1 EUR = 7.53450 HRK

Prada L'Homme – sofisticirana mirisna avantura zavodljivog muškarca

Snažan, atraktivan i zanosan miris Prada L'Homme lansiran je 216. godine. Osmislio ga je poznati parfumer Daniel Andrier. Na tržištu se pojavio skupa sa ženskom verzijom – kolekcijom Prada La Femme. Novi mirisni par predstavljao je muškarca i ženu koji su potpuno jednaki i koje ujedinjuje ista vizija. Oni su apsolutan muškarac i apsolutna žena.

Prada L'Homme jedan je od najpopularnijih muških mirisa. No, to mu ne umanjuje ekskluzivnost, budući da na različitoj koži ostavlja različiti utisak. Specifične mirisne note osvajaju slobodoumne i promišljene muškarce koji znaju kako spojiti svoje kontrastne osobine. Oni uživaju u životu, a pri svakom odabiru vodi ih istančan stil i profinjen ukus.

Bezvremenski elegantna Prada L'Homme kolekcija

Prada L'Homme parfemi kombinacija su klasičnih, tradicionalnih sastojaka kojima je dodana doza uzbudljivih, suvremenih mirisnih nota. Rezultat je savršen sklad senzualnih, luksuznih muških mirisa koji osvajaju sofisticiranom privlačnošću. Ove moćne muževne edicije zarobit će vašu pažnju već pri prvom isprobavanju te im nećete moći odoljeti.

Ovisno o tome koliki intenzitet mirisa volite, odaberite između raznih toaletnih i parfemskih voda. Svoju omiljenu inačicu upotpunite i dodatnim proizvodima iz Prada L'Homme kolekcije. Pretvorite uobičajen čin brijanja u mirisnu avanturu uz balzam nakon brijanja. Potom dodajte i dozu fantastične svježine u obliku dezodoransa. Probudite svoja osjetila i neka vas obgrli atraktivan i neodoljiv miris Prada L'Homme. Poželjet ćete da vas prati zauvijek, unese dozu uzbuđenja u svakidašnju rutinu ili da vas prati tijekom zanimljivih, adrenalinskih pustolovina.

Izdvoji se iz mase uz pravi parfem

Prada L'Homme muški parfem odabrat će muškarci koji ne uzmiču pred izazovima, već hrabro kroče svojim putem. Oni vole avanture, uživaju u planiranju sljedećeg velikog pothvata i rođeni su vođe koji lako osvajaju svojom karizmom. Savladavaju prepreke ležerno i bezbrižno i nema tog problema s kojim se ne hvataju u koštac. Njihova tajanstvenost leži u složenosti njihova karaktera, a takav je i miris koji ih prati – kompleksan i višeslojan s uzbudljivim iznenađenjima na svakoj razini. Odaberite između snažnih, muževnih parfemskih voda ili osvježavajućih i energičnih toaletnih voda.

Potražite Prada L'Homme kolekciju u Douglas trgovinama

Odaberite mirisne senzacije iz linije proizvoda Prada L'Homme u Douglas trgovini. Svaka inačica vjerna je originalnom, muževnom mirisu, no specifična je po novoj kombinaciji sastojaka. Prada L'Homme kolekcija sadrži laganije, osvježavajuće mirise koje ćete nositi tijekom opuštajućeg ljeta ili one intenzivnije koje će se savršeno spojiti s večernjim izlaskom ili hladnijim razdobljima. Iskoristite pogodnosti Douglas web trgovine i odaberite i ostale Prada muške mirise, poput kolekcije Luna Rossa.

Douglas nudi i fantastične Prada ženske mirise, poput razigrane linije Candy, koju karakterizira veseli izgled bočica u živahnim bojama. Ljubitelji neutralnijih mirisnih kombinacija mogu odabrati unisex mirise. Oni mogu biti praktični ako ih želite dijeliti s partnerom ili partnericom.

Prikaži više Prikaži manje