1 EUR = 7.53450 HRK

Nažalost, nismo uspjeli pronaći odgovarajuće rezultate za vaš odabrani filtar.

Yves Saint Laurent parfemi osvajaju, očaravaju i opčinjavaju

Bilo koja priča o Yves Saint Laurent brendu, pa tako i ova o parfemima, mora započeti likom i djelom osobe po čijem je imenu nastala jedna od najpoznatijih modnih kuća na svijetu. Legendarni dizajner Yves Saint Laurent svojim je talentom, stilom i bogatim stvaralaštvom oduševljavao, a toliko je volio unijeti dozu šoka da se za jednu kampanju za YSL parfem fotografirao potpuno gol. Ovaj odvažan potez objasnio je jednostavnom i potpuno logičnom izjavom – „Parfem se nosi na koži, pa zašto onda skrivati tijelo…?". Oglas je sniman za njegov pri muški miris, Pour Homme, predstavljen 1971. godine. Svoj prvi miris ikad lansirao je sedam godina ranije, 1964. Bio je to ženski miris pod nazivom Y. Od prvih izdanja nastalih pod palicom ovog modnog velikana, do modernih mirisnih kolekcija koje čuvaju naslijeđe njegova imena, Yves Saint Laurent parfemi pri samom su vrhu elitnih izdanja svijeta mirisa.

Strast, odvažnost i kreativnost pretočeni u zamamne kompozicije

Yves Saint Laurent od malih je nogu pokazao interes za modu, a na koncu je postao jedan od najvažnijih dizajnera glamuroznog modnog svijeta. No osim odjećom, žene i muškarce želio je zaogrnuti fantastičnim, hrabrim mirisima. Ženske mirisne kolekcije brenda predstavljaju simbole individualnosti, kreativnosti, slobodnog duha i luksuza. Muški mirisi su zavodljivi, uzbudljivi i privlačni, a njihova sposobnost da zagolicaju maštu već je legendarna. Koji god Yves Saint Laurent parfem odabrali, jedno je sigurno – oni ne samo da će očarati vas, već i svakoga tko ga osjeti.

Bilo pod vodstvom slavnog Yves Saint Laurent ili kasnije pod budnom paskom kreativnih direktora, ovaj brend niže uspješne, zapanjujuće i zavodljive mirisne kolekcije. Mnoge od njih postale su kultne. Gotovo svatko zna osobu kojoj je najdraži miris starije ili novije izdanje proslavljenih YSL parfema. Posebno se ističe senzualna i od samog početka kontroverzna kolekcija Opium. Ta je mirisna priča dobila svoj nastavak u vidu kolekcije Black Opium. Od muških mirisa vječni klasik je mirisna linija Kouros. Od novijih kolekcija valja istaknuti Libre, Y, L'Homme i Mon Paris.

Klasični, bezvremenski i intrigantni mirisi koji osvajaju

Parfemi Yves Saint Laurent oduševljavaju već dugi niz godina. Raznolike kolekcije, posebne edicije i legendarni klasici predstavljaju velik izbor mirisa među kojima će svatko zasigurno pronaći onaj idealan. Bilo da su vam draži snažni, postojani i intenzivniji mirisi ili svježi, sofisticirani i poletni parfemi, YSL zadovoljit će sve one istančanog ukusa koji znaju što žele. Parfem Yves Saint Laurent biraju odvažne, samostalne, zavodljive i samovoljne žene, te hrabri, zanosni i provokativni muškarci.

Nezaboravni Yves Saint Laurent parfemi u Hrvatskoj mogu se kupiti u Douglas online trgovini

Baš kao u fascinantnim modnim kreacijama, dinamika brenda YSL prisutna je u svim mirisnim kolekcijama. Ove dojmljive mirisne linije uzbudljive energije, oduševljavaju smjelim i intrigantnim kompozicijama. Impresivni Yves Saint Laurent parfemi u Hrvatskoj se mogu pronaći u Douglas online trgovini. Izaberite svoju idealnu toaletnu ili parfemsku vodu te dodatne proizvode za njegu i higijenu. Tražite li savršen, raskošan poklon, tu su i YSL setovi.

Prikaži više Prikaži manje