LATE NIGHT SHOPPING ★ -20% NA SAV SKINCARE IZNAD 30 € ★ od 20.2. 20:00 do 21.2.10:00
V Canto
V Canto

V Canto je inspiriran najzanosnijom ljubavnom pričom ikada napisanom - ljubavlju prema autentičnim, dubokim korijenima prema domovini. Naime, više od 700 godina obitelj Terenzi živi u blizini dvorca Gradara, jednog od najatraktivnijih u Italiji. Čak je i Dante Alighieri odlučio počastiti ovo čarobno mjesto poglavljem u svojoj Božanstvenoj komediji, onim o Paolu i Francesci te njihovoj priči isklesanoj besmrtnim stihovima. Iz ovih stihova se rađaju naše kreacije. The Blue Collection čuva povijest poeziju i srednjovjekovnu povijest sačinjenu od strasti i ljubavi, grijeha i vrlina, poroka i ljudskosti. Uz Red & Green Collection, umjetnost Paola i Tiziane obogaćena je novim pričama inspiriranim Lucrezijom Borgiom, stanovnicom i vrhunskom kraljicom dvorca V Canto. Konačno, kolekcija Love Leaves, sa svojim dizajnom utemeljenim na drevnoj tehnici zlatnog i srebrnog lista, ručno primijenjenih kako bi svaka bočica postala jedinstvena i neponovljiva kreacija. V Canto: ljubav u svim svojim oblicima i aspektima - jer s ljubavlju je sve moguće.

V Canto

(10)
Filter schließen
Spol
  •  
  •  
  •  
Poništi sve filtre

Krenite na mirisno putovanje uz V Canto

Brend V Canto kreirali su Paolo i Tiziana Terenzi, poznati dvojac parfemskog svijeta. Brat i sestra njeguju obiteljsko naslijeđe i nastavljaju tradiciju stvaranja parfema započetu 1968. godine te vode nekoliko brendova niche parfema. Linija mirisa V Canto inspirirana je Božanstvenom komedijom Dante Alighierija, a na jedinstven način predstavlja ljubav prema zavičaju i korijenima. Poveznica između slavnog pjesnika i obitelji Terenzi je impresivni dvorac Gradara, jedan od najljepših i najstarijih u Italiji.

U njegovoj blizini obitelj Terenzi živi preko 7 godina, a mjesto je toliko magično da mu je Dante Alighieri odao počast kroz poglavlje u svom monumentalnom djelu. Ovi jedinstveni parfemi kroz fascinantne mirisne kompozicije pričaju priču o davno napisanim stihovima i mjestima koje se u ovom slavnom djelu spominju. Prvi miris ugledao je svjetlo dana 215. godine i od tada se kolekcija razvila u raskošnu liniju parfema koji oduševljavaju svojom slojevitošću i punoćom.

Mirisi srednjovjekovne poezije, umjetnosti i iskonske ljudske prirode

Ovaj renomirani talijanski brend parfema s dugogodišnjom tradicijom posvećen je kreiranju luksuznih personaliziranih mirisa. Kolekcija ženskih i unisex mirisa približit će vam fascinantan svijet srednjovjekovne poezije i prizvati duh nadnaravne ljubavi koju Paolo i Francesca osjećaju, ovjekovječenu perom Dante Alighierija. V Canto donosi parfeme koji odražavaju ljudsku prirodu i vječnu težnju ka najintenzivnijoj emociji – ljubavi. Jedinstveni i vrijedni mirisi uhvatili su strast, poroke, vrline, grijehe i sve druge slojeve ljudske osobnosti prikazane kroz jedan od najslavnijih srednjovjekovnih djela.

Svaki ovaj vrhunski parfem jedinstven je mirisni izričaj napravljen od visoko kvalitetnih, pomno odabranih sastojaka. Ista razina pažnje koja se pridaje osmišljavanju ovih raskošnih kompozicija, posvećena je i izgledu bočica te dizajnu svega vezanog uz sam brend. Ovi istančani parfemi dolaze u luksuznim pakiranjima koji odražavaju duh samog mirisa i produžetak su priče koja ih je inspirirala.

V Canto parfemi – vjerni čuvari najdubljih emocija

Parfemi V Canto osmišljeni su tako da svojim zavodljivim kompozicijama vode na neobičnu olfaktornu avanturu. Svaka nota povezana je s čistom ljudskom emocijom, koje isprepletene odražavaju našu osobnost. Zato je biranje V Canto mirisa poput odabira vjernog suputnika, koji nas prati na putu otkrivenja najčišćeg i najiskrenijeg osjećaja ljubavi. Prepustite se instinktima, probudite svoj unutarnji svijet i otkrijte svoje najdublje želje, strasti i nagone.

Fascinantan mirisan svijet V Canto u Hrvatskoj pronađite u Douglas online trgovini

Istražite svoju najdublju nutrinu i odaberite manifest svojih najdubljih sklonosti u obliku V Canto parfema. Neka on postane vaš epski suputnik, baš poput onoga koji je vodio Dantea. Fantastične mirise V Canto u Hrvatskoj kupiti možete u Douglas online trgovini. Izaberite svoj V Canto parfem između zamamnih mirisa koji će vam pružiti jedinstveno, sofisticirano iskustvo. Otkrijte nezaboravne kolekcije: Blu, Foglie d'Amore, Rossa i Verde i nađite miris koji će vas pratiti u otkrivanju svojih dubinskih želja, i emocija.

Prikaži više Prikaži manje