DRAGI KUPCI, ZBOG POVEĆANOG BROJA NARUDŽBI MOGUĆI SU POMACI U ROKOVIMA DOSTAVE
1 EUR = 7.53450 HRK
Tangle Teezer
Tangle Teezer

Tangle Teezer je britanski brend koji svojim šarenim razigranim četkama za kosu od 2007. osvaja srca svih generacija. Zahvaljujući patentiranoj tehnologiji dviju vrsta fleksibilnih zubaca, raščešljavanje je nježno i lako, jer zahvaljujući njima kosa se ne lomi i ne dolazi do čupanja vlasi. Četke su dostupne u različitim bojama, što je također jedan od zaštitnih znakova branda. Tangle Teezer je najprodavanija četka za kosu u Velikoj Britaniji, a u cijelom se svijetu svake minute proda najmanje osam komada. Definitivno je jedan od “must have” svakodnevnih alata ili dodataka. Kako i ne bi bio, kada predstavlja izvanrednu kombinaciju korisnih svojstava i neobičnog dizajna, a moguće ga je koristiti za najrazličitije tipove kose - Tangle Teezer je čarobna stvar po pristupačnoj cijeni. 

Tangle Teezer

(10)
Filter schließen
Vrsta proizvoda
  •  
  •  
Poništi sve filtre

Nažalost, nismo uspjeli pronaći odgovarajuće rezultate za vaš odabrani filtar.

Tangle Teezer: da kosa ostane simbol snage i ljepote

Iako je neki često uzimaju zdravo za gotovo, kosa je mnogo više od frizure ili ukrasa. Kosa je jedan od prvih detalja koji se vide i povezuju s nekom osobom. Kosa je snaga, rekao bi Samson.

Kosa je pokretala ljubavi i zaustavljala ratove te su se o njoj pisale bajke i pjesme. Kosa je doista posebna, i tako je treba i tretirati. A zato je tu revolucionarni Tangle Teezer.

Tangle Teezer proizvodi za razne tipove kose

Prvi i najvažniji proizvod koji je ujedno i sinonim brenda svakako je Tangle Teezer četka za kosu. Iako je četka vjerojatno najjednostavniji i najrasprostranjeniji „alat“ koji u svojoj kolekciji ima svaka žena, pa i muškarac, ova četka čini razliku.

Tangle Teezer četka namijenjena je raščešljavanju i raspetljavanju, ali i dalje je daleko najvažniji artikl s ovim prepoznatljivim potpisom.

Lakše i brže do željenog stila

Svaka žena, bez obzira na duljinu kose, vjerojatno se ne samo jednom našla u situaciji da pokušava raščešljati tvrdoglavo zapetljane uvojke. Pritom bi se mnogima dogodilo da počnu čupati kosu i nađu se na rubu suza.

Upravo s tom situacijom na umu stvorena je Tangle Teezer, posebna četka koja pomaže ženama sa svim duljinama i teksturama kose da lakše i jednostavnije dođu do željene frizure. I to bez suza i boli.

Rezultat revolucionarne ideje i istraživanja

Četka kao što je Tangle Teezer nije mogla nastati slučajno. Ona je rezultat rada na ideji koja je problemu prvi put pristupila na studiozan način i - pogodila. Priča o Tangle Teezer proizvodima započela je kada je frizerski mag i stilist, Shaun Pulfrey, počeo tražiti način da stvori prvi profesionalni i doista učinkovit alat za raščešljavanje i raspetljavanje kose. I našao ga je - u obliku danas svjetski poznate četke, osmišljene da bude posebno nježna za vašu kosu.

Tangle Teezer online u Douglasu

Sada već legendarna Tangle Teezer četka za kosu, koja bez napora raspetljava čvorove, pomaže u friziranju, pa čak i sušenju kose, dostupna je u Douglas web-shopu. Vaše mjesto za nabavu proizvoda za njegu lica i tijela, kozmetiku i make-up uvijek vam je dostupno u online izdanju, naravno uz poznate dodatne pogodnosti kao što su mogućnost pakiranja, dostava i besplatni uzorci.

Prikaži više Prikaži manje