DRAGI KUPCI, ZBOG POVEĆANOG BROJA NARUDŽBI MOGUĆI SU POMACI U ROKOVIMA DOSTAVE
1 EUR = 7.53450 HRK

MUGLER - Alien

(8)
Filter schließen
Vrsta proizvoda
  •  
  •  
  •  
Poništi sve filtre

Nažalost, nismo uspjeli pronaći odgovarajuće rezultate za vaš odabrani filtar.

Uhvatite beskonačnost svemira uz Mugler Alien

Još od prve kolekcije koju je Thierry Mugler predstavio 1973. godine, za modnim kreacijama tog brenda okreću se glave. Odvažan i upečatljiv stil koji karakterizira brend, preslikao se i na Mugler modne dodatke, nakit, a i mirise. Mugler je u svijet parfema kročio 1992. s mirisom Angel, a 25. ovaj francuski brend lansira sada već kultni Alien. Za inovativan i maštovit Alien Mugler zaslužan je parfumer Dominique Ropion.

Ista provokativna dinamika koju Mugler njeguje u famoznim modnim izričajima, odražava se u Alien Mugler mirisu. Ova privlačna i odvažna kolekcija donosi neodoljive kombinacije koje će vas brzo zavesti i ostaviti očarane. Isprepletite fantaziju i stvarnost i dopustite da vas Alien odvede u neku novu mirisnu dimenziju.

Živahna magija Thierry Mugler Alien kolekcije

Inovativna i maštovita mirisna kolekcija Alien Thierry Mugler priča posebnu priču o fantastičnim vanzemaljskim avanturama. Zavodljive kombinacije mirisnih nota čine Alien apsolutno neodoljivim. Bilo da odaberete Alien parfem, toaletnu vodu ili neku mirisnu inačicu originalnog izdanja, osvojit će vas svojom senzualnošću i punoćom. Privlačnost ove fantastične linije odražava se i u atraktivnom, raskošnom pakiranju. Majstorski izrađene bočice potpuno zadivljuju mističnim linijama i diskretnim luksuzom. Dopustite da vas u potpunosti opčini tajanstvenost Alien mirisa i odaberite i dodatne proizvode iz kolekcije.

Vanzemaljske avanture uz tajanstvenu moć zavođenja

Mirisnu kolekciju Thierry Mugler Alien odabiru snažne žene koje znaju uživati u svom samopouzdanju i ne oklijevaju pokazati svoje pravo ja. Svoju ljubav prema slobodi izražavaju odvažnim mirisom koji lako privlači pažnju. One se beskompromisno zauzimanju za sebe i hrabro slave ono po čemu se razlikuju od drugih. Individualnost je ono što ih hrani, vesele se bezbrojnim mogućnostima koje su rasprostrte pred njima, a znaju da će ih njihov Alien Mugler parfem postojano pratiti dok hrabro grabe velikim koracima naprijed.

Alien Thierry Mugler svojim upečatljivim mirisnim kombinacijama odličan je odabir za žene koje se prirodno ističu svojim stilom. One dominiraju svojim životima, nepokolebljive su i uživaju u poigravanju neograničenim mogućnostima koje im se ukazuju. Strastveni i jedinstveni Alien Mugler mirisi ne poznaju granice te ćete uz njih imati dojam da čak ni nebo nije granica.

Pronađite Thierry Mugler Alien u Douglas online trgovini

Snažna i zadivljujuća mirisna linija Mugler Alien čeka vas u Douglas online trgovini. Odaberite parfemske i toaletne vode uz koje ćete se osjećati osnaženo i posebno. Zadivljujuće jedinstvene mirisne nijanse ističu fascinantnu ženstvenost i povest će vas na maštovito putovanje van ovog planeta. Pripadajući dodatni proizvodi omogućit će vam još intenzivnije uživanje u odabranom Alien mirisu.

Uz Alien, u Douglas online trgovini pronaći možete i druge Mugler ženske mirisne kolekcije poput Angel i Aura. Tu su i Mugler muški mirisi, kao primjerice Alien inačica za muškarce – Alien Men te A*men. Odaberite vanzemaljca za poklon ili kao odabir za sebe i uživajte u drugačijem i bezvremenskom mirisu Alien Mugler.

Prikaži više Prikaži manje