1 EUR = 7.53450 HRK

Fantastično skandalozna linija mirisa Jean Paul Gaultier Scandal

Pssst! Želite li znati tajnu? Parfem Jean Paul Gaultier toliko je skandalozan da ga nećete moći zaboraviti! Slavni francuski dizajner, poznat po svom duhovitom pristupu modi i prugastim majicama koje su već desetljećima njegov zaštitni znak, kolekciju mirisa Jean Paul Gaultier Scandal stvorio je s posebnom ženom na umu. Ona je inteligentna, glamurozna članica visokog pariškog društva, puna ljubavi prema životu pa se s lakoćom uklapa u scenu elitnih noćnih klubova, kao i u mali pariški cafe pun pjesnika, u kojem ispija crnu kavu nakon lude noći. San o djevojci, čiji je opušten pristup životu toliko šarmantan da je magnetično privlačna svima koji se nalaze u njezinoj okolini, savršeno prenose snažne cvjetne note – koliko divlje toliko i elegantne.

Osjetite miris skandala u zraku

Zavodljive, bogate mirisne note spajaju se u zavodljivu mirisnu senzaciju kolekcije Jean Paul Gaultier Scandal, koja tjera jezike da se razvežu i za sobom ostavlja slomljena srca. Parfem Jean Paul Gaultier rođen je 217. godine u srcu Pariza, a stvorili su ga Daphne Bugey, Fabrice Pellegrin i Christophe Raynaud koji su zaključili da ovako šokantan miris zaslužuje note koje su sve samo ne uobičajene. Tako su se u njemu našli "krvava naranča” i mandarinska naranča, uz pratnju mošusa, breskve, jasmina, gardenije, narančina cvijeta, i – karamele!

Bočica mirisa Scandal Jean Paul Gaultier jednako je skandalozna kao i sam parfem, a i žena koja ga nosi. Iz high fashion bočice, pune ružičastog parfema Scandal, vire vitke, glamurozne noge pariške it-djevojke koja naglavačke uskače u nove avanture i potiče glasine bez imalo ustručavanja. La vie est belle! Ovaj miris kao stvoren je za žene koje u životu žele uživati punim plućima, a koje pritom žele djelovati otmjeno i beskrajno chic.

Poput chic zabranjenog voća, parfem Jean Paul Gaultier opija i osvaja

Osjećajte se poput Parižanke uz nekoliko kapi parfema Jean Paul Gaultier Scandal, stvorenog u kreativnoj radionici jednog od najvećih modnih dizajnera današnjice. Vesela i zabavna mirisna kolekcija Scandal poziva na avanturu, grijeh, slatke male tajne o kojima će se šaputati još dugo...Odvažite se, postanite „Ona djevojka", koju obožavaju, o kojoj se govori, s kojom muškarci žele biti u društvu, a poput koje sve druge djevojke žele biti. Neka vaš miris opija i osvaja poput najfinijeg francuskog šampanjca! Zanosno! Nevjerojatno! Apsolutno očaravajuće! To je parfem Jean Paul Gaultier Scandal!

Skandalozno dobar miris postaje vaš novi "partner u zločinu”

Pokrenite lavinu glasina – svi će htjeti znati tko je djevojka koja miriši tako besramno dobro! Kolekcija mirisa Jean Paul Gaultier Scandal u Hrvatskoj se može kupiti u Douglas online trgovini. Tu vas očekuje nekoliko inačica mirisa Jean Paul Gaultier Scandal, ovisno o tome preferirate li snažnije ili malo blaže mirise. U Douglas internet trgovini možete pronaći i ostale fantastične Jean Paul Gaultier ženske kolekcije poput Classique i La Belle. A muškarci mogu uživati u muškoj verziji mirisa Scandal.

Prikaži više Prikaži manje