MUGLER

(23)
Filter schließen
Vrsta proizvoda
  •  
  •  
  •  
  •  
Spol
  •  
  •  
  •  
Poništi sve filtre

Nažalost, nismo uspjeli pronaći odgovarajuće rezultate za vaš odabrani filtar.

Mugler: inovacija i nezaboravno iskustvo u jednom

Sklonost inovacijama te kombiranje likovne i mirisne umjetnosti, drskost i originalnost. Ukratko smo opisali opus umjetnika koji se zove Thierry Mugler, a koji je 1992. svijetu predstavio svoj sada već kultni parfem Angel.

Njegovi parfemi izvanredne su kreacije od plemenitih, često rijetkih mirisa koji potječu iz prirode ili iz neobuzdane mašte svog kreatora. Originalne vizije stvaraju izražajne, karakteristične parfeme koji su jednako nezaboravni kao i sam umjetnik. Thierry Mugler ne boji se prekinuti mirisne konvencije i stvara jedinstvene i prepoznatljive mirise koji šire obzore mašte.

Mugler kao parfemski vizionar

Angel liniju parfema i toaletnih vodica lako je prepoznati. Jedinstveni dizajn bočice u obliku zvijezde iznimno mami pozornost i poziva vas da otkrijete uzbudljiv mirisni mikrokozmos. Ova parfemska linija donosi uzbudljive fuzije neodoljivih voćnih mirisa, a tu je i tajni sastojak, esencija ekskluzivne Mugler ruže koja se dobiva naprednom biotehnologijom.

Thierry Mugler parfemi moćni su mirisi za modernu junakinju koja svoje snove pretvara u stvarnost. Thierry je u svojim čarobnjačkim odajama stvorio „natprirodnu" ružu: super-natural rose, inovativni i ekološki sastojak koji je rezultat dvostruke ekstrakcije iz bugarske ruže šipurka. Ta mirisna nota funkcionira na dvije razine: prva esencija je prirodna, klasična i elegantna, a druga je iznimno senzualna.

Mugler parfemi za astralnu auru ženstvenosti

Mugler proizvodi ostavljaju dubok utisak, bude senzualne instinkte i šire zjenice. Aura linija parfema, losiona za tijelo i krema za lice, poziv je ženama da ponovno otkriju sebe. To je orijentalna mirisna kompozicija koja kombinira strastvenu svježinu biljnih aroma sa senzualnim slatkim notama.

Nezaobilazna je i linija parfema, toaletnih vodica i deodoranata - Alien. Tu mirisne kombinacije dobivaju skoro svemirsku, eteričnu dimenziju i intrigiraju sva osjetila.

Zvjezdano nebo individualnosti

Mugler proizvodi su priča za sebe. To je svijet pun pustolovina, potraga za čarobnim mirisom koji vraća u prošlost, a istodobno vodi u budućnost, svijet visoke tehnologije i mističnih vizija.

Mugler vas vodi izvan granica mašte, no istovremeno je poznat, kao neka zaboravljena aroma iz djetinjstva, miris one posebne ruže koju ste vidjeli pokraj puta dok ste bezbrižno uživali u ljetnim praznicima.

Mugler proizvodi u Douglasu

Mirisne kombinacije su beskrajne poput zvijezda na nebu, ali probrani asortiman ovog zvjezdanog branda možete pronaći online u trgovini Douglas. Dopustite svojim osjetilima da odu na mirisnu ekspediciju u nepoznato jer Mugler parfemi odvest će vas na mjesta o kojima niste ni sanjali. Samo se prepustite i uživajte.

Prikaži više Prikaži manje