Bvlgari
Bvlgari

Priča o BVLGARI brendu započela je 1884. godine kada je grčki srebrnar Sotirio Bulgari otvorio svoju prvu draguljarnicu u Rimu. Inspiriran “vječnim gradom” - Rimom, kreirao je nakit koji je predstavljao poveznicu između rimske povijesti i suvremenog dizajna, a kasnije i ručne satove. Slavni draguljar od 1992. godine nadahnjuje iznimno luksuznim kreacijama i u svijetu mirisa.
Spoj draguljarstva, parfumerstva i majstorskog rada s bojama prepoznatljiv je potpis ovog luksuznog talijanskog brenda.
BVLGARI parfem je više od pukog mirisa - to je nevidljivi nakit, ogrlica koju možete prskati.

Bvlgari

(15)
Filter schließen
Vrsta proizvoda
  •  
  •  
  •  
Poništi sve filtre

Nažalost, nismo uspjeli pronaći odgovarajuće rezultate za vaš odabrani filtar.

Bvlgari - brand s tradicijom

Grčki srebrnar Sotirios Voulgaris, koji je u novom domu u Italiji nosio ime Sotirio Bulgari, ispunio je svoj san 1884. godine kada je osnovao vlastitu trgovinu nakitom u Rimu. U spomen na svoje grčko prezime, zamijenio je slovo ""u"" u nazivu Bulgari s ""v"". I tako je rođena marka Bvlgari.

Tijekom godina, tvrtka je postala veliko ime u svijetu luksuzne robe, a 1992. počela je proizvoditi parfeme i druge kozmetičke proizvode.

Mirisne kreacije pune luksuzne senzualnosti

Visokokvalitetni parfemi i toaletne vode ovog branda odišu sofisticiranim luksuzom.

Sve je započelo 1992. godine klasičnim parfemom Au Thé Vert. Zahvaljujući zanimljivim notama zelenog čaja i jasmina, ovaj parfem ušao je u legendu.

Bvlgari parfemi zatim su donijeli niz klasika, s tim da je svaka bočica kreativno dizajnirana i izgleda poput malog blaga.

Bvlgari parfem za nju i njega

Strast prema umjetnosti najbolje se vidi u kolekciji toaletnih voda Omnia. Svaka varijanta mirisa nosi ime nekog dragog kamena. U ponudi ćete pronaći varijacije Omnia Crystalline, Omnia Coral ili Omnia Pink Sapphire.

Parfem Goldea doslovno je zlatnik. Zlatna bočica podsjeća na sunčanu krunu egipatske božice Hator, a s ovim parfemom i vi ćete se osjećati poput boginje.

Kolekcija parfema Splendida također je vrlo popularna. Cvjetne note pojedinih parfema karakteristične su za ovu žensku liniju: Splendida Rose Rose, Splendia Iris D'or i Splendida Magnolia Sensuele. Kraljice cvijeća, za kraljice među ženama.

Bvlgari mirisi za muškarce ne odlikuju se pak samo muževnim mirisnim notama, već imaju i snažna imena - u duhu svojih korisnika. Toaletna voda Aqva pour Homme Marine obuzima morskom svježinom i daje korisniku neumoljivu snagu i pokretljivost mora, dok je Man In Black svježa i orijentalna toaletna voda, izgrađena oko kontrasta između jake svježine i orijentalne senzualnosti.

Bvlgari parfem - sinonim za istančan ukus

Ovaj brand više od stoljeća je sinonim za izvrsnost u nakitu, visokoj modi, a pogotovo u svijetu mirisa. Bvlgari parfemi s pravom su klasici koji nikad ne zastarijevaju, a njihovi ljubitelji su toga itekako svjesni.

Bvlgari mirisi u Douglasu

U Douglas parfumerijama i u našem online asortimanu možete pronaći širok raspon toaletnih i parfemskih voda ovog poznatog branda.

Želite li voljenoj osobi pokloniti nešto što će je oboriti s nogu? Pogledajte našu Bvlgari ponudu i sigurno ćete naći savršen dar. A ako želite, i zamotat ćemo ga tako da bude spreman za uručivanje.

Prikaži više Prikaži manje