Valentino

(23)
Filter schließen
Vrsta proizvoda
  •  
  •  
  •  
Spol
  •  
  •  
  •  
Poništi sve filtre

Nažalost, nismo uspjeli pronaći odgovarajuće rezultate za vaš odabrani filtar.

Doživite mirisni vatromet uz Valentino

Valentino je legenda među modnim dizajnerima. Sam brand osnovan je 1959. godine i otad je postao kultna marka. Od samog početka, veliki modni dizajner dao je talijanskoj visokoj modi šarmantan, dostojanstven i moderan dodir. Majstor finog kroja u svojoj karijeri odjenuo je Jackie Kennedy, dizajnirao vjenčanice za holivudske zvijezde, a prisutan je i na svjetskim crvenim tepisima još od 196-ih.

Ali poznati dizajner nije razvijao samo svoju modnu liniju. Naime, znao je da savršena odjeća postaje još privlačnija i uzbudljivija s pravim parfemom. Njegove očaravajuće mirisne kreacije zaslužile su svoje mjesto na tronu sjajnih parfema. Ponuda je bogata koliko i izvrsna jer je svaki pojedinačni mirisni sastav jednako individualan kao i dama kojoj laska ili gospodin koji njime podcrtava svoju osobnost.

Valentino parfemi: savršena kombinacija visoke mode i senzualnih mirisa

Rijetkost je da modna marka zna osmisliti i ovako skladno koordinirati modu i parfeme. Tako će primjerice zavodljive cvjetne note, senzualna mahovina ili blaga vanilija zaokružiti vaš modni izričaj.

Odabrani plemeniti sastojci osiguravaju intenzivan i dugotrajan miris u raznim nijansama, a pritom ne nedostaje i doza senzualnosti. Bočice su također optimalno usklađene s odgovarajućim parfemom, tako da Valentino parfemi djeluju na više čulnih razina.

Zavodljivi ženski Valentino mirisi

Naglasite svoju nježnu stranu i prirodnu ljepotu, a pritom istaknite i svoje ženstveno samopouzdanje. Pojednostavnite svoj stresni svakodnevni uredski život odgovarajućim mirisom ili se osjećajte poželjno na romantičnoj večeri sa svojim mirisom branda Valentino. Podarit će vam senzualnu eleganciju i istodobno buntovni cool štih.

Valentino parfemi: graciozna elegancija u ekskluzivnom stilu

Ova marka utjelovljuje prije svega estetiku i ekstravaganciju. Poznata talijanska modna kuća zalaže se za izvanrednu estetiku, za koju je zaslužan kreativni direktor Pierpaolo Piccioli još od 216. godine.

Haute couture, tj. visoka moda spaja se s uličnom kulturom, što znači da se susreću, isprepliću i sudaraju neki potpuno različiti svjetovi, pri čemu intuicija i nasljeđe postaju jedno.

Parfem Valentino predstavlja modnu tradiciju: visoke modne kompozicije vrhunske elegancije impresioniraju svojim nepogrešivim identitetom i jedinstvenom kombinacijom modernosti i ljepote - jer ljepota je druga riječ za vječnost.

Otkrijte čarobni svijet Valentino parfema u online trgovini Douglas

Otkrijte koji vam miris najbolje odgovara. Dopustite da vas očaraju Valentino proizvodi i uživajte u izboru odabranih sastojaka. Svojim mirisnim miljenikom savršeno zaokružite svoj izgled i osigurajte si siguran, svjež i senzualan osjećaj svakog dana!

Prikaži više Prikaži manje