1 EUR = 7.53450 HRK

Prada - Paradoxe

(6)
Filter schließen
Vrsta proizvoda
  •  
  •  
Poništi sve filtre

Budi uvijek vjerna sebi uz Prada Paradoxe mirisnu kolekciju

Mirisna kolekcija Prada Paradoxe slavi mnogostruka lica žene, njen razvoj, metamorfoze, slojevitost i ljepotu koja nadilazi fizički izgled. Da bi žena bila osnažena ona treba slobodu razvoja, upoznavanja sebe, mjesta za rast i vjeru u sebe. Prada Paradoxe poziva žene da izraze sve svoje dimenzije, da nikada ne budu iste, ali da uvijek budu svoje. Paradoxe kompoziciju osmislili su parfumeri Nadège Le Garlantezec, Shyamala Maisondieu i Antoine Maisondieu, usuglasivši je s vizijom Miuccije Prade i Rafa Simonsa Miris. Predstavlja buket bezvremenskog bijelog cvijeća, a donosi zanimljive note dobivene inovativnim tehnologijama. One stvaraju intiman i postojan mirisni trag koji odiše živahnom toplinom.

Nedefinirani ženski ideal koji donosi oslobođenje

Mirisna kolekcija Prada Paradoxe govori o različitim dimenzijama žene koje omogućuju da budu osnažene, moćne, lijepe, zanimljive, dinamične, jake, krhke. Ona osvještava oslobođenje koje proizlazi iz odbacivanja definicija i jednostrukih prikazivanja ideala žene. Ta multidimenzionalnost izražena je i kroz kampanju te vizualno predstavljanje mirisne linije.

Izgled avangardne bočice u kojoj dolaze parfemi Prada Paradoxe inspiriran je izvornim Pradinim logom. Kako bi se dočarale sve paradoksalne dimenzije mirisa i ličnosti, osmišljena je ekstravagantna trokutasta bočica. Minimalistička i luksuzna bočica zamišljena je da leži postrance. Svojim piramidalnim oblikom može zauzeti različite položaje, no uvijek je stabilna. Svaka bočica može se nadopuniti Paradoxe refill pakiranjem ili u određenim parfumerijama, stoga cijelu priču o kolekciji prati i doza održivosti. Uz pojedinačna pakiranja tu su i atraktivni poklon setovi, koji sadrže klasično veliko te manje, putno izdanje mirisa i idealan su odabir za darovati nekog posebnog.

Istraži sve svoje dimenzije uz Prada Paradoxe

Prada Paradoxe parfem savršeno će pristajati ženama kojima je jedina konstanta to da se razvijaju, pritom uvijek ostajući vjerne sebi. One slave slojevitost svojih ličnosti, napredak svojih stavova i hrabrost u novim izazovima. Na pitanje je li žena snažna ili slaba, ranjiva ili hrabra odgovor je mnogostruk. Kontrasti se spajaju i žive isprepleteni jer žena je toliko toga odjednom i definicije nisu bitne. Ono što je važno je da u svim svojim verzijama i fazama bude u harmoniji sa svojom unutrašnjošću, svojim autentičnim ja.

Mirisna linija Prada Paradoxe u Hrvatskoj može se pronaći u Douglas online trgovini

Odajte počast mnoštvu uloga koje svaka pojedina žena utjelovljuje i potražite kolekciju Prada Paradoxe u Hrvatskoj u Douglas online trgovini. Oslobodite višedimenzionalnost svojih uloga i isprobajte Aura kolekciju. U Douglas ponudi nalaze se i druge zamamne ženske mirisne linije, kao što su Candy i La Femme. Pronaći se mogu i poznate Prada muške kolekcije L'Homme i Luna Rossa te unisex mirisi Les Infusions de Prada. Odlučite li kupiti neki od osebujnih Prada mirisa na dar, Douglas nudi besplatno zamatanje poklona. Uz svaku narudžbu dobiva se i besplatan uzorak, a dostava je besplatna za iznose iznad 47,78 eura.

Prikaži više Prikaži manje