Maison Margiela

(26)
Filter schließen
Vrsta proizvoda
  •  
  •  
  •  
  •  
Spol
  •  
  •  
Poništi sve filtre

Nažalost, nismo uspjeli pronaći odgovarajuće rezultate za vaš odabrani filtar.

Maison Margiela – nostalgija u bočici parfema

Luksuzna modna kuća Maison Margiela osnovana je 1988. godine u Parizu, a ime je dobila po svom suosnivaču, belgijskom dizajneru Martinu Margieli. Ovaj originalni velikan modnog svijeta brzo se proslavio svojim nekonvencionalnim modnim kreacijama. No, kroz cijelu svoju karijeru, Margiela je vrlo samozatajan i neeksponiran, te su u njegovo ime uvijek pričale njegove revolucionarne, dekonstruirane modne umotvorine. Njegov netipičan pristup industriji vidljiv je i kroz kolekciju mirisa, koja mu je bila zadnji potez prije nego se povukao iz modne kuće.

Maison Margiela parfemi utjelovljuju najljepše uspomene

Prvi parfem koji je 21. Margiela osmislio zove se (untitled), a upakiran je u ljekarničku bočicu. Miris odaje počast raskošnoj i moćnoj ženstvenosti 7-ih godina. Kolekcija luksuznih parfema Replica predstavljena je 212. godine kao nastavak priče o modnoj kolekciji replicirane odjeće i modnih dodataka iz raznih dijelova svijeta. Ta je modna saga započela 1994. godine, a predstavlja svojevrsno novo izdanje modne povijesti.

Maison Margiela parfemi Replica očituju se kroz izreku manje je više. Svojim mirisom lagano osvajaju vašu pažnju i prate vas kroz dan kao aromatični podsjetnik na vaše omiljene trenutke. Svaki je miris imenovan po nekom iskustvu, a dodan je i datum porijekla i epohu u koju transportira svakoga tko nosi taj miris. Tako vas primjerice Maison Margiela unisex parfem Replica Whispers In The Library Eau de Toilette odašilje među police knjiga u Oxfordu 1997., a Replica By The Fireplace Eau de Toilette ispred kamina u Chamonix 1971. Zadnji dodatak brendu je miris Mutiny. Osmislio ga je Maison Margiela pod kreativnim vodstvom Johna Galliana.

Otputujte mislima u svoje tajno mirisno skrovište

Jednom kad pronađete svoj omiljeni Maison Margiela parfem, postat će vam ugodna i poznata miomirisna oaza. No također se može dogoditi da ćete i svoje utočište, ali i miris morati dijeliti. To omogućuju brojni Maison Margiela unisex parfemi koji savršeno pristaju ukusima trendi žena i muškaraca sa stilom. Poželite li ipak poseban, ženstven miris, pronađite u Douglas trgovini Replica Flower Market Eau de Toilette. Trenutno će vas u mislima transportirati na šaroliku tržnicu prepuno miomirisnog cvijeća. Muškarcima će se posebno svidjeti Replica Jazz Club Eau de Toilette, koji donosi mirisnu čar intimnog jazz kluba.

Moć mirisnih maštarija

Već pri prvom špricu ovih mirisa, povjerovat ćete u putovanje kroz mjesto i vrijeme. Pomno iskombinirane miomirisne note u kombinaciji s domišljatim i kreativnim pričama koje prate svaki proizvod, čini Maison Margiela mirise doista posebnim. Njihova raznovrsnost zadovoljit će istančan ukus žena i muškaraca u potrazi za izuzetnim parfemom koji će postati neizbježan dio njihove mirisne priče.

Pronađite svoje posebno Maison Margiela mjesto u Douglas trgovini

Poželjeli ste atmosferu glazbenog festivala, opuštajući učinak pjenušave kupke ili svježinu uzbudljivog jedrenja? U Douglas trgovini pronađite Maison Margiela mirise i probudite svoja osjetila te otputujte u mašti na posebnu i uzbudljivu avanturu. Maison Margiela unisex parfemi savršen su poklon za vašeg partnera. Svidi li vam se miris, uvijek i sami možete malo „posuditi" .

Prikaži više Prikaži manje