cacharel

(17)
Filter schließen
Vrsta proizvoda
  •  
  •  
  •  
Spol
  •  
  •  
Poništi sve filtre

Nažalost, nismo uspjeli pronaći odgovarajuće rezultate za vaš odabrani filtar.

Cacharel odaje počast ženskoj energiji i hrabrosti

Priča o francuskom brendu Cacharel počinje njegovim osnutkom 1958. godine. Tada je Jean Bousquet pokrenuo malu tvrtku za žensku modu. S godinama ponuda se proširila i na muškarce i djecu, a brend postaje sinonim za mladost, romantiku i slobodu. Prvi miris lansiran je 1978. – Anaïs Anaïs. Bio je to jedan od prvih parfema u životu mnogih djevojaka. Nakon njega uslijedili su brojni parfemi i toaletne vode koji ubrzo postaju izraz ženske emancipacije i pratitelj tijekom nezaboravnih trenutaka u njihovim životima.

Cacharel parfemi slave ultimativnu snagu ženstvenosti

Nakon međunarodnog uspjeha njihova prvog mirisa Cacharel donosi još nekoliko edicija koje ubrzo postaju omiljene među ženama. Uz legendarni djevojački miris Anaïs Anaïs, posebno se ističe Amor Amor kolekcija – utjelovljenje prve strastvene ljubavi. Upečatljiva crvena bočica s otiskom crne ruže odgovara cvjetno-orijentalnoj kompoziciji koju skriva. Ovaj senzualan i moćan parfem Cacharel istaknut će vašu zavodljivost.

Najnovija kolekcija mirisa Cacharel Yes I am

Yes I Am ovjekovječuje drsku mladenačku neovisnost. Tri mirisa u tri boje veličaju današnju generaciju mladih žena. One su višeslojne, otvorene, iskrene i odlučne. U isto su vrijeme uporne i nepokolebljive u misiji da dobe ono što žele i zaslužuju, ali i opuštene, ležerne i spremne uživati u sitnicama koje ih vesele. Izrazite svoj identitet i odaberite svoj Yes I am Cacharel parfem. Moćne djevojke voljet će crvenu varijantu Yes I Am, cool djevojke Yes I Am Pink First, a one nepredvidljive Yes I Am Fabulous.

Miris kao odraz samouvjerenosti i neovisnosti

Kao što je ovaj modni brend oličenje francuskog slobodnog duha, tako i Cacharel parfemi prate isti stil. Oni su izraz nježnosti, poetike i romantike, a njihove bočica odišu hrabrom estetikom i jarkim živahnim bojama. Stvoreni su za odvažne djevojke i žene koje kroče kroz život punim plućima. One biraju biti ženstvene onako kako to njima odgovara, a ne drugima; ne vide ljepotu kao nešto što im se nameće, već kao odraz njihova samopouzdanja.

Mirisni suputnik na putu prema samostalnosti

Svaki Cacharel parfem osmišljen je kako bi prevladao jednim značajnim razdobljem ženskog života. On se pamti, bočica se čuva i tijekom svake nove faze, onaj prethodni postaje podsjetnik na neka prošla vremena. Njihovi strastveni tonovi podrška su ženama tijekom njihovog osamostaljivanja, razvoja, zabavnih trenutaka i dragocjenih iskustava. Oni su tu poput kulise kako bi unijeli dozu dinamike, razigranosti, energičnosti i topline.

Odaberite svoj Cacharel parfem u Douglas web trgovini

U Douglas web trgovini potražite parfem Cacharel koji će biti izraz vaše osobnosti. Želite li miris koji će vas izdvojiti od drugih i koji je stvoren kako bi istaknuo vašu senzualnost, intuitivnost i snagu, Cacharel parfemi idealan su odabir za vas. Poželite li odati počast snažnim djevojkama i ženama koje poznajete, ovi su mirisi idealan poklon za njih.

Prikaži više Prikaži manje