LATE NIGHT SHOPPING ★ -20% NA SAV SKINCARE IZNAD 30 € ★ od 20.2. 20:00 do 21.2.10:00
ZARKOPERFUME
ZARKOPERFUME

ZARKOPERFUME je danski brand niche parfema, a ono što ih čini tako jedinstvenim i inovativnim jest revolucionarna priprema parfema i osobni miris koji molekule razvijaju na svakoj koži.
Parfemi su sastavljeni od (najčišćih dijelova) prirodnih molekula koje su, za razliku od mnogih tradicionalnih alkoholnih parfema, uglavnom očuvane u vodi.
Za razliku od tradicionalnih parfema, mirisi ZARKO PERFUME ne sadrže mješavinu eteričnih ulja i alkohola nego prirodne, čiste molekule i vodu.
Miješane s alkoholom, prirodne molekule će ispariti. Voda, s druge strane, čuva prirodnu molekulu u bočici i jača njezin intenzitet. Dodavanjem vode, miris ZARKOPERFUME-a nije prisutan samo na koži dugo vremena, nego i u istom intenzitetu. Žarko sjedinjuje pravu količinu vode s pravom težinom molekula kako bi postigao snagu mirisa koju ima na umu.
Molekule reagiraju na toplinu i auru kože i rastapaju se zajedno, stvarajući osobni miris. Mirise nose dame i gospoda, a muška ili ženska koža određuje razvoj mirisa.
Svi mirisi su ručno izrađeni.

ZARKOPERFUME

(28)
Filter schließen
Vrsta proizvoda
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Poništi sve filtre

Nažalost, nismo uspjeli pronaći odgovarajuće rezultate za vaš odabrani filtar.

Zarkoperfume: niche mirisi iz Danske

Brand Zarkoperfume osnovao je Zarko Ahlmann Pavlov, inovativni stručnjak za mirise. On je pet godina proučavao parfeme kako bi nas približio skandinavskom načinu života i uhvatio jedinstveni miris sjevera u bočici parfema. Za njega je parfumerija umjetnost, a svaki miris - jedinstveno umjetničko djelo.

Zarko parfemi posebni su po tome što je svaki miris unisex, pogodan za muškarce i žene. Za razliku od drugih brandova, Zarko koristi vodu kao osnovu mirisa. Suprotno uvriježenom mišljenju, ovo ni na koji način ne razrjeđuje miris. Umjesto toga, u fokus stavlja nositelja, a ne esencijalna ulja parfema. Mirisi iz tradicije francuske parfumerije sastoje se od gornje, srčane i donje note. Parfemi ovog branda daju svakom mirisu osobnu notu jer toplina vaše kože određuje gornju notu.

Zarko parfemi: umjetnost mirisa na molekularnoj razini

U ponudi branda nalaze se raznovrsni zanimljivi parfemi. A različite kolekcije mirisa nose zanimljiva imena kao što su Cloud Collection, The Muse, Inception i Buddha Wood.

Ono što im je svima zajedničko jest potpuno novi pristup mirisu, s vodom kao osnovom. Kada ih nanesete na kožu, molekule parfema spajaju se s vašom kožom, i to daje jedinstvenu sintezu mirisa. Tako nastaje vaš potpis u kompoziciji mirisa sjevernih šuma, snježnog danskog jutra, opuštajućeg vjetrovitog sutona i mnogih drugih prirodnih aroma.

Zarkoperfume proizvodi: mirisna avantura

Zarkoperfume proizvodi mirisna su odiseja s neočekivanim i uzbudljivim poglavljima. Za svaku situaciju u kojoj želite ostaviti jedinstven mirisni pečat, pronaći ćete odgovarajući parfem. Bilo da je riječ o poslovnom sastanku, uzbudljivom večernjem izlasku ili šetnji gradom, mirisi ovog branda naglasit će vašu individualnost i osobnost. A to će u činiti na suptilan, intrigantni način.

Individualno, osobno i jedinstveno

Važno je naglasiti da je Zarkoperfume unio svojevrsnu revoluciju u svijet mirisa. Naime, ovo nisu mješavine eteričnih ulja i alkohola, nego kombinacija prirodnih, čistih molekula i vode. Prirodne molekule reagiraju na toplinu i auru vaše kože i rastapaju se zajedno, stvarajući vaš jedinstven mirisni pečat. Svaki proizvod ručno je izrađen, a uz vašu pomoć, stvara originalni miris.

Inovativni molekularni mirisi u online trgovini Douglas

Raznoliki parfemi ovog inovativnog branda dostupni su i u našem webshopu. Ako želite isprobati nešto novo, molekularni pristup temeljen na prirodnim sastojcima i vodi, parfeme koji reagiraju na vašu kožu i stvaraju nova skladna suglasja mirisa, provjerite što nudimo. I hrabro zakoračite u novo poglavlje svoje mirisne avanture.

Prikaži više Prikaži manje