DRAGI KUPCI, ZBOG POVEĆANOG BROJA NARUDŽBI MOGUĆI SU POMACI U ROKOVIMA DOSTAVE
1 EUR = 7.53450 HRK

PHILIPP PLEIN

(3)
Filter schließen
Vrsta proizvoda
  •  
  •  
Poništi sve filtre

Philipp Plein – ekstravagantna izdanja provokativnog dizajna

Više je više! Tako bi se ukratko mogao sažeti modni svijet dizajnera Philippa Pleina. Ovaj njemački buntovnik svojim hrabrim pristupom modi, spektakularnim revijama i provokatorskim stavom uskomešao je modnu elitu. „Ne kreiram kako bi zadovoljio medije, nego za svoje klijente“ samo je jedna od izjava u kojoj se Plein odbija ispričati ili pokoriti svojim neistomišljenicima. Skromnost je riječ koja ne postoji u njegovom rječniku. Gotovo svaka njegova kreacija ili modni dodatak prekriveni su svjetlucavim detaljima, lubanjama, natpisima ili nekim drugim pompoznim detaljima. A njegovi parfemi nisu nikakva iznimka. Philipp Plein kolekcija mirisa nadovezuje se na obilato ukrašenu i pomalo kičastu modnu priču. Najveći je strah da će postati dosadan, no kako je krenulo, malo je vjerojatno da će se to dogoditi.

Poništite pravila i napišite vlastitu priču prepunu zabave i užitaka

Megalomanski brend Philipp Plein, kojeg obožavaju nogometaši i hip hop zvijezde, ponosno ignorira već utabani modni put i odlučno bira super brzu pistu koja ga lansira u šokantne visine. Baš kao i s modnim izdanjima, kroz svoje mirisne kolekcije Philipp Plein potiče na uživanje u luksuzu, istraživanje neograničenih mogućnosti i težnju uspjehu i zadovoljstvu. Philipp Plein NO LIMIT$ kolekcija utjelovljuje upravo tu strast za penjanjem do vrha, uživanje u raskoši koju to pruža i prestanak pretvaranja da je malo dovoljno. To je izraz evidentnog luksuza, apsolutno izbjegavanje suptilnosti i nedorečenosti.

Znak za dolar u imenu kolekcije NO LIMIT$, bočice mirisa u obliku crne kreditne kartice i slogan „Miris za iznimno bogate“ nisu suptilni. Poruka je jasna – imam novac i ne sramim se potrošiti ga! Uz toaletne i parfemske vode, Philipp Plein mirisi dolaze i u obliku gela za tuširanje, spreja za tijelo i dezodoransa u stiku te raznih kombinacija poklon setova.

Zašto biti jednostavan, kad možeš biti izvanredan

Drski i blještav Philipp Plein stil namijenjen je svima koji vole pompoznost i blještavilo. Philipp Plein parfem odabrat će ljubitelji dinamičnog stila života prepunog glamuroznih stvari i iskustava. Njihova je energija nepresušna, a strast za novim avanturama jaka i izražajna. Kročiti kroz život bez ispričavanja za svoje odabire i slijediti snagu vlastite osobnosti formula je uspjeha za pretvaranje snova u stvarnost. Kročite hrabro vlastitim putem, jer u Philipp Plein svijetu novac je kralj!

Philipp Plein donosi moćni eliksir uz kojeg ćete uživati u svom uspjehu

Beskonačne mogućnosti luksuznog života valja izraziti i odgovarajućom modom te popratiti pravim mirisom. Philipp Plein brend omogućuje besramno izražavanje neograničenog uživanja u svim raskošnim blagodatima. Njegove mirisne kolekcije spremno vas prate tijekom svih uzbudljivih avantura te daju mirisnu kulisu vašem ekstravagantnom putovanju.

Philipp Plein u Hrvatskoj možete pronaći u Douglas online trgovini

Prepustite se životu na visokoj nozi i zaogrnite se privlačnim Philipp Plein mirisima. Vaše samopouzdanje bit će naglašeno, pojava primijećena, a sva vrata širom otvorena. Ekstravagantne mirise Philipp Plein u Hrvatskoj možete pronaći u Douglas online trgovini. Uz toaletne i parfemske vode istražite i Douglas ponudu dodatnih proizvoda poput osvježavajućih dezodoransa i miomirisnih gelova za tuširanje.

Prikaži više Prikaži manje