Daen
Daen

Daen

(31)
Filter schließen
Vrsta proizvoda
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Poništi sve filtre

Nažalost, nismo uspjeli pronaći odgovarajuće rezultate za vaš odabrani filtar.

Daen depilacija – kozmetika, glatkoća i učinkovitost u jednom

Daen je osnovan je 1959. godine, a do danas je postao jedan od glavnih španjolskih brendova specijaliziranih za depilaciju. Osnivači brenda tijekom godina su osmislili nove formule i načine depilacije kao što su trake s hladnim voskom, po kojima su poznati. Uz pomoć proizvoda brenda Daen za depilaciju raznih dijelova lica i tijela više nije potrebno ići u salon već se može na jednostavan i učinkovit način napraviti i kod kuće. Brend nudi i profesionalni Daen vosak za uklanjanje dlačica za upotrebu u salonima. Razvijeni uz pomoć stručnjaka u depilaciji Daen ponuda donosi kompletan asortiman koji omogućava brzo, praktično i djelotvorno uklanjanje dlačica za žene i muškarce.

Daen vosak i kreme za rješavanje neželjenih dlačica u korijenu

Prema željama i osobnim preferencijama odaberite Daen proizvode za depiliranje koji će na najjednostavniji način ukloniti dlačice s neželjenih mjesta. U ponudi su proizvodi s hladnim ili vrućim voskom te kreme za depilaciju. Kreme za depilaciju temelje se na nježnim formulama u izdanjima za osjetljivu te normalnu kožu.

Daen trake za depilaciju s hladnim voskom iznimno su praktične za korištenje za uklanjanje dlačica. Kako bi se u potpunosti iskoristila svaka traka s voskom, svojim su veličinama prilagođene za korištenje na raznim dijelovima tijela i lica. Tako su manje trake napravljene za depilaciju lica, srednje za pazuhe i bikini područje, a veće za pojedine dijelove tijela.

Daen vosak za zagrijavanje dolazi u različitim oblicima i veličinama, kako ne bi trebali zagrijavati prekomjernu količinu i time bili učinkoviti i ekonomični. Odabrati možete oblik veće tablete, kuglica te u posudi za zagrijavanje, a svaki je dostupan u različitim mirisima. Vosak se otapa na niskim temperaturama, a za uklanjanje dlačica nisu potrebne trake.

Prekrasno glatka koža lica, tijela i osjetljivog područja uz Daen proizvode za depilaciju

Široka paleta Daen proizvoda omogućuje ženama i muškarcima da pronađu preferirani način brzog uklanjanja dlačica. Bez obzira jesu li vam draže trake s hladnim voskom, kvalitetan i učinkovit vrući vosak ili kreme za depilaciju, ovi će preparati postići glatku i njegovanu kožu tijela i lica. Kreme i trake za depilaciju za muškarce posebno su prilagođene grubljim, otpornijim dlačicama.

Pouzdana depilacija i mirišljava njega u jednom

Daen proizvodi za depiliranje dolaze u raznim izdanjima, a obogaćeni su različitim mirisima. Sadrže provjerene prirodne sastojke, a osiguravaju glatku kožu do četiri tjedna. Pronaći se mogu proizvodi za depilaciju čak i kratkih dlačica, kako ne bi trebali dugo čekati između dva uklanjanja. Putna i ekonomična pakiranja pojedinih proizvoda osigurat će da glatku kožu u par poteza postignete i kad niste kod kuće.

Proizvode za depilaciju Daen u Hrvatskoj kupite u Douglas online trgovini

Potražite raznolike proizvode za depilaciju Daen koji su razvili stručnjaci za profesionalnu depilaciju. Brend Daen u Hrvatskoj možete pronaći u Douglas online trgovini kako bi glatku kožu bez dlačica uz malo truda postigli i kod kuće. Bez obzira zatrebate li pouzdan način za depilirati lice, noge, ruke ili drugi dio tijela Daen će za sobom ostaviti samo glatku kožu.

Prikaži više Prikaži manje