LATE NIGHT SHOPPING ★ -20% NA SAV SKINCARE IZNAD 30 € ★ od 20.2. 20:00 do 21.2.10:00
Tiziana Terenzi
Tiziana Terenzi

Talijanska obiteljska parfemska kuća, Tiziana Terenzi, postala je jedna od najekskluzivnijih brandova niche parfema na svijetu. Simpatije kupaca osvojila je zanimljivom poviješću, vještinom, znanjem i strašću prema stvaranju unikatnih i luksuznih proizvoda. Inspirirani umjetnošću, emocijama i sjećanjima, nastali su parfemi jedinstvenog mirisa, zavodljive mirisne svijeće, zanosni osvježivači prostora i ukrasi za kuću izrađeni od najfinijih sastojaka.

Mirisno putovanje obitelji Terenzi počinje u Italiji osnivanjem obiteljske tvornice za proizvodnju mirisnih svijeća i voska. Zahvaljujući upornosti i vještini, osnovan je zanatski laboratorij u kojem su nastali prvi primjerci muških parfema, kreiranih isključivo od sastojaka uzgojenih u rodnoj Italiji. Tradicija se prenosila s generacije na generaciju, a svaka je generacija u obiteljski posao unijela dašak osobnog i umjetničkog stila.

“Dobre stvari su lijepe, jer je lijepo osjećati se dobro”

Inspiracija za kreaciju parfema ove kuće leži u konstantnoj želji za oslikavanjem i čuvanjem emocija. Neprestano upoznavanje sebe i življenje punim plućima predstavljaju srž ovih unikatnih parfema. Svaka kap budi najljepše uspomene sačuvane u Vašim srcima i vode Vas na nesvakidašnje mirisno putovanje.

Moderan dizajn ambalaže inspiriran je težnjom Leonarda Da Vincija ka proporcijama i perfekciji. Bočice su ukrašene i obložene čistim zlatom i najfinijim drvetom iz toskanskih šuma.

Tiziana Terenzi

(19)
Filter schließen
Vrsta proizvoda
  •  
  •  
  •  
Poništi sve filtre

Nažalost, nismo uspjeli pronaći odgovarajuće rezultate za vaš odabrani filtar.

Tiziana Terenzi – obiteljsko parfemsko carstvo

Talijanski obiteljski brend Tiziana Terenzi jedan je od prvih brendova s ponudom niche mirisa. Osnovao ga je Evelino Terenzi pod imenom Cereria Terenzi 1968. godine u Cattolici. Evelino je htio nastaviti obiteljsku tradiciju proizvodnje svijeća i voska za crkve te je uz pomoć supruge napravio prvi laboratorij u maloj sobi njihove kuće. Taj je laboratorij postao temelj obiteljskog poslovnog carstva koji je prerastao u parfemski raj. Danas je brend u vlasništvu njegove djece. Za kreativno vodstvo zadužena je osoba čije ime brend nosi – Evelinova kćer, dizajnerica Tiziana Terenzi, dok je njegov sin Paolo parfumer i predsjednik kompanije.

Simbolika snažnih emocija pretočena u parfem

Tiziana Terenzi priča je o obitelji i nekoliko generacija inovativnosti, kreativnosti i umjetnosti. To nisu samo mirisi, već emocionalno putovanje kroz povijest jedne obitelji izraženih umjetničkih sposobnosti. Tiziana Terenzi parfemi predstavljaju esenciju života, objedinjuju uspomene i radosti, ali i sitne nesavršenosti i disonance zbog kojih je život jednostavno predivan.

Vještine i znanja Tiziane i Paola isprepletene su neraskidivom obiteljskom vezom s ostavštinom njihovih predaka, a pomoću tih niti oni dalje grade svoje naslijeđe. U svaki parfem Tiziana Terenzi brenda utkan je djelić njihove vizije te predstavlja jedinstvenu kreaciju. Mirisi sadrže prirodne i cijenjene sastojke, a proces njihove izrade pomno je razrađen do posljednjeg detalja. Pri osmišljavanju svakog od njih ulaže se ogroman trud te je finalni produkt ultimativni izraz fascinantne vještine.

Mnoštvo raznolikih mirisa podijeljeno je u nekoliko Tiziana Terenzi kolekcija. Prva kolekcija zove se Classic, a neke od ostalih kolekcija su Gold, Black, Anniversary i Luna.

Hipnotična snaga jedinstvenih parfema

Tiziana Terenzi parfemi za muškarce i žene odišu talijanskim duhom i elegancijom. I dok je Paolo zadužen za osmišljavanje mirisa, Tiziana svoju kreativnu stručnost usmjerava na dizajn. Budući da im je iznimno bitno da je sve lokalno i ručno rađeno, bočice se izrađuju u Italiji. One svojim oblikom reflektiraju miris koji se u njima nalazi. Zaobljene čuvaju tradicionalne, zavodničke, ženstvene mirise, dok one četvrtaste elegantnije i muževnije.

Tiziana Terenzi – strast, kreativnost i majstorska izrada

Tri generacije kreativaca zaslužne su za sve što brend Tiziana Terenzi danas predstavlja. Nevjerojatan laboratorij u kojemu je inovator Evelino gradio obiteljski posao izgleda poput čarobnog svijeta. U njemu se još uvijek nalaze starinski strojevi koje je sam osmislio, a koji se koriste i danas. Tradicija i odanost stoga su važan izvor inspiracije, a rezultat pažljivog truda su mirisi koji utjelovljuju predivne trenutke. Udahnite i neka vas preplave snažne emocije dok mirisne note bude vaša sretna sjećanja.

Jedinstveni Tiziana Terenzi parfemi u Douglas trgovinama

Izrazite emocije uz pravi Tiziana Terenzi parfem. U Douglas trgovinama potražite razne kolekcije parfema i odgonetnite onaj koji će najbolje odgovarati vašoj prirodi. Sama Tiziana kaže da treba imati posebne odlike duše da bi vam se svidio određeni Tiziana Terenzi miris. Stoga krenite u istraživanje i odaberite onaj koji će se u potpunosti stopiti s vašim izričajem.

Prikaži više Prikaži manje