Zadig & Voltaire
Zadig & Voltaire

Zadig&Voltaire je francuski brend osnovan 1997. godine. Osnivač brenda Thierry Gillier studirao je Parsons School of Design. Inače, ovo je pravi francuski brand koji u sebi nosi eleganciju, pariški chick i ležernost. Glavno pravilo ovog branda je da pravila nema a izvor inspiracije kreativni direktori ovog branda nalaze u umjetnosti i rock glazbi.

Zadig & Voltaire

(16)
Filter schließen
Vrsta proizvoda
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Spol
  •  
  •  
  •  
Poništi sve filtre

Nažalost, nismo uspjeli pronaći odgovarajuće rezultate za vaš odabrani filtar.

Zadig & Voltaire: ležeran rock stil

Francuski modni brand Zadig & Voltaire osnovan je 1997. godine i otad je oličenje ležernog luksuza. Modna linija kombinira fine materijale poput kašmira ili svile s cool krojevima i modnim dodacima.

Brojni mirisi za njega i nju također kombiniraju divlji rock sa stilskom elegancijom. Bilo ujutro na putu do posla, u podne na ručku s društvom ili navečer na opuštenoj večeri, Zadig & Voltaire parfemi imaju varijantu za svaku situaciju.

Popularni Zadig & Voltaire parfemi za žene

Današnja žena ne mora uvijek biti slatka i seksi, ona također može pokazati svoj divlji i buntovni karakter na koji god način poželi. A bez obzira na to kako biste opisali svoj stil, Zadig & Voltaire mirisi za žene suptilno ističu vaš stil i karakter.

Među klasicima su svakako različiti This is Her mirisi. Usto što su prikladni za svaku prigodu, oni kombiniraju prstohvat egzotike s nježnom slatkoćom.

Ekstravagantni Zadig & Voltaire parfem i za muškarce

Za muškarce koji vole rock i slijede zov divljine, ali su ujedno i džentlmeni, tu je pak linija This is Him mirisa. Ovaj muški miris sadrži posebno začinjenu svježinu grejpa i crnog papra, u kombinaciji s nježnom vanilijom i tamjanom zbog koje svaki muškarac djeluje muževno i samopouzdano.

Općenito, većina mirisa ovog branda predstavljat će idealan potpis za žene i muškarce koji su tajanstveni, samouvjereni i ležernog ponašanja, koji znaju što žele i znaju kako to dobiti ili postići. U ponudi su također dostupni i unisex mirisi.

Novi zavodljivi mirisi slobode

Istražite nove dodatke u Zadig & Voltaire ponudi. Girls Can Say Anything i Girls Can Do Anything novi su Zadig & Voltaire parfemi namijenjeni urbanoj, modernoj ženi koja se ne želi sputavati i čiji se glas daleko čuje.

Dizajner Quentin Birsch u ovim je parfemima inovativnim olfaktornim kombinacijama stvorio originalnu verziju prvog ženskog fougere mirisa. Tako je nastao zavodljiv miris slobode za žene koje mogu učiniti i ostvariti sve što požele.

Zadig & Voltaire proizvodi u Douglasu

Zadig & Voltaire izuzetno je višestran brand u čijoj ponudi svatko može pronaći savršen miris za sebe. Pogledajte koje sve proizvode ovog branda nudimo u Douglas online trgovini i prepustite se mirisnoj inspiraciji kako bi vam ona pomogla pri oslobađanju vlastite kreativnosti.

Prikaži više Prikaži manje