DRAGI KUPCI, ZBOG POVEĆANOG BROJA NARUDŽBI MOGUĆI SU POMACI U ROKOVIMA DOSTAVE
1 EUR = 7.53450 HRK

Prada - Luna Rossa

(8)
Filter schließen
Vrsta proizvoda
  •  
  •  
  •  
  •  
Poništi sve filtre

Nažalost, nismo uspjeli pronaći odgovarajuće rezultate za vaš odabrani filtar.

Prada Luna Rossa – aromatična svježina koja budi dinamičnu energiju

Citrusni aromatični miris Prada Luna Rossa lansiran je 212. godine, a razvila ga je parfumerka Daniela Andrier. Glavna nota mirisne kompozicije je lavanda, tradicionalan prirodni sastojak koji je ovdje vraćen u središte pozornosti i iskorišten u jedinstvenoj modernoj interpretaciji. Nju nadograđuje kombinacija nota različitih intenziteta i svježine, poput gorke naranče, kadulje i metvice. Parfem Prada Luna Rossa inspiriran je strašću za ekstremnim jedrenjem, natjecateljskim duhom te prestižem koji prati taj svijet. Stoga ne čudi što je ime dobio po jedrilici „Crveni Mjesec“ i istoimenom jedriličarskom timu koji sudjeluje na regati America's Cup. Kako bi i Luna Rossa bočica pratila temu, ona je inspirirana modernom jedrilicom, a dizajn potpisuje Yves Behar.

Luna Rossa Prada utjelovljuje jedriličarski duh i strast

Kolekcija Luna Rossa donosi toaletne i parfemske vode koje kombiniraju svježinu i plemenite, postojane note. Svaka inačica mirisa otvara novo poglavlje uzbudljive Luna Rossa priče. Mirisi su to koji odišu elegancijom i modernošću, a dok su jedni stvoreni za urbani način života – zavodljivi i samouvjereni, drugi su poput primamljivog poziva u nove avanture, senzualni i osvježavajući. Luna Rossa Prada može se pohvaliti mirisima stvorenim najnaprednijom tehnologijom molekularne destilacije. Luna Rossa je dokaz da tehnologijom pomičemo granice, stvaramo neke nove mogućnosti, širimo vidike i ostvarujemo i ono što se možda činilo nemoguće.

Razne mirisne edicije u obliku toaletnih i parfemskih voda daju mogućnost odabira intenziteta. Dok će laganija izdanja biti idealna za dinamične i uzbudljive avanture, intenzivnije varijante savršeno će odgovarati onim elegantnim i sofisticiranim prigodama. Uz mirise, kolekcija Luna Rossa donosi i dodatne proizvode poput dezodoransa u raznim oblicima i mirisnih setova koji sadrže nekoliko proizvoda.

Pomaknite svoje granice uz Prada Luna Rossa parfem

Prada Luna Rossa kolekcija donosi odvažne i moćne mirise. Upravo je takav i muškarac koji ih bira. Prada Luna Rossa parfem odgovarat će modernim avanturistima koji hrle ususret novim iskustvima. Oni su odvažni i samouvjereni, snažnog natjecateljskog duha i moćne karizme. Luna Rossa muškarac je snažan i dojmljiv, otvoren prema uzbudljivim novim izazovima bez obzira na rizike. Baš poput jedriličara koje odlikuje vrhunsko umijeće jedrenja, muškarci koji biraju Luna Rossa miris koriste svoje vještine kako bi konstantno pomicali svoje granice. Luna Rossa utjelovljuje želju za izazovom, pobjedom i osjećajem uzbuđenja prije novog velikog natjecanja. To je miris koji budi osjetila, a najdublje muške emocije priziva na površinu.

Pronađite Prada Luna Rossa kolekciju u Douglas online trgovini

Inspirirajte se Luna Rossa energijom i isplanirajte svoju sljedeću avanturu. Otkrijte Prada Luna Rossa kolekciju u Douglas online trgovini i uplovite u avanturistički stav profesionalnih jedriličara. Uz parfemske i toaletne vode tu su i dezodoransi u različitim oblicima te setovi proizvoda koji mogu biti idealan poklon.

U Douglas online trgovini pronađite i ostale Prada muške kolekcije poput Prada L'Homme. Otkrijte i fantastične Prada ženske kolekcije, kao što su Candy i La Femme. Oni koji više vole neutralne mirisne kompozicije mogu odabrati Prada unisex mirise.

Prikaži više Prikaži manje