Kenzo

(23)
Filter schließen
Vrsta proizvoda
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Spol
  •  
  •  
  •  
Poništi sve filtre

Nažalost, nismo uspjeli pronaći odgovarajuće rezultate za vaš odabrani filtar.

Kenzo - svijet je lijep!

Ovaj brand osnovao je japanski dizajner Kenzo Takada 197. godine. Šarene tkanine i neobični krojevi bile su obilježje ove tvrtke od samog početka. 1988. stvoren je prvi Kenzo parfem za žene, a nakon toga je uslijedilo više od 1 različitih parfema. Mješavina poezije, određene doze ludila i mirisa koji pričaju priče: Kenzo parfemi priča su za sebe.

Poezija ženskih mirisa

Svaki Kenzo parfem je jedinstven, ali svi uvijek imaju nekoliko zajedničkih obilježja: u svakom mirisu postoje cvjetni elementi, a svaka bočica je umjetničko djelo. Ovdje se čista, bistra japanska umjetnost miješa s nadrealizmom, fantastikom i apstrakcijom. Izvor inspiracije svakog parfema je priroda, što se odražava i u maštovitom dizajnu bočica.

214. godine stvoren je parfem usredotočen na ljubav: Amour, u kolekciji Kenzo Amour. Ženstvenost, senzualnost i samopouzdanje sjedinjeni su u cvjetnom mirisu koji ima svjež, ali intenzivan učinak.

Ako biste ljeto mogli staviti u bočicu, njegov bi miris bila toaletna voda L'eau Par Kenzo. Osvježavajuće energična poput kupanja u jezera tijekom ljetnog jutra, a istovremeno ugodno voćna.

Sa samo tri note stvorena je pak glamurozna, živahna linija parfema i toaletnih voda za svaku priliku - World. Mješavina božura, jasmina i ambroksana savršeno će vam odgovarati, bez obzira na to gdje se nalazili u svijetu. Bočica pak dolazi u obliku oka sa sfernim privjeskom koji izgleda kao zjenica.

Parfem Kenzo za modernog i samouvjerenog muškarca

I među muškim parfemima ove marke može se naći mnogo različitih utjecaja, a ove mirisne kreacije zadivit će svojim životnim elanom svakog otvorenog i kreativnog muškarca.

Klasik je parfemska i toaletna voda Pour Homme. Impresivno svjež i muževan, ovaj miris kombinira note drveta i oceana. Sandalovina i cedar elegantni su i bezvremeni te će ujedno probuditi vašu čežnju za surfanjem.

Ekscentrični Kenzo svijet

Ovaj brand kombinira energični japanski dizajn s dozom ekscentričnosti. Kontrasti između japansko-istočne magije i zapadnoeuropske vitalnosti nadahnuli su istoimenog dizajnera u stvaranju entuzijastične mode koja slavi prirodu i kulturnu raznolikost. Uostalom, isprobajte parfem Flower i uvjerite se u to i sami.

Kenzo mirisi u Douglasu

Posjetite li neku od naših brojnih prodavaonica, naći ćete velik izbor ženskih i muških mirisa ovog branda. Kenzo parfemi po atraktivnim cijenama čekaju vas i u online trgovini Douglas. Svratite i otkrijte što je u trendu, a što se iz našeg širokog asortimana već ubraja među klasike.

Prikaži više Prikaži manje