1 EUR = 7.53450 HRK
Trussardi
Trussardi

MIRISNA IZJAVA O OSNAŽENOJ ŽENSTVENOSTI
Naš najveći dar je imati slobodu odabira. Trussardi, novi miris je interpretacija žena današnjice.
SMIONA / VATRENA / IKONA
Slobodne, karizmatične i moćne žene, koje se ne boje živjeti u svojoj punoj mjeri. Miris koji je pomno kreiran jer današnje žene prepoznaju sebe i svoje snove u njemu.

Nažalost, nismo uspjeli pronaći odgovarajuće rezultate za vaš odabrani filtar.

Trussardi: od rukavica do mirisnih simfonija

Davne 1911. godine Dante Trussardi otvorio je tvornicu rukavica u blizini Bergama. Bio je to kamen temeljac uspješne priče tijekom koje je ova tvrtka napredovala do svjetski poznatog branda. 1982. istoimena grupacija ušla je na tržište parfema i otad oduševljava ljubitelje mirisnih kompozicija diljem svijeta.

Ženski parfemi tako nude jedinstvene mirisne kreacije zanimljivog sastava, a tu su i upečatljivi mirisi za muškarce.

Trussardi parfemi: umijeće zavođenja mirisom

Mirisi ovog branda očaravaju i najzahtjevnije ljubiteljice i ljubitelje mirisa. Zahvaljujući brojnim reklamnim kampanjama s Tomasom Trussardijem, Trussardi parfemi za muškarce nezamjenjivi su suputnici modernih muškaraca sofisticiranog životnog stila.

Tomaso je u obiteljskoj tvrtki Trussardi etablirano reklamno lice te je, na primjer, 212. godine bio pred kamerama za seriju reklama za liniju toaletne vode i losiona poslije brijanja, My Land.

Od 216. godine, upravlja sudbinom grupe koja se oslanja na proizvode visoke klase. Naime, parfemi ovog branda stvaraju luksuzni štih koji plijeni pozornost svojim raznolikim mirisnim notama.

Parfemi za žene zavode svojom sofisticiranošću

Trussardi parfem za žene osvaja, zavodi i očarava na različite načine. Moglo bi se reći da vodi ženska osjetila na izlet u srce talijanskog grada, u otkrivanje malih skrivenih mjesta u staroj jezgri, šetnje kroz botanički vrt i uske kamene ulice s povijesnim barovima. Žene koje žude za avanturama bit će oduševljene.

Tajni prolazi vode u mirisne vrtove i dvorišta, nedaleko kojih se nalaze ljupki vintage dućani i vrhunske parfumerije. Ovakve slike i pejzaže oslikava linija parfema Delicate Rose.

Jednostavno uvjerljivi

Mirisi za muškarce nude spektar finih klasičnih mirisa, za razne prigode i društvene okolnosti. Provjerite liniju parfema Uomo koji donose svježinu, hipnotičku snagu i klasičnu eleganciju.

Otkrijte i osvježavajuće Trussardi toaletne vode, gelove za tuširanje, aftershave i deodorant za muškarce iz serije Riflesso. Proizvodi iz ove linije utjelovljuju dušu muškarca kojem je stalo do modernih vrijednosti, ali ujedno cijeni i tradiciju i obitelj te nadasve kvalitetu. Ovi miris bude sjećanja na djetinjstvo i kvalitetne obiteljske vrijednosti koje nas prate cijeli život.

Trussardi proizvodi online u Douglasu

Bilo da tražite senzualni, zavodnički miris za večernji izlazak ili markantni muški parfem za poslovne sastanke, među Trussardi proizvodima pronaći ćete svoje favorite za različite mirisne situacije. A svi su vam dostupni i u online prodavaonici Douglas, za još lakšu kupovinu. Zakoračite hrabro u nepoznato jer uz vas su pouzdani Trussardi mirisi!

Prikaži više Prikaži manje