Calvin Klein
Calvin Klein

Poznati svjetski modni kreator Calvin Klein, rođen je u Bronxu u New Yorku. Pokrenuo je vlastitu kompaniju u suradnji s prijateljem iz djetinjstva Barryem Schwartzom, 1968. godine. 1985. godine, Calvin Klein lansira prvi miris Obsession. Godine 1994. kreira prvi unisex miris CK One.

"…predstavljamo moderno, suvremeno, profinjeno, čistoću, prirodno i dosljednost. Zapravo predstavljamo sexy na puno načina. Mi smo brand koji ima utjecaj na mladost i osobe svih godišta."

Calvin Klein

(30)
Filter schließen
Vrsta proizvoda
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Spol
  •  
  •  
  •  
Poništi sve filtre

Nažalost, nismo uspjeli pronaći odgovarajuće rezultate za vaš odabrani filtar.

Calvin Klein - casual i luksuz za sve

Calvin Klein svoju priču započinje u New Yorku 1968. godine kao mladi dizajner s prvom kolekcijom odijela i kaputa za žene. Kasnije će postati poznat prije svega po kolekcijama donjeg rublja. Danas ovaj brand iskazuje svoje umijeće ne samo u modi, već i kraljevskoj disciplini: parfumeriji. Calvin Klein parfemi razumiju bit kozmopolitskog stava: luksuz koji je istodobno opušten i pristupačan.

Calvin Klein parfem - univerzalan i uniseks

Kada je tema Calvin Klein parfem, treba spomenuti legendarni unisex klasik CK One koji je obilježio cijele generacije. U svijetu u kojem su granice zamagljene, Calvin Klein prati suvremen razvoj i spaja odnos muškarca i žene u jedan parfem.

Everyone je rodno neutralan, čist, zelen i citrusan. CK All ide u istom osvježavajućem smjeru, samo što u svoju citrusnu kompoziciju dodaje miris mandarina. Women pak spaja drvenaste, tople i senzualne note te djeluje odvažno i optimistično.

Eternity Air Woman Eau de Parfum, bez obzira na naziv, pun je muških i ženskih fragmenata koji se temelje na kontrastu, a Beauty spaja kale i jasmin i rezultira profinjenim cvjetnim mirisom punim ženstvenosti.

Calvin Klein mirisi za nju i njega

Calvin Klein zna kako uhvatiti ženska raspoloženja u svojim mirisima za žene i ovjekovječiti u obliku nezaboravnih uspomena. Calvin Klein parfem Deep Euphoria oduševit će svaku samouvjerenu pustolovku koja traga za novim avanturama.

Calvin Klein mirisi za muškarce ostavljaju dinamičan, očaravajući utisak koji traje dan i noć. Tu je klasična toaletna voda Eternity for Men, plemenitog i bistrog potpisa, dostupna kao i gel za tuširanje. Za dobro raspoloženje tu je pak Euphoria Man deodorant, aromatični drvenkasti miris u retro stilu koji se temelji na modernoj bazi s orijentalnim nijansama.

Mirisi za sve generacije

Potpis ovog branda uvijek je bila elegancija stila i sažetost dizajna. Koji god proizvod odabrali, možete biti sigurni da se radi o sofisticiranoj kvaliteti koja nikad ne izlazi iz mode i koju ćete moći ukomponirati u svaki svoj stil.

Calvin Klein parfemi u Douglasu

Upoznajte i zaljubite se u purističku snagu Calvina Kleina na našim stranicama ili u parfumerijama Douglas. Prvi otkrijte koji je Calvin Klein novi parfem u ponudi i potražite klasične proizvode ovog cool branda po sniženim cijenama.

I zapamtite, bilo da tražite muški ili ženski miris, s CK unisex linijom nećete pogriješiti jer je planetarno popularna s razlogom.

Prikaži više Prikaži manje