1 EUR = 7.53450 HRK
Neal's Yard Remedies
Neal's Yard Remedies

Mi smo svjetski globalni lider u holističkom pristupu zdravlju i ljepoti.
Certificirani smo organski brand od Soil Association, s minimalno 70% udjela organskih sastojaka.
Ne koristimo sintetičke boje, mirise, parabene, silikone i GMO…ne koristimo niti jedan sastojak i  tehnologiju koji su dvojbeni ili nemamo podatke o dugotrajnim posljedicama.
Ne testiramo na životinjama.
Prva smo tvrtka zdravlja i ljepote u svijetu koja je ostvarila 100% za etičko poslovanje.
 
Povjerenje je ključ našeg odnosa s klijentima koji naš brand vodi već 38 godina.
 
Mi doista živimo naš moto „Učini dobro. Osjećaj se dobro. Izgledaj dobro.“

Nažalost, nismo uspjeli pronaći odgovarajuće rezultate za vaš odabrani filtar.

Neal's Yard Remedies: holistički pristup zdravlju i ljepoti

Jedan od glavnih pionira organske kozmetike je britanski brand Neal's Yard Remedies. U svojoj ponudi ima proizvode koji su najmanje 7 % organski, a većinom su veganski i bez glutena.

Neal's Yard Remedies prva je kompanija u svijetu koja je certificirana kao 1 % etična. Ujedno su i inicijatori kampanje Ban the beeds (Keep our oceans plastic free). Zahvaljujući toj kampanji, u Ujedinjenom Kraljevstvu zabranjena je upotreba plastičnih mikrogranula u pilinzima koje ulaze u eko sustav, a tako i u ljudski organizam.

Neal's Yard Remedies kozmetika za sve tipove kože

Neal's Yard Remedies kozmetika nudi široku paletu proizvoda za sve tipove kože. Bilo da tražite kremu, serum ili ulje za njegu lica, ulje, balzam, kremu ili maslac za njegu tijela, deodorante, gelove za tuširanje ili praktične kozmetičke setove, u ponudi branda pronaći ćete sve to.

Osnovne linije proizvoda su Rehydrating Rose linija za normalnu ili dehidriranu kožu, Frankincense Rejuvenating za zrelu kožu i Purifying Palmarosa za masnu ili mješovitu kožu.

Neal's Yard Remedies proizvodi nude organski pristup kozmetici

Kad su u pitanju Neal's Yard Remedies proizvodi, ključna riječ je "organski pristup". Organski proizvodi napravljeni su od prirodnih sastojaka, uzgojenih bez pesticida ili herbicida, genetski modificiranih organizama (GMO-a) i drugih kemikalija ili aditiva.

Stoga, kada vaša koža apsorbira bilo koji proizvod branda Neal's Yard Remedies, možete biti sigurni da su u pitanju samo prirodni sastojci koji nisu štetni. A budući da ne sadrže kemikalije, manja je i vjerojatnost alergijske reakcije.

Dodatna prednost je i to što organski uzgojeni biljni sastojci sadrže više antioksidansa. U nekim slučajevima čak do 95 % organskog proizvoda za njegu kože čine aktivni sastojci, dok u sintetičkim preparatima aktivni sastojci ponekad čine samo 5 do 1 % sadržaja.

Razlika između prirodnih i organskih proizvoda

Ako koristite proizvode za njegu kože koji su označeni kao prirodni, barem neki sastojci moraju biti prirodni. Ali ti proizvodi mogu biti označen kao prirodni čak i ako sadrži do 3 % sintetičkih sastojaka.

S druge strane, kad su u pitanju organski proizvodi branda Neal's Yard Remedies, možete biti sigurni da su svi sastojci uzgojeni i obrađeni prema veoma strogim pravilima, bez ikakvih pesticida ili genetski modificiranih sastojaka.

Organski proizvodi bazirani su na prirodnim sastojcima koji ne ostavljaju štetne tragove na planeti, posebice tlu, vodi i zraku. Organska kozmetika važan je korak održivog razvoja.

Neal's Yard u Douglas webshopu

Ako vas zanima kako kroz izbor organske kozmetike možete doprinijeti ekologiji, Neal's Yard pravi je izbor za vas. Opširnu ponudu ovog branda, u privlačnom i ekološki prihvatljivom plavom pakiranju, možete pronaći u Douglas webshopu. Organski, kvalitetno i zdravo, sve je tu.

Prikaži više Prikaži manje