-15% NA SAV ASORTIMAN SAMO U DOUGLAS APLIKACIJI 27.-30.9.2023.
1 EUR = 7.53450 HRK

Pripremite se, Yves Saint Laurent Libre postat će vaša nova opsesija!

Oslobodite se zadanih pravila i uronite u mirisnu čaroliju profinjenog francuskog parfema Yves Saint Laurent Libre! Odvažan, cvjetni miris, u kojem se ručno brana lavanda iz Francuske miješa s orijentalnim mirisom cvijeta naranče iz Maroka i vanilijom iz Madagaskara, je topla, mazna uspješnica legendarne kuće Yves Saint Laurent. Nju je osnovao jedan od najcjenjenijih dizajnera u povijesti, a svaki parfemski novitet koji ovaj brend lansira osvaja srca nebrojenih žena i muškaraca.

Yves Saint Laurent Libre je poput male crne haljine s golim leđima – elegantan i intrigantan, namijenjen modernim muzama, bezvremenski i opojan. Damsko bijelo cvijeće idealno nadopunjava topla vanilija u spoju s citrusima i lavandom zbog čega je Yves Saint Laurent Libre parfem puderast i nježno slatkast, bez nepotrebne sladunjavosti. Yves Saint Laurent Libre je proslava slobode. Odvažan, beskompromisan i zanosan.

Pariški chic pomiješan s kulerskom vibrom New Yorka

Cvjetni miris sa stavom, Yves Saint Laurent Libre, nastao je u suradnji dva “slavna nosa” iz Pariza i New Yorka. Za slatkastu kombinaciju vanilije s umirujućom lavandom odlučili su se Anne Flipo i Carlos Benaim. Smatrali su da se pomalo muževna lavanda savršeno ljubi sa senzualnim cvijetom naranče iz Maroka, koji odiše karizmom i egzotikom. I sama bočica ovog mirisa prava je umjetnost – asimetrično staklo, poput dizajnerskog remena, snažno grli “zlatni lanac” sačinjen od slova riječi Libre, dok crni, nakošen čep predstavlja slobodu kreativnosti i izražavanja.

Obavijte se mirisnim oblakom profinjene drskosti i slobode

Mirisna linija Yves Saint Laurent Libre stvorena je za djevojku šeficu, koja vlada svim poljima života, kako i kad god želi, uvijek originalna, svoja i samostalna. Poput potpisa krasopisom, parfem Yves Saint Laurent Libre potpuno je osoban jer se savršeno stapa s mirisom kože žene koja ga nosi. Libre ju prati od jutarnjeg sastanka u uredu do večernjeg izlaska s prijateljicama. Upravo su njegova postojanost i dugotrajnost među najhvaljenijim značajkama žena koje su se zaljubile u Yves Saint Laurent Libre.

Postanite i vi “Ona djevojka” i potražite Yves Saint Laurent Libre u Douglas trgovinama

Kad ste posljednji put slučajno namirisali oblak neodoljivog parfema i pomislili: “Moram ga imati!”? Upravo takvu želju budi mirisna linija Yves Saint Laurent Libre. Na vama je samo hoćete li i drugima otkriti svoju tajnu, odnosno odgovoriti na pitanje koji to sofisticirani miris nosite.

Yves Saint Laurent Libre u Hrvatskoj potražite u Douglas internet trgovini, gdje ćete pronaći više mirisnih inačica tog neodoljivog spoja vanilije s Madagaskara, lavande iz Pariza te cvijeta naranče iz Maroka. Na istoj adresi čekaju vas i mirisni proizvodi za njegu tijela Yves Saint Laurent Libre, a i druge ženske mirisne linije slavne kuće Yves Saint Laurent, kao što su Opium, Mon Paris, Black Opium te muške mirisne linije Kouros, Y, La Nuit de l’Homme i L’Homme.

Prikaži više Prikaži manje