Salvatore Ferragamo
Salvatore Ferragamo

Ovu prestižnu modnu kuću osnovao je 1928. godine u Firenci slavni talijanski dizajner cipela Salvatore Ferragamo. Nakon njegove smrti 1960. godine robna je marka nastavila živjeti pod njegovim imenom.
Iako proizvodi i odjeću, mirise, sunčane naočale i torbice, Ferragamo je ipak najpoznatiji po glamuroznim cipelama. Salvatore ih je još 20-ih godina prošlog stoljeća dizajnirao za holivudske zvijezde, zbog čega je i dobio nadimak Shoemaker to the stars.
Pažnja posvećena autentičnosti i ekskluzivnosti, stilu, kreativnost i inovativnost u kombinaciji s kvalitetnom izradom, vrijednosti su koje su oduvijek odlikovale Salvatore Ferragamo mirise. Svi mirisi proizvedeni su u Italiji.

Salvatore Ferragamo

(19)
Filter schließen
Vrsta proizvoda
  •  
  •  
  •  
Spol
  •  
  •  
  •  
Poništi sve filtre

Nažalost, nismo uspjeli pronaći odgovarajuće rezultate za vaš odabrani filtar.

Salvatore Ferragamo: od postolara do traženog dizajnera

Početkom 192-ih Salvatore Ferragamo otvorio je svoju prvu trgovinu u Hollywoodu kao dizajner cipela. Tamo je svojim kreacijama oduševio brojne zvijezde i filmske velikane te se brzo proslavio. Tijekom svog života stvorio je brojne inovacije poput klinaste potpetice i cipela na petu bez prstiju.

Brand je i danas u obiteljskom vlasništvu, a osim po cipelama, poznat je po ženskoj i muškoj modi i jedinstvenim mirisnim kreacijama.

Salvatore Ferragamo proizvodi: talijanski dizajn pun stila i elegancije

Marka je 21. godine svoju kreativnu viziju počela širiti i na parfeme. Salvatore Ferragamo mirisi impresioniraju tipičnom talijanskom jednostavnošću i elegancijom. Na prvi pogled djeluju neupadljivo i suptilno, no ako pomnije pomirišete, otvorit će se olfaktivno remek-djelo.

Sofisticirane skladbe mirisa melodično se nadopunjuju, a mirisi ovog branda uključuju luksuzne ženske parfeme koji slave ženstvenost i učinkovito podcrtavaju njihovu ljepotu.

Usto, brand ujedno stvara i energične, svježe muške parfeme.

Salvatore Ferragamo parfemi za muškarce nude samopouzdanu svježinu

Linija parfema ove marke za muškarce simbolizira talijansku eleganciju i samouvjeren osjećaj stila. Provjerite liniju parfema i toaletnih vodica Salvatore Ferragamo Uomo. U isto vrijeme odvažne, ali i suptilne, ove mirisne arome naglašavaju galantni izgled modernog gospodina, samopouzdanog i karizmatičnog.

Čovjek predan izazovima, tajanstven, smion, takav je muškarac koji se odluči za neki od parfema s ovim potpisom. Parfemske linije su intenzivnog mirisa koji suptilno kodira mušku eleganciju i ostavlja snažnu impresiju.

Parfemi za žene donose eleganciju i strast

Salvatore Ferragamo parfemi za žene raznoliki su kao i sama ženska ljepota. Kolekcija mirisa za žene Signorina nadilazi test vremena s ciljem utjelovljenja sestrinstva koje slavi različite osobine svake žene, kao elegantne i nezaustavljive dame.

Gotovo neprimjetno drske, ove profinjene parfemske vode slave najljepše aspekte ženstvenosti. Svoju nositeljicu okružuju mladenačkom bezbrižnošću i daškom strasti.

Hrabra, znatiželjna i pustolovna, to su atributi žene koja odabire toaletnu vodu ili parfem Salvatore Ferragamo. Ovi mirisi asociraju na opušten i strastven talijanski lifestyle, lelujanje kose i svilenog šala pri vožnji skuterom te praznike u Rimu.

Salvatore Ferragamo mirisi u Douglasu

Otkrijte zanimljive Salvatore Ferragamo mirise na web-stranici trgovine Douglas i naglasite svoju jedinstvenost na senzualan i suptilan način.

Parfemi ovog branda odvest će vas na mirisno putovanje Italijom i njenim nezaboravnim krajolicima, ali i ususret opuštenom načinu življenja. Pronađite svoju olfaktornu kartu za Italiju u Douglasu.

Prikaži više Prikaži manje