DRAGI KUPCI, ZBOG POVEĆANOG BROJA NARUDŽBI MOGUĆI SU POMACI U ROKOVIMA DOSTAVE
1 EUR = 7.53450 HRK
Bond No. 9
Bond No. 9

U industriji u kojoj su dugo dominirali muškarci, Bond No. 9 je prva njujorška parfumerija na čijem je čelu žena - osnivačica i predsjednica, Laurice Rahmé koja nadgleda svaki aspekt Bond No. 9 - od stvaranja New York koncepta koji je osnova čitave kolekcije parfema, preko usmjeravanja razvoja svakog mirisa i dizajna bočice, pa sve do dizajna interijera svakog butika Bond No. 9.
Osamnaest godina u poslu, Bond No. 9 je eklektična parfumerija u centru grada, posvećena osmišljavanju zanatskih mirisnih evokacija kvartova i ulica New Yorka - od Riverside Drivea, do Chinatowna i Coney Islanda. Bond br. 9 ima dvostruku misiju: vratiti umjetnost parfumerstvu i obilježiti svako njujorško susjedstvo svojim mirisom.

Bond No. 9 – oda fantastičnom New Yorku

New York je jedan od najpoznatijih i najposebnijih gradova na svijetu. Njegove četvrti, ulice, dijelovi grada, znamenitosti i posebnosti predmet su divljenja bezbroj filmova, serija, a čak i oni koji nikad nisu kročili ulicama grada imaju osjećaj da ga poznaju. O New Yorku se skladaju pjesme, pišu stihovi, stvaraju umjetnička djela. Stoga ne čudi da je Laurice Rahmé osnovala parfemsku i kozmetičku kuću Bond No. 9 i posvetila je upravo ovom gradu. Misija brenda Bond No. 9 dvostruka je. Prvo želi oživjeti tradiciju parfemskog umijeća, a drugo, da s vremenom svaka njujorška četvrt, poznati dio ili određena karakteristika New Yorka dobije Bond No. 9 miris u svoju čast.

Pronađi svoju mirisnu inspiraciju na ulicama New Yorka

Koncept brenda Bond No. 9 bazira se na želji da se gradu New Yorku oda počast slaveći svaki njegov dio. Sam naziv brenda odaje počast lokaciji u New Yorku. Naime, Bond No. dobio je ime po adresi sjedišta tvrtke – Ulica Bond broj 9, u četvrti Noho, na kojoj se nalazi glavna prodavaonica. Danas je cijenjen diljem svijeta zbog svoje široke ponude luksuznih, očaravajućih i dugotrajnih ženskih, muških i unisex mirisa.

Svakom aspektu brenda Bond No. 9 prilazi se s iznimnom pažnjom i na promišljen način. Svaki parfem Bond No. 9 pomno je osmišljen, od mirisnih nota, dizajna bočice do njegove prezentacije. S vremenom, ponuda ovog luksuznog brenda se proširila i na kozmetiku te make-up, poput raskošnih ruževa za usne. Imena pojedinih boja ruževa također su inspirirani dijelovima New Yorka.

Niche mirisi koji slave raznolikost, slobodu i samostalnost

U Douglas trgovinama potražite svoj mali djelić New Yorka u obliku Bond No. 9 parfema. Ovi odvažni i inovativni mirisi podijeljeni su u kolekcije prema dijelu grada – Uptown, Midtown, Downtown te utjelovljuju smjelost, jedinstvenost i njujorški stav prema životu. Baš kao što je New York glasan, istaknut i odražava poseban duh, određeni Bond No. 9 parfemi unose dozu aktivizma u svijet parfema. Uz mirise koji nose ime poznatih četvrti, pronađite i one koji nose građansku poruku u sklopu kampanje za mir u svijetu.

Odaberite svoj djelić Velike Jabuke uz parfem Bond No. 9

Oni koji su posjetili New York zabavit će se otkrivajući sviđa li im se mirisna inačica njihovog najdražeg dijela grada. Osim svojim mirisnim tonovima, Bond No. 9 parfemi oduševljavaju i svojim razigranim i zabavnim izgledom. Sam vizual pojedine bočice zasebno je umjetničko djelo koje odražava karakterističnosti grada ili vibru četvrti čije ime miris nosi, a rado ćete ih postaviti na istaknuto mjesto u svom domu. Pomno dizajnirane, luksuzne bočice zasigurno će privući pažnju.

Brend Bond No. 9 u Hrvatskoj potražite u Douglas trgovinama

Prekrasne, visokokvalitetne niche mirise Bond No. 9 u Hrvatskoj potražite u Douglas trgovinama. Počastite se luksuznim parfemskim vodama ili poklonite nekome mirisni djelić fascinantnog New Yorka. Iskoristite pogodnosti Douglas online trgovine poput brze dostave. Jednostavno pretražite ponudu muških, ženskih i unisex Bond No. 9 mirisa i barem mirisom otputujte u nezaboravan Grad Koji Nikad ne Spava.

Prikaži više Prikaži manje