Bvlgari Goldea, kolekcija mirisa koja budi božicu u svakoj ženi

Zlatna boja simbol je sunčeve svjetlosti koja svojim zlaćanim sjajem kupa zemlju, a upravo je tom mišlju inspirirana Bvlgari Goldea. Goldea predstavlja Božicu Sunca, ženu koja graciozno korača kroz život oduševljavajući sve u svojoj blizini toplinom, elegancijom i prirodno urođenim glamurom. Bvlgari Goldea kolekcija mirisa oda je ženstvenosti u svoj svojoj slojevitosti, kao stvorena za one koje vole da ih se u isto vrijeme smatra moćnima i krhkima, strastvenima i romantičnima, decentnima i uzbudljivima. To je profinjeni, bezvremenski miris kojem je elegancija drugo ime, rezerviran za samopouzdane vladarice.

Zlato u bočici poziva na životne radosti

Prvi miris iz kolekcije Goldea lansiran je 215. godine, u profinjenoj prozirnoj bočici koja otkriva žuti miris, a nos iza te ljupke kreacije je Alberto Morillas. Ime je inspirirano svjetlošću i sunčevom energijom, što se ne odnosi samo na ženu kojoj je namijenjen. Naime, to je prva mirisna kolekcija izbačena deset godina nakon uspješne Omnie, pa za kuću Bvlgari parfem Goldea označava – novi početak. Uz mošus, bergamot, narančin cvijet i malinu, u prvom, originalnom mirisu našli su se i ylang-ylang, jantar, pačuli i papirus. Taj je neobični spoj na prvu osvojio brojne obožavateljice kozmetičke kuće Bvlgari i tako je, uz odobravanje javnosti, krenulo uzbudljivo putovanje mirisne kolekcije Bvlgari Goldea u kojoj se danas nalazi nekoliko inačica originalnog mirisa.

Poprimite novi identitet uz parfem Bvlgari Goldea

Postoji li žena koja se ne želi osjećati poput božice? Transformacija počinje uz nekoliko kapljica luksuznog parfema Bvlgari Goldea, koji u svim svojim inačicama sadrži mirisni buket moćnih orijentalnih nota poput mošusa i sandalovine te laganih cvjetnih tonova u kojima prevladava kraljica cvijeća – ruža. Bvlgari Goldea mirisna je ljubavna priča o zavođenju, strasti, ženstvenosti koje se ni jedna femme fatale ne bi postidjela. To je simfonija slatkasto-oporih nota koje se na koži pretvaraju u najluksuzniji mirisni pokrivač dostojan božice Sunca, u koju se svaka žena pretvara uz Bvlgari Goldea kolekciju. Bočica koja nalikuje dragulju, a koja se, ovisno o mirisu iz Bvlgari Goldea kolekcije transformira iz žute u nježno ružičastu, odnosno crnu, savršeno komplimentira moćnoj mirisnoj rapsodiji kao stvorenoj za zavodnice.

Dozvolite božici ljepote i energije, koja se dugo skrivala u vama, da se pokaže u punom sjaju i zavlada, moćna u svojoj beskompromisnoj ženstvenosti. Kompleksan, no lagan parfem Bvlgari Goldea može se nositi u svim prilikama u kojima želite dominirati – bilo da je riječ o poslovnom sastanku, romantičnoj večeri ili zabavi u društvu prijateljica. Svako je vrijeme pravo za Božicu Sunca.

Mirisno carstvo parfemske kolekcije Bvlgari Goldea u Hrvatskoj potražite u Douglas trgovinama

Mirisna kolekcija Bvlgari Goldea u Hrvatskoj se može kupiti u Douglas online trgovini. Tamo vas čeka mirisna kolekcija Bvlgari Goldea u svoj svojoj moći. Koju god Bvlgari Goldea inačicu odabrali, sigurno nećete ostati nezamijećeni. Potražite i ostale Bvlgari ženske mirise poput kolekcija Bvlgari Omnia ili Splendida. Tu su i Bvlgari muške kolekcije Aqva Pour Homme te Bvlgari Man.

Prikaži više Prikaži manje