LATE NIGHT SHOPPING ★ -20% NA SAV SKINCARE IZNAD 30 € ★ od 20.2. 20:00 do 21.2.10:00
PHILIPP PLEIN
PHILIPP PLEIN

PHILIPP PLEIN dizajnira jedinstvene kreacije interpretirajući izvanredan suvremeni način života. Temeljen na dizajnerovom dinamizmu i pozitivnom duhu, ovaj moto je pokretačka snaga koja je istoimenu etiketu Philipp Plein učinila uspješnom međunarodnom markom kakva je danas. Kolekcije su zabavne, provokativne i uvijek luksuzne. Robna marka i stil života PHILIPP PLEIN počast su strastvenom individualistu koji svoje najdublje želje pretvara u stvarnost, koji svakodnevno obećava živjeti svoje snove. Upravo zato, dizajner je kreirao i lansirao orijentalno-začinski miris No Limits, za strastvene muškarce koji iznad svega vole moć. Crni papar, kardamom, zvjezdasti anis, bergamot, cimet, tamna čokolada, karamela, vanilija, koža, jantar, ulje indonezijskog pačulija sastojci su koji će vas odvesti iza svih mogućih granica.
Uđite u život Philippa Pleina, život gdje je novac kralj!

PHILIPP PLEIN

(4)
Filter schließen
Vrsta proizvoda
  •  
  •  
Spol
  •  
  •  
Poništi sve filtre

Philipp Plein – ekstravagantna izdanja provokativnog dizajna

Više je više! Tako bi se ukratko mogao sažeti modni svijet dizajnera Philippa Pleina. Ovaj njemački buntovnik svojim hrabrim pristupom modi, spektakularnim revijama i provokatorskim stavom uskomešao je modnu elitu. „Ne kreiram kako bi zadovoljio medije, nego za svoje klijente" samo je jedna od izjava u kojoj se Plein odbija ispričati ili pokoriti svojim neistomišljenicima. Skromnost je riječ koja ne postoji u njegovom rječniku. Gotovo svaka njegova kreacija ili modni dodatak prekriveni su svjetlucavim detaljima, lubanjama, natpisima ili nekim drugim pompoznim detaljima. A njegovi parfemi nisu nikakva iznimka. Philipp Plein kolekcija mirisa nadovezuje se na obilato ukrašenu i pomalo kičastu modnu priču. Najveći je strah da će postati dosadan, no kako je krenulo, malo je vjerojatno da će se to dogoditi.

Poništite pravila i napišite vlastitu priču prepunu zabave i užitaka

Megalomanski brend Philipp Plein, kojeg obožavaju nogometaši i hip hop zvijezde, ponosno ignorira već utabani modni put i odlučno bira super brzu pistu koja ga lansira u šokantne visine. Baš kao i s modnim izdanjima, kroz svoje mirisne kolekcije Philipp Plein potiče na uživanje u luksuzu, istraživanje neograničenih mogućnosti i težnju uspjehu i zadovoljstvu. Philipp Plein NO LIMIT$ kolekcija utjelovljuje upravo tu strast za penjanjem do vrha, uživanje u raskoši koju to pruža i prestanak pretvaranja da je malo dovoljno. To je izraz evidentnog luksuza, apsolutno izbjegavanje suptilnosti i nedorečenosti.

Znak za dolar u imenu kolekcije NO LIMIT$, bočice mirisa u obliku crne kreditne kartice i slogan „Miris za iznimno bogate" nisu suptilni. Poruka je jasna – imam novac i ne sramim se potrošiti ga! Uz toaletne i parfemske vode, Philipp Plein mirisi dolaze i u obliku gela za tuširanje, spreja za tijelo i dezodoransa u stiku te raznih kombinacija poklon setova.

Zašto biti jednostavan, kad možeš biti izvanredan

Drski i blještav Philipp Plein stil namijenjen je svima koji vole pompoznost i blještavilo. Philipp Plein parfem odabrat će ljubitelji dinamičnog stila života prepunog glamuroznih stvari i iskustava. Njihova je energija nepresušna, a strast za novim avanturama jaka i izražajna. Kročiti kroz život bez ispričavanja za svoje odabire i slijediti snagu vlastite osobnosti formula je uspjeha za pretvaranje snova u stvarnost. Kročite hrabro vlastitim putem, jer u Philipp Plein svijetu novac je kralj!

Philipp Plein donosi moćni eliksir uz kojeg ćete uživati u svom uspjehu

Beskonačne mogućnosti luksuznog života valja izraziti i odgovarajućom modom te popratiti pravim mirisom. Philipp Plein brend omogućuje besramno izražavanje neograničenog uživanja u svim raskošnim blagodatima. Njegove mirisne kolekcije spremno vas prate tijekom svih uzbudljivih avantura te daju mirisnu kulisu vašem ekstravagantnom putovanju.

Philipp Plein u Hrvatskoj možete pronaći u Douglas online trgovini

Prepustite se životu na visokoj nozi i zaogrnite se privlačnim Philipp Plein mirisima. Vaše samopouzdanje bit će naglašeno, pojava primijećena, a sva vrata širom otvorena. Ekstravagantne mirise Philipp Plein u Hrvatskoj možete pronaći u Douglas online trgovini. Uz toaletne i parfemske vode istražite i Douglas ponudu dodatnih proizvoda poput osvježavajućih dezodoransa i miomirisnih gelova za tuširanje.

Prikaži više Prikaži manje