DRAGI KUPCI, ZBOG POVEĆANOG BROJA NARUDŽBI MOGUĆI SU POMACI U ROKOVIMA DOSTAVE
1 EUR = 7.53450 HRK

Nažalost, nismo uspjeli pronaći odgovarajuće rezultate za vaš odabrani filtar.

Jo Malone parfemi: britanski stil i kvaliteta

Moderna britanska kultura neiscrpni je izvor nadahnuća za svijet mode i mirisa. Jo Malone etablirano je i prestižno ime u parfemskoj industriji, a Jo Malone parfemi predstavljaju kvalitetu i luksuz.

Jo Malone, osnivačica branda, čija je strast i fasciniranost mirisom udružena sa sposobnoš;ću stvaranja inovativnih mješavina, na svoj je način revolucionirala način na koji razmišljamo o mirisu. Jedinstveni talent za pionirske inovacije i originalnost omogućio joj zasluženo mjesto u svijetu parfema.

Jo Malone parfem: svaki miris ima svoju priču

Jednostavna elegancija, definirana nekonvencionalnim osjećajem sofisticiranosti i ekskluzivnosti, dašak odvažnosti i trajna kvaliteta, to su odlike ovih mirisnih kolekcija. Bezvremeni i elegantni, ali uvijek puni šarma i duha. Osjećaj za neočekivane veze i kombinacije sastojaka osnova je za svaki novi Jo Malone parfem.

Jo Malone parfemi unose ljepotu u svakodnevicu, dok kombinacije sastojaka karakteriziraju određena suzdržanost, lakoća i prozračnost. No svaka kombinacija jednako je iznenađujuća i originalna po svom sastavu.

Ostavite trajni dojam uz svoj individualizirani Jo Malone parfem

Luksuzni, ali ujedno i puristični, Jo Malone mirisi stekli su brojne sljedbenice diljem svijeta. Umjetnost kombiniranja mirisa kamen je temeljac ovog branda. Ovaj koncept, koji je razvila sama Jo Malone, utjelovljuje svjež, moderni pristup i stavlja žene kao nositeljice mirisa u središte razvoja mirisa.

Parfemi ovog branda slave britanski način života. Iskusite britanske mirise koji se međusobno mogu kombinirati za vrlo individualnu notu. Svaki miris izrađen je od najkvalitetnijih sastojaka, po mjeri, fin i jednostavan, ali uvijek pomalo neočekivan.

Jo Malone London parfem idealni je suputnik za kreativne i samouvjerene žene koje se žele istaknuti u masi, ali sa stilom.

Jo Malone mirisi - sinonim za britanski stil

Britanski štih, koji je marka zadržala otpočetka, bio je odlučujući čimbenik za razvoj u međunarodno poznati brand luksuznog stila života. Filozofija branda poštuje tradiciju i obogaćuje je inovacijama i kreativnošću.

Potpis kreatorice pokazuje njezin osobni dodir i karakterističan stil, kao i elegantnu jednostavnost i najviše standarde kvalitete kroz kolekcije kolonjske vode Colognes i Colognes Intense.

Nepogrešivi stil i umijeće darivanja

Jo Malone zalaže se za bezvremenu eleganciju. To se može iščitati i iz elegantnih bočica u kojima se nalazi parfem. U crnim okvirima nalaze se kremaste kutije s ručno povezanim crnim svilenim vrpcama te ističu luksuz branda Jo Malone London. A pritom ne izostaje ni element iznenađenja i veselja.

Online trgovina Douglas ima široki asortiman parfema i drugih kozmetičkih proizvoda ovog branda. Stoga, ako tražite idealni poklon za svoje najmilije, došli ste na pravo mjesto.

Prikaži više Prikaži manje