1 EUR = 7.53450 HRK

Calvin Klein Eternity – mirisna priča koja traje vječno

Calvin Klein modno carstvo globalni je fenomen još od 7-ih godina prošlog stoljeća. Brend je oduvijek bio sinonim za privlačan, cool i jednostavan dizajn, koji lako postaje omiljeni klasik, bilo da se radilo o legendarnim trapericama, donjem rublju, modnim dodacima ili ženskim, muškim i unisex mirisima. Stoga ne čudi dugogodišnja popularnost linije Calvin Klein Eternity, pokrenute 1986. godine. Ona je istovremeno uzbudljiva, a smirujuća, suvremena i glasovita. Harmonična ravnoteža zemljanih i toplih mirisnih tonova omiljena je već preko trideset godina, a svakim novim dodatkom liniji očarava sve više i više.

Senzualna i sofisticirana Calvin Klein Eternity kolekcija slavi koncept vječnosti. Ona je oda bezvremenskim osjećajima, ljubavi, miru i strasti, inspirirana željom da ono što je važno traje zauvijek. To ćete poželjeti i za Eternity parfem, da je neprestano na vašoj koži, postojan i dugotrajan i da vas prati kao mirisna kulisa vašem životu.

Himna beskrajnim i neuništivim vrijednostima

Calvin Klein Eternity kraljuje kao jedna od najpoznatijih mirisnih linija već godinama. Mnoštvo muškaraca bira Calvin Klein parfem Eternity kao miris koji ga prati tijekom brojnih faza života. Uživa u njegovoj klasici, a s raznim mirisnim inačicama unosi modernije mirisne note. Ova privlačna kolekcija za muškarce donosi različite drvenaste, svježe, jače i slabije interpretacije originalnog mirisa, stoga se lako pronađe baš onaj koji odgovara dnevnim ili večernjim izdanjima.

Bočice Calvin Klein Eternity parfemskih i toaletnih voda jednostavne su i elegantne, privlačne i intimne. Njihov bezvremenski dizajn privlačan je sada, kao i u 9-ima kada je miris tek osmišljen. Razna mirisna izdanja imaju vrlo sličnu ambalažu, a minimalnu razliku čini boja samog mirisa, koja se nazire kroz bočicu.

Calvin Klein parfem Eternity – za muškarca neponovljive karizme

Muškarci koji biraju parfem Calvin Klein Eternity njeguju svoju osjetljivu stranu, ali su istovremeno muževni. Njegov otmjen i snažan karakter naglašen je snažnim samopouzdanjem i modernom vitalnošću. Oni su romantičari posvećeni obitelji, poslu, zdravlju i sreći. Harmoničan život izvor je njegova zadovoljstva i smirenosti. On uživa u svijetu koji ga okružuje, odnosima koje njeguje i životu koji je izgradio.

Uglađen Eternity muškarac želi miris koji je prepoznatljiv, a istančan, koji slavi modernog muškarca i daje mu način da izrazi različite slojeve svog karaktera. Odabir različitih parfemskih i toaletnih voda iz Eternity kolekcije omogućuje uživanje u svježim citrusnim mirisima ili drvenasto zemljanim mirisnim izvedenicama. Otkrij različite Eternity inačice i uživaj u energiji i emocijama koje bude.

Mirisni Calvin Klein svijet u Douglas trgovinama

U Douglas trgovinama možete pronaći brojne Calvin Klein mirise. Uz Eternity kolekciju, muškarce će oduševiti i inačice mirisnih linija Calvin Klein Euphoria i Obsessed. Želite li uskladiti svoje modne izričaje, osim muške, dostupna je i ženska Eternity kolekcija. Tu su i unisex mirisi po kojima je Calvin Klein poznat već godinama. Iskoristite jednostavnost kupnje preko Douglas online trgovine, a poželite li omiljeni miris kupiti kao poklon, tu je i pogodnost brze dostave.

Prikaži više Prikaži manje