DRAGI KUPCI, ZBOG POVEĆANOG BROJA NARUDŽBI MOGUĆI SU POMACI U ROKOVIMA DOSTAVE
1 EUR = 7.53450 HRK

Priča o naslijeđu i tradiciji pretočena u Trussardi Riflesso kolekciju

Luksuznu talijansku modnu kuću Trussardi osnovao je 1911. godine Dante Trussardi, proizvođač kožnih rukavica. Tijekom godina proizvodnja je proširena na druge kožne modne dodatke, a potom i na odjeću, parfeme i drugo. Kako bi svoju dugu tradiciju približili i mlađoj populaciji 217. lansirana je mirisna kolekcija Trussardi Riflesso, što bi u prijevodu značilo “prisjećanje”. Za drvenasto orijentalnu kompoziciju zaslužna je parfumerka Véronique Nyberg. Gornje note donose bergamot, crveni grejp i zelenu jabuku, srce mirisa su geranijum, listovi ljubičica i lavanda, a bazu vetiver, talijanska koža i zrno tonke. Bogatstvo mirisne kolekcije Riflesso spaja bogato naslijeđe brenda i njegovu suvremenu stranu te se to dvoje isprepliće i predivno nadopunjuje.

Trussardi Riflesso parfem spaja odanost korijenima i pogled u budućnost

Trussardi Riflesso kolekcija predstavlja karizmatičnu i muževnu senzualnost talijanske kulture. Tu su toaletne i parfemske vode koje savršeno odgovaraju muškarcima koji cijene moderne i tradicionalne vrijednosti. Trussardi Riflesso muškarcima ta dva aspekta nisu suprotnosti, već način života. Oni su istovremeno odgovorni i kreativni, spremni ispuniti svoje obaveze, ali i uživati u slobodi i nesputanosti. Bočice mirisa oda su vintage automobilima i motorima te predstavljaju još jednu povezanost s talijanskim naslijeđem. Tijelo bočice simbolizira rebrasti motor, a čep volan sportskog vozila.

Uz mirise, linija Riflesso donosi i dodatne proizvode za njegu. Tu su after-shave koji će učiniti brijanje ugodnim i zavodljivo mirisnim. Tuš gelovi omogućit će mirisnu uživanciju tuširanja i savršeni početak dana ili opuštanje uvečer, a postići će i duže trajanje mirisa iz Riflesso linije. Dezodoransi će osigurati cjelodnevnu svježinu i zaštitu te komplementirati omiljeni Riflesso parfem ili toaletnu vodu.

Mirisna kolekcija koja oživljava suštinske vrijednosti Trussardi brenda

Trussardi Riflesso parfem svidjet će se muškarcima kojima je uz posao važna i zabava. Oni marljivo rade, vole svoju karijeru, ali ne zaboravljaju ostati vjerni sebi i svojim hobijima, interesima i strastima. Riflesso potiče na prisjećanje o djetinjstvu, vraćanje korijenima te stvarima i iskustvima koja su u nama izazivala istinsku sreću. Parfem Riflesso odabrat će proaktivni muškarci optimističnog stava. Oni harmonično povezuju posao i obitelji ali i urođenu, opuštenu eleganciju.

Trussardi Riflesso u Hrvatskoj kupite u Douglas online trgovini

Dinamične i impresivne mirise Trussardi Riflesso u Hrvatskoj odaberite u Douglas online trgovini. Uz parfemske i toaletne vode izaberite i dodatne proizvode koji će ih savršeno komplementirati. Svakodnevna njega bit će još ugodnija, a rutinske aktivnosti poput tuširanja, brijanja mirisno iskustvo uz dodatne proizvode koje kolekcija nudi. U Douglas ponudi potražite i ostale Trussardi muške mirisne kolekcije, kao što su 1991 Uomo, Uomo The Red i My Land. Istražite i Trussardi ženske kolekcije te unisex mirise. Kupujete li Trussardi miris nekome za poklon, Douglas nudi uslugu besplatnog pakiranja. Odaberite željene proizvode i uz nekoliko klikova sve stiže na željenu adresu.

Prikaži više Prikaži manje