1 EUR = 7.53450 HRK

Nažalost, nismo uspjeli pronaći odgovarajuće rezultate za vaš odabrani filtar.

Jo Malone London - dašak britanskog luksuza

Jo Malone London brand je pri čijem spomenu se svim znalcima mirisa odmah pali lampica. Tvrtku je 1983. godine osnovala Jo Malone, u to vrijeme cvjećarica koja je još kao djevojčica bila opčinjena cvijećem i mirisima te je pokušala proizvesti vlastite mirise koristeći cvijeće iz obiteljskog vrta i mljeveni sapun. Radeći kao cvjećarica po danu i kozmetičarka noću, njezin posao je krenuo uzlaznom putanjom kada je ulje za kupanje od muškatnog oraha i đumbira - koje je proizvela kao poklon klijentima - uzrokovalo ponovne narudžbe.

Jo Malone je 1994. otvorila svoj prvi butik u Londonu, nudeći parfeme, proizvode za njegu kože i kućne mirise. Malone je bila rani zagovornik koncepta kombiniranja mirisa. Njezini su uniseks mirisi često usredotočeni na jednu notu ili jednostavnu kombinaciju dviju ili triju esencija. Mirisi su dizajnirani tako da se nose sami ili s drugim mirisima iz kolekcije, te tako omogućuju svakoj osobi da stvori prilagođeni miris ili razne varijante - nanošenjem različitih mirisa na koži.

Jo Malone London – mirisi za dom i tijelo

Ovaj brand daleko je najpoznatiji po mirisima za dom. Njegov asortiman čine i mirisni štapići i svijeće, kao i sprejevi za interijer, a mirisi ove britanske parfemske tradicije definitivno će vas zaintrigirati. Naime, svaki priča jedinstvenu priču: Lime Basil & Mandarin - citrusnu, Pomegranate Noir - aromatičnu, Blackberry & Bay - živahnu, English Pear & Freesia - voćnu, a Peony & Blush Suede - cvjetnu. Možda ste primijetili da svaka priča koju ima najčešće dva protagonista snažnoga karaktera.

No, da se ovi predivni mirisi ne bi ograničili samo na zidove vašeg doma, Jo Malone London kućni pribor nudi i različite mirise i kolonjske vode za vas. Razbudite se uz citrusni miris Yuja Cologne, probudite zavodnika ili zavodnicu u sebi razigranim uniseks mirisom Vetiver & Golden Vanilla ili sanjarite uz umirujući miris Wisteria & Lavender. Ako se želite osjećati kao princeza, odaberite Orange Blossom, navodno jedan od omiljenih mirisa Kate Middleton.

Osim toga, istražite proizvode za njegu tijela za dugotrajnu svježinu i suptilne mirise.

Idealan ambijent za kreativce

Ako imate kreativan, umjetnički duh, zasigurno to želite prenijeti i na svoju okolinu. Uz mirisne štapiće i svijeće Jo Malone London s lakoćom možete suptilno transformirati prostorije svoga doma, stvarajući idealan ambijent za sebe i svoje ukućane.

Otkrijte tajne mirisa ove marke i odaberite ono što vam u tom trenutku najviše odgovara, ovisno o raspoloženju. A u ponudi možete naći ponešto za svako stanje.

Dah britanske elegancije i u vašem domu

Mirisi Jo Malone London odmor su za vaše osjete! Svaki je izrađen tako da bude baš po mjeri, suzdržan, elegantan i ekskluzivan, s određenom dozom iznenađenja. Zahvaljujući njihovoj purističkoj prirodi, moguće su i kombinacije dva ili tri mirisa odjednom. Mijenjanjem mirisa izbjeći ćete dosadu i rutinu u svom domu, a budete li dovoljno ustrajno eksperimentirali možda baš otkrijete i idealan recept za svoje nosnice. Osim toga, za sebe možete stvoriti autentičnu fuziju mirisa i zaploviti na nenametljivom, slatkastom oblaku.

Karakteristična je i ambalaža parfema. Naime, uvijek su zapakirani u dekorativnu, prepoznatljivu bež kutiju s crnom vrpcom i crnim rubovima, što ih čini savršenim poklonom za vaše najbliže jer riječ je o savršenoj eleganciji i posvećenosti detaljima!

Pokloni iz Douglasa

Uzbudljivi mirisi Jo Malone London čekaju na vas u Douglas online trgovini i našim parfumerijama. Ako tek tražite miris koji će vas razveseliti, dopustite da vam pomognemo i olakšamo vam potragu za novim favoritom. A ako pak tražite poklon za dragu osobu, na našim stranicama naići ćete na bogat izbor mirisa i drugih kvalitetnih kozmetičkih proizvoda. Na kraju, zamotat ćemo naručene proizvode bez dodatne nadoplate.

Prikaži više Prikaži manje