LELO
LELO

LELO je švedski brand pokrenut 2003. godine, usmjeren na proizvodnju najfinijih, najluksuznijih i najslavnijih predmeta želje na svijetu. Drugačiji od drugih brendova: LELO se etablirao kao luksuzni brand za pružanje užitka te je svojom reputacijom zauzeo vodeće mjesto na tržištu u dizajnu, inovacijama i tehnologiji, ali LELO nije isključivo brend intimnih masažera; Lelo je pokret brige o sebi namijenjen onima koji
znaju da zadovoljstvo nadilazi spol, orijentaciju, rasu i godine. Nudimo zadovoljstvo otkrivanja svih čuda vlastitog tijela te time našim kupcima podižemo samopouzdanje koje vodi do ispunjenog intimnog života.

LELO

(36)
Filter schließen
Vrsta proizvoda
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Spol
  •  
  •  
Poništi sve filtre

Nažalost, nismo uspjeli pronaći odgovarajuće rezultate za vaš odabrani filtar.

LELO - pomicanje granica senzualnosti

Prije nego što je postao slavan brand, LELO je započeo s radom 23. godine u jednoj sobici u Stockholmu. Tamo su se tri dizajnera okupila na pravom mjestu, u pravo vrijeme i s pravom idejom. Tu je nastao koncept koji će na kraju redefinirati granice cijele industrije, a koji je započeo jednim vrlo jednostavnim pitanjem: ""Što kada bi naši najintimniji proizvodi bili jednako lijepo osmišljeni kao i oni koje s ponosom prikazujemo?""

Od tada je prošlo mnogo vremena i dizajnirano je mnogo inovativnih i luksuznih predmeta za spavaću sobu. Ovaj brand i dalje traži neistražena područja i načine kako svijet senzualnosti učiniti još ljepšim i uzbudljivijim, a LELO proizvodi utjelovljenje su tog osjećaja znatiželje i uzbuđenja.

LELO proizvodi za intimni život sa stilom

Kao vodeći brand na području razigrane intime, LELO nudi sofisticiran asortiman proizvoda: prezervative, lubrikante, intimne masažere, svijeće za masažu, vaginalne kuglice i mnogo više od toga. Kožni materijali, dugotrajne litijeve baterije koje se mogu puniti i izuzetno tihi motori osobito su karakteristični za LELO seksualne igračke. Predstavljaju se i ističu svojim otmjenim dizajnom i privlačnim bojama, a sve krasi izvanredni dizajn i nude vam sate užitka.

Brand segmentira svoje proizvode u četiri različite kategorije. Kako samo ime govori, kolekcija Femme & Homme Vibrators sastoji se od seksualnih igračaka namijenjenih ženama i muškarcima, a one mame snažnim vibracijama, jednostavnošću, zanimljivim bojama i intrigantnim dizajnom.

Kolekcija Insignia & Luxe Sex Toys sastoji se od luksuznih erotskih igračaka, vrhunskog dizajna. Karakteriziraju ih, između ostalog, zlatne seksualne igračke i inovativna tehnologija koja oduzima dah.

Kolekcija Sex Accessories sadrži proizvode od kvalitetne svile i brušene kože. Ovaj luksuzni pribor za seks predstavlja senzualniji pristup BDSM-u, dok PicoBong kolekcija nudi savršene vibracije za početnike u svijetu seksualnih pomagala. Boje nadahnjuju, a djelomično futuristički oblici osiguravaju ugodan osjećaj tijekom uporabe.

Luksuz u spavaćoj sobi

Ovaj brand je u spavaću sobu donio erotske igračke. Primarni cilj ovog globalnog igrača jest razviti proizvode za intimni život koji su stvarno prilagođeni ženskim potrebama, a posebno ženskim ukusima. Zato se zalaže za bezvremenu eleganciju i zavodljivi dizajn.

Uspjeli su u teškom zadatku kombiniranja inovativnih seksualnih igračaka s primjesom luksuza i stila. Rezultat posvećenosti inovacijama ovog branda jest da diljem svijeta postoje milijuni ljudi čiji su životi za nijansu ili dvije zabavniji jer posjeduju LELO erotska pomagala. Ovi praktični, mali pomoćnici osiguravaju ekstatične trenutke pune nezaboravnog užitka.

Ali nemojte misliti da ovi proizvodi nadahnjuju samo žene jer će i muškarci doći na svoje. Bilo za pojedince ili kao prateća ljubavna igračka među parovima, uz LELO erotske igračke vašoj mašti nema kraja.

Inovativni u dizajnu, ali i snažnog i poticajnog učinka

Ovaj brand izgradio je tradiciju koja se temelji na kvaliteti i neočekivanim inovacijama. Riječ je o brandu brojnih suptilnih nijansi, a ono čime se uistinu bavi ide mnogo dalje od onoga što fizički stvara.

Brand pokreće nezasitna znatiželja, želja za istraživanjem i razvojem prostora na kojem se susreću digitalna tehnologija i ljudski osjet. To je ono što ovaj brand čini jedinstvenim i drukčijim.

Brand ima vlastit i nepogrešiv DNK dizajn. Načela mu se naslućuju u svim kreacijama, a erotska pomagala ovog branda stalno se razvijaju kako bi uvijek išla ukorak s vremenom. To ujedno znači da svojim kupcima mogu ponuditi uvijek nova senzualna iskustva.

LELO erotske igračke – pokloni posebne vrste

Što pokloniti osobi koja naizgled već ima sve? Proizvodi ovog branda simboliziraju čisti dizajn za čistu zabavu u spavaćoj sobi. Stoga, istražite svijet bezgraničnog užitka uz seksualne igračke i pronađite idealan poklon za sebe ili pak za svog partnera ili partnericu. Začinite dosadnu svakodnevicu i pronađite nove izvore senzualnog zadovoljstva u online trgovini Douglas.

Prikaži više Prikaži manje