svom domu podarite prekrasan miris. Mirisni štapići kombiniraju nježne arome rižinog mlijeka i cvijeta trešnje, stvarajući očaravajuće lijep i kremast miris prekrasno opuštajućeg učinka. Jednostavno posložite štapiće u bočicu - ne trebate ih okretati. A kada se potroše, samo ih zamijenite novima.

Prikaži više Prikaži manje