DRAGI KUPCI, ZBOG POVEĆANOG BROJA NARUDŽBI MOGUĆI SU POMACI U ROKOVIMA DOSTAVE
1 EUR = 7.53450 HRK

Nažalost, nismo uspjeli pronaći odgovarajuće rezultate za vaš odabrani filtar.

Sam vrhunac elegancije i luksuza – Hermès mirisna linija H24

Želite li svijetu pokazati svoj istančan stil, posegnite za mirisima iz muške kolekcije slavnog brenda Hermès. Ta slavna francuska luksuzna kuća sinonim je za luksuz – proslavila se kožnom galanterijom, odjećom i mirisima koji se smatraju vrhuncem profinjenosti, o čemu govore i ženske torbe Birkin koje se smatraju najpoželjnijima na svijetu. Kad su muškarci u pitanju, Hermès komadi odlikuju se profinjenošću i elegancijom, bilo da je riječ o paru kožnatih mokasina za jahtu ili mirisom Hermès H24, stvorenim za pobjede. Za razliku od orijentalnih, drvenastih nota s kojima se često susrećemo u muškim mirisnim linijama, H24 botanički je miris koji dokazuje da cvijeće može biti itekako muževno. Mirisna linija H24 aromatično je iznenađenje koje neće razočarati.

H24 parfem pomiče granice, otvara nove dimenzije

Miris Hermès H24 kreacija je Christine Nagel koja je pomno biranim notama htjela opisati način na koji živimo danas. H24 parfem predstavlja mozaik mogućnosti koje se prezentiraju modernom muškarcu na kojem god dijelu zemlje živio i kojim se god zanimanjem bavio. Spaja šarm starog s avanturističkim duhom starog te karakter pojedinca koji bira ovaj elegantan miris opisuje odvažnim, opuštenim i uvijek spremnim na igru. Kadulja, narcis, ružino drvo i sklaren spoj su zbog kojeg je ova mirisna linija toliko interesantna. “Ovo nije proizvod vezan sa spolom, već proizvod pun emocija”, naglašava Christine te dodaje kako je na moderan, umjetnički način htjela prikazati senzualnost. Za razliku od teških, upečatljivih mirisa koji su se dosad smatrali senzualnima, H24 parfem lagan je i slojevit, prozračan i interesantan bez napadnih nota koje privlače pozornost. H24 stapa se s kožom i pretvara u personalizirani oblak mirisa koji savršeno predstavlja pojedinca koji ga nosi.

Osjetite duh vremena u kojem živite, postanite Hermès muškarac uz parfem Hermès H24

Uvijek u pokretu, beskompromisan, prirodno elegantan i znatiželjan, muškarac koji nosi Hermèsov novi miris spreman je preskočiti sve barijere i pomicati granice dosad poznatog. U savršenoj je simbiozi sa svojom okolinom, koja se iz dana u dan mijenja, baš poput njega. Parfem Hermès H24 iskričav je spoj tehnologije i prirode, baš poput svog vlasnika – računala i nove tehnologije drži u malom prstu, a kako bi pronašao svoj zen, odlazi u prirodu gdje osluškuje puls života. Jedna od glavnih mirisnih nota, žuti narcis koji spava zimi i živi svoj najbolji život za vrijeme proljeća, označava nadu, ljubav prema životu i vedar duh te želju za novim počecima.

Hermès H24 vodi vas na najuzbudljivija mjesta i podsjeća da je najveći luksuz – vrijeme

Zaronite u svijet u kojem se spajaju staro i novo, a granice postaju nevidljive. Uz mirisnu liniju Hermès H24, čija je ambalaža napravljena od recikliranog stakla i kartona, postanite član ekskluzivnog kluba jednog od najluksuznijih brendova na svijetu. Mirisnu liniju Hermès H24 u Hrvatskoj potražite u Douglas online trgovini, gdje vas čekaju muške, uniseks i ženske linije s potpisom Hermès, kao i poklon setovi.

Prikaži više Prikaži manje