-15% NA SAV ASORTIMAN SAMO U DOUGLAS APLIKACIJI 27.-30.9.2023.
1 EUR = 7.53450 HRK

Ardell

(7)
Filter schließen
Vrsta proizvoda
  •  
  •  
Poništi sve filtre

Ardell ima sve za vaše trepavice

1971. godine Arnold i Sydell Miller osnovali su tvrtku Ardell, želeći proizvoditi i prodavati umjetne trepavice koje pružaju volumen, a istovremeno izgledaju što prirodnije. Postupno je dodano sve više vrsta trepavica i do danas je asortiman njihovih umjetnih trepavica gotovo neiscrpan.

Sada možete birati između prirodnih trepavica i takozvanih modnih trepavica. Prve su namijenjene svakodnevnoj uporabi, dok su druge prikladnije za posebne prigode i ekstravagantniji izgled. Dostupno je i ljepilo za trepavice i ostali pribor za njihovo savršeno fiksiranje, kao i proizvodi za obrve.

Ardell make-up: treptaj ljepote

Ardell proizvodi sadrže pojedinačne trepavice ili u one u obliku praktične trake za trepavice. Fleksibilne trake trepavica gotovo su nevidljive i lako se mogu pričvrstiti na vašu liniju trepavica. Pojedinačne se mogu pak fleksibilno koristiti u zasebnim prazninama ili njima možete pojačati svoje prirodne trepavice i učiniti da izgledaju znatno punije.

Ardell Wispies je linija za posebno prirodan izgled. Zbog svoje različite duljine i prekriženog rasporeda, ove trepavice izgledaju nevjerojatno prirodno i teško se mogu razlikovati od vlastitih.

Proizvodi koji će naglasiti vaše oči

Ispravna primjena umjetnih trepavica uključuje i pravo ljepilo. Tu se posebice ističe Ardell ljepilo u crnoj boji. Zbog tamne boje, ljepilo se lako može pomiješati s olovkom za oči i neće biti uočljivo kao što se to inače nekad zna dogoditi.

Postoje i ljepila za trepavice u prozirnim ili bjelkastim tonovima. Ova kvalitetna ljepila osiguravaju da se vaše trepavice čvrsto i sigurno drže na liniji trepavica bez iritacije kože ili očiju.

Sve za vaše trepavice i obrve

Ardell ima sve što vam treba za lijepe trepavice i obrve. Proizvodi su dostupni u različitim duljinama i oblicima, a da bi se osigurao najprirodniji mogući rezultat, trepavice su izrađene od prave kose. Kombinacija kvalitete i jednostavnosti čini ovaj brand najbolji odabirom za savršeno treptave rezultate.

Ardell online u Douglasu

Raznoliki Ardell proizvodi dostupni su online na stranicama Douglasa. Pregledajte obilan asortiman proizvoda i razveselite svoje trepavice i obrve. Čarolija izgleda počinje od čarobnog pogleda. A dovoljan je samo jedan treptaj.

Prikaži više Prikaži manje