Prada

(36)
Filter schließen
Vrsta proizvoda
  •  
  •  
  •  
  •  
Spol
  •  
  •  
  •  
Poništi sve filtre

Nažalost, nismo uspjeli pronaći odgovarajuće rezultate za vaš odabrani filtar.

Prada parfemi - cijenjeni i voljeni širom svijeta

Prada je jedno od najvećih i najpoznatijih imena modne i kozmetičke industrije te taj status njeguje i razvija još od samih početaka svog nastanka, tj. od davne 1913. godine kad su tvrtku osnovali Mario i Martino Prada.

U početku usmjerena prvenstveno na kožnu galanteriju, torbe i cipele, tvrtka je ubrzo pronašla svoj jedinstveni smjer koji je publika vrlo brzo prepoznala i prihvatila. Ono što je uslijedilo, ulazak u kozmetiku i parfumeriju, bio je prirodan korak naprijed.

Prada kao dokaz da ime može postati jasna poruka

Potpis na bočici parfema potpis je majstora starog plemenitog zanata, ali i jasna i nedvosmislena poruka upućena svakom novom zaljubljeniku u nju. A njih ima podjednako mnogo među ženskom i muškom publikom te je za njih danas dostupna čitava lepeza proizvoda.

Prada parfemi se podrazumijevaju, ali tu su dakako i prateći proizvodi poput losiona i krema za tijelo, te deodoranata i after shavea.

U brandu nema mjesta za razlike

Namijenjeni ženama i muškarcima koji znaju u koje se vrijednosti uvijek mogu pouzdati, Prada parfemi čine kolekciju koja se temelji na poznatim muškim i ženskim parfemima, ali i novim proizvodima koji slijede duh tradicije, iako se ne libe napraviti i neke sasvim nove iskorake u nepoznato.

Sasvim je jasno da ovaj brand pritom ne pravi razlike između svojih klijenata. Jer bez obzira na to odakle stižu i kamo idu, s ovim mirisom svi postaju dio iste obitelji.

Prada parfemi istovremeno su suvremeni i svevremeni

Istaknite se kroz klasične La Femme i L'Homme kolekcije mirisa. Uvijek novi i svježi, ali s onom posebnom, nepogrešivo prepoznatljivom notom koja iskusnom ljubitelju marke teško može promaknuti, parfem Prada istodobno uspijeva biti suvremen i svevremen.

I to ne samo danas, nego praktički oduvijek, jer upravo taj spoj tradicije i moderne jedan od njihovih zaštitnih znakova. A kad neki brand ima takvu vrijednost i uspijeva je zadržati bez obzira na svijet koji se stalno mijenja, to je siguran dokaz da se iza njega krije nešto posebno.

Ugodna kupnja, ali i još malo više od toga

Prada mirisi dostupni su u Douglas parfumeriji online, a izbora je uvijek toliko bogat da ćete sigurno pronaći nešto za sebe i svoje najmilije. Uživajte u ugodnoj, brzoj i sigurnoj kupovini, te nakon toga i u odvažnoj moći oblaka svog omiljenog parfema.

Prikaži više Prikaži manje