1 EUR = 7.53450 HRK

Salvatore Ferragamo - Signorina

(8)
Filter schließen
Vrsta proizvoda
  •  
  •  
  •  
Poništi sve filtre

Salvatore Ferragamo Signorina – simbol ženstvenosti i uživanja u slobodi

Profinjeni talijanski brend Salvatore Ferragamo ima besprijekornu reputaciju u svijetu luksuznih cipela i modnih dodataka. Bezvremenski dizajn koji odiše glamurom starog Hollywooda omiljen je među ženama i muškarcima koji njeguju uglađen, dotjeran stil. Upravo njima su namijenjene i Salvatore Ferragamo mirisne kolekcije. Za žene koje utjelovljuju istančanu, talijansku finoću 214. godine stvorena je linija Salvatore Ferragamo Signorina. Suptilna zavodljivost mirisne kolekcije Signorina očituje se u ugodnim, chic mirisima. Delikatne cvjetne note isprepliću se s osvježavajućim voćnim aromama stvarajući zanimljiv kontrast zamamnih nota.

Proslavite različitost ženskih karaktera

Sofisticirane edicije Salvatore Ferragamo Signorina kolekcije iznenađuju svojim intrigantnim mirisnim kompozicijama. Magnetska privlačnost cvjetnih nota obavijena je zavodljivim dodatkom kremastih tonova. Koji god Salvatore Ferragamo Signorina parfem odabrali očaravajuće note nikoga neće ostaviti ravnodušnim i savršen su odabir kada poželite zablistati. Signorina mirisi ističu se u masi, a uz njih će svaki i najobičniji trenutak postati poseban.

Bočice mirisa iz kolekcije Salvatore Ferragamo Signorina ukrašene su blistavim detaljima i mašnicama, koje su već dobro poznate ljubiteljicama Salvatore Ferragamo brenda. Ova ih talijanska modna marka često koristi za ukrašavanje cipela i luksuznih torbi. Oblik i dizajn bočice svake edicije je isti, no razlikuju se po boji, koja je pomno odabrana tako da odražava karakter pojedinog mirisa.

Istaknite svoju osobnost uz Salvatore Ferragamo Signorina parfem

Žena koja bira parfem Salvatore Ferragamo Signorina ima besprijekoran smisao za stil, posebnu pažnju pridaje detaljima, a klasičnim komadima dodaje svoj potpis i obogaćuje ih svojom energijom. Ona je hrabra, strastvena, znatiželjna i kreativna, a njen parfem Signorina slavi najljepše aspekte svestrane ženstvenosti. Njena bezbrižnost je osnažuje, snovi inspiriraju, a zacrtanim putem prema svijetloj budućnosti kroči veselo, samopouzdano i u zajedništvu s drugim ženama.

Njena neustrašivost i odlučnost isprepletena je s njenom nježnom, romantičnom stranom. Kolekcija Signorina slavi moderne žene koje su junakinje svoje priče. One ne pristaju na manje od glavne uloge i zato biraju inačicu Signorina mirisa koja najbolje odgovara njihovom karakteru. Kolekcija utjelovljuje sestrinstvo i ne gradi jedinstven i apsolutan ideal žene, već odražava i poštuje osobine po kojima se žene međusobno razlikuju.

Izaberite svoju ediciju mirisa Signorina u Douglas online trgovini

Prepustite se talijanskom stilu života, uživajte u spontanosti i u Douglas online trgovini odaberite koji vam Salvatore Ferragamo Signorina parfem najbolje odgovara. On će vas prati u vašim bezbrižnim pothvatima i dati mirisnu kulisu predivnim trenutcima i posebnim avanturama. U Douglas ponudi možete pronaći i druge ženske mirisne kolekcije ovog talijanskog brenda, poput Amo Ferragamo. Tu su i muške mirisne linije Ferragamo i Uomo te kolekcija unisex mirisa – Storie di Seta. Kupovina u Douglas online trgovini omogućava vam da na brz i jednostavan način odaberete proizvode, istražite pojedine kolekcije i brzom dostavom u kratkom roku dobijete željeno. Uz svaku kupovinu obradovat će vam i besplatan uzorak, a poželite li određene proizvode kupiti za poklon, zamatanje je besplatno.

Prikaži više Prikaži manje