Nažalost, nismo uspjeli pronaći odgovarajuće rezultate za vaš odabrani filtar.

Priča o Hermesu

Hermes International SA, tj. Hermes, francuski je proizvođač luksuzne robe visoke mode, osnovan 1837. godine. Tvrtka je specijalizirana za proizvode od kože, kućni namještaj, parfeme, nakit, satove i konfekciju. Logotip branda se od pedesetih godina 2. stoljeća sastoji od poznate kočije s konjima.

Parfemi predstavljaju dio Hermesove povijesti od 193-ih godina, a od 1951. njihova proizvodnja pretvorena je u pravi zanat. Svaki Hermes parfem je umjetničko djelo s potpisom autora. Danas je na čelu parfumerije kreatorica Christine Nagel. Hermes mirisi sa svojim slobodnim, smjelim, modernim i elegantnim kreacijama izraz su stila i osobnosti, način života.

Hermes parfemi za žene - carstvo mirisne egzotike

Hermesova ponuda mirisa za žene odlikuje se smionim i inovativnim autorskim mirisima, s daškom egzotične smjelosti.

L'Ombre Des Merveilles Eau de Parfum zanimljiv je ljetni miris predstavljen 22. godine, a kreirala ga je Christine Nagel. Odlikuju ga orijentalne i drvene mirisne nota, s aromama crnog čaja, tamjana i mahune tonke. Dolazi u jedinstvenoj, bajkovito dizajniranoj bočici.

Un Jardin Sur La Lagune Eau de Toilette nalik je pak impresionističkoj šetnji otočnim vrtovima Nila, u Asuanu, i polazna točka nove olfaktorne avanture u obliku toaletne vode. Zeleni mango, lotos i kalamus u središtu su ove ode putovanju. Autor mirisa je Jean-Claude Ellena, a želio je stvoriti novi koncept svježine i susreta zelenih i biljnih mirisa, arome vode i pijeska.

Najbolji Hermes parfem za muškarce

Hermesova linija mirisa za muškarce zove Terre d'Hermes. Riječ je o jedinstvenim parfemima, toaletnim vodama, deodorantima i balzamima poslije brijanja.

Ovi mirisi su poput simbolične pripovijetke koja istražuje sirovine i njene metamorfoze ili novele koja izražava alkemijsku snagu elemenata. To je putovanje prožeto snagom i poezijom, u kojoj se susreću drveni, biljni i mineralni mirisi. Muškarci koji su prizemljeni, realni, snažni i elegantni, pronaći će se u ovoj liniji mirisa.

Dosljednost prije svega

Hermes je jedna od rijetkih modnih kuća koja i danas funkcionira kao obiteljski posao. Ovaj brand nije mijenjao stavove, tijekom cijelog postojanja prati istu filozofiju te njegovi inovativni autorski mirisi uvijek iznova oduševljavaju. Ako želite poslati upečatljivu mirisnu poruku, parfem Hemes će je zasigurno dostaviti.

Hermes u Douglasu

U Douglas parfumerijama diljem Hrvatske čeka vas širok asortiman ove marke. Uputite se na mirisna putovanja u našim poslovnicama ili odaberite svoje favorite iz naše bogate online ponude. Očekuju vas popularne cijene, brza dostava i testeri uz koje možete otkriti i nova nadahnuća.

Prikaži više Prikaži manje