1 EUR = 7.53450 HRK
JJDK
JJDK

Danski brand prepoznatljiv po toaletnim torbicama visoke kvalitete i jedinstvenog dizajna. Pažljivo odabrane kolekcije ujedinjuju vrhunski dizajn s funkcionalnošću i kvalitetom.

U posljednjih 10 godina JJDK je postao globalno prepoznat brend, a proizvodni asortiman uključuje kozmetičke torbe, make-up torbice, toaletne torbice i kozmetičke kovčege.

JJDK

(37)
Filter schließen
Poništi sve filtre

Nažalost, nismo uspjeli pronaći odgovarajuće rezultate za vaš odabrani filtar.

JJDK: danski dizajn svjetske klase

Bio je vruć ljetni dan 22. godine kada su Jes Jensen i Jakob Bredahl Kjær sjedili u kafiću u danskom gradu Aarhusu i razgovarali o stvaranju branda koji će proizvoditi kozmetičke torbice. Cilj im je bio osvojiti modni svijet postavljanjem novih standarda za dizajn.

Ovi poduzetni Danci sanjali su o kozmetičkim torbicama koje su dizajnirane srcem i koje će ispunjavati sve zahtjeve kupaca. Uspjeli su ostvariti svoje zamisli. Naime, otad je njihov brand JJDK postao svjetski prepoznatljiv. Krase ga jednostavnost, kvaliteta i ekskluzivnost.

JJDK proizvodi vrhunske kvalitete

JJDK nudi elegantne i moderne kozmetičke torbice koje kombiniraju funkcionalnost, vrhunsku kvalitetu i zanimljivi dizajn. Stoga i ne čudi da je u posljednjem desetljeću brand stekao prepoznatljivost i na globalnoj razini.

JJDK proizvodi uključuju kozmetičke torbe, make-up torbice, toaletne torbice i kozmetičke kovčege. U ponudi branda možete pronaći JJDK toaletne torbice s tvrdom navlakom ili izrađene od tkanine i kože, odnosno imitacije kože.

Toaletne torbice od tvrđeg materija, robusne su i lako se čiste. A većina modela ima praktični patentni zatvarač.

Nužni pratitelj na vašem idućem putovanju

Jedna stvar je sigurna: svi trebaju kozmetičku torbicu. No svaka osoba ima vlastiti ukus pa se ponuda ovog branda sastoji od vrlo jednostavnih do zaigranih, živahnih modela.

Bez obzira na to jeste li minimalist ili preferirate raskošniji dizajn, JJDK ima torbicu za svakoga. Crna toaletna torba elegantna je i nenapadna, dok ružičasta verzija jednostavno tjera na dobro raspoloženje.

Pored dizajna i boje, odlučujuća je naravno i veličina. Birajte je ovisno o tome koliko kozmetičkih putnih potrepština obično nosite na odmor.

Nordijski dizajn

JJDK toaletne torbice pažljivo su odabrane i uvijek ispunjavaju zahtjeve za objedinjavanjem izvrsnog dizajna s funkcionalnošću i dobrom kvalitetom.

Od prvih skica do gotovog proizvoda uloženo je stotine sati rada: proučavanje trendova, dizajniranje, ali i sama proizvodnja. Kolekcije JJDK nude nove detalje i svježi dizajn svake sezone.

Logo branda je kruna koja simbolizira Kraljevinu Dansku, zemlju poznata po dizajnu svjetske klase.

Putujte sa stilom uz Douglas

Toaletne torbice neophodni su dodaci na svakom putovanju. U njih ćete smjestiti sve kozmetičke proizvode i nećete gubiti vrijeme na pretraživanje džepova. Bilo da planirate dvotjedni ljetni odmor ili kratki bijeg u obližnje selo vikendom: toaletne torbice vaš su prijatelj.

Pregledajte velik izbor i pronađite svoju idealnu toaletnu torbicu ovog vrhunskog danskog branda u web shopu Douglas. Putujte sa stilom sa samo jednim klikom.

Prikaži više Prikaži manje