1 EUR = 7.53450 HRK
Elie Saab
Elie Saab
 
 

Elie Saab

(8)
Filter schließen
Poništi sve filtre

Nažalost, nismo uspjeli pronaći odgovarajuće rezultate za vaš odabrani filtar.

Elie Saab za ljubiteljice visoke mode

Libanonac Elie Saab studirao je modni dizajn u Parizu. Svjetsku je slavu stekao još u 198-ima svojim elegantnim i ženstvenim večernjim haljinama koje smo više puta imali priliku vidjeti na crvenom tepihu.

Ženski mirisi ovog branda jednako su očaravajući kao i visoka dizajnerska moda pa su brzo stekli obožavateljice. Zrače apsolutnom ženstvenošću i elegancijom, a osvojit će vas sa svega nekoliko kapi.

Elie Saab parfem za senzualne pauze u svakodnevnom životu

Miris jednostavnog naziva Le Parfum naznačio je ulazak Elie Saab u svijet parfumerije 211. godine. Njegova blistava gornja nota cvijeta naranče karakterizira miris koji postaje pečat branda. Slijede ga cvjetni jasmin i pačuli, a kontrira im drvenasta osnova cedrovine. Rezultat je parfem koji je istovremeno razigran i senzualan, a dolazi u bočici baroknog stila.

Poznata je i mladenačka kolekcija Girl of Now čiji je cilj uhvatiti duh nove generacije. Cvijet naranče ovdje se kombinira s aromama badema i pačulija te na koži djeluje izrazito zavodljivo. Mirisi ove marke jedinstveni su i izuzetni jer im uspijeva uvijek iznova uhvatiti esenciju ženstvenosti na različite načine.

Parfemi koji laskaju ljepoti svake žene

Luksuzni Elie Saab mirisi oda su ženskoj ljepoti. Naime, brand slavi i ističe uspješne žene iz cijelog svijeta, a suptilne mirisne note bude princezu koju svaka žena nosi u sebi.

Ovaj brand tako na moderan način kroz cvjetne note interpretira ženstvenost i senzualnost. Cilj mu je unijeti ljepotu i samopouzdanje u živote žena - bilo kroz modu ili kroz mirise.

Elie Saab: na sjecištu kultura i mirisa

Poznati dizajner u svojim proizvodima miješa utjecaje dviju kultura. S jedne strane unosi Mediteran i orijentalni štih svog rodnog Libanona, dok s druge strane važnu ulogu u njegovom kreativnom procesu igra i pariška sofisticiranost i luksuz.

Inspiraciju također pronalazi u svjetlu i Suncu u zenitu. Mirisi s potpisom Elie Saab definitivno u svojim skladnim melodijama nose viziju svog autora.

Radujte se mirisnim melodijama

Parfemi ovog branda mogu se pronaći u online trgovini Douglas. Uz parfemske i toaletne vode, Elie Saab nudi proizvode za njegu poput losiona za tijelo, kao i atraktivne setove koji su idealan poklon za dragu osobu.

Nije važno koji proizvod preferirate jer svi mirisi s ovim potpisom očaravaju svojom kombinacijom senzualnosti i elegancije. Pregledajte već danas naše stranice i otkrijte svoje stare, ali i buduće omiljene proizvode.

Prikaži više Prikaži manje