1 EUR = 7.53450 HRK

StarSilk

(9)
Filter schließen
Vrsta proizvoda
  •  
  •  
  •  
Poništi sve filtre

StarSilk – uživajte u raskoši najfinije svile

StarSilk donosi profinjene proizvode napravljene od 1 % čiste mulberry svile. To je najfinija i najmekša svila na svijetu koja će vašu svakodnevicu pretvoriti u oazu sofisticiranosti. Blagodati svile za kožu i kosu poznate su već dugi niz godina, a jednom kada isprobate nježnost i lakoću StarSilk proizvoda poželjet ćete se nikada ne odvojiti od njih.

Obogatite svakodnevicu dozom elegancije

Od elegantnih StarSilk proizvoda odabrati možete jastučnice, maske za spavanje, gumice za kosu i maske za lice napravljene od visokokvalitetne svile. Budući da su zaštitne maske za lice dio svakodnevice, bitno je da su napravljene od kvalitetnih materijala. StarSilk svilene maske za lice napravljene su od dva sloja 1 % mulberry svile, koja je hipoalergena. Za dodatnu zaštitu za zdravlje može se umetnuti medicinski filter u za to ugrađeni džepić. Uz zaštitu, StarSilk svilene maske za lice mogu poslužiti i kao modni dodatak. Privlačan modni dodatak su i StarSilk svilene gumice za kosu koje će zbog sastava svile očuvati vlažnost kose i neće ostaviti tragove nošenja.

Za postizanje najboljih uvjeta za mirne snove tu su StarSilk svilene jastučnice. One su bitan dio brige o koži jer sprečavaju njeno gužvanje, a budući da svila ne upija vlagu, proizvodi za noćnu njegu ostat će na licu, a ne na jastučnici. Kako bi lakše utonuli u miran san, odaberite StarSilk maske za spavanje. Osim što stvara neometane i smirujuće uvjete, ova maska za oči za spavanje istovremeno štiti nježnu kožu oko očiju. Njeno punjenje je također od svile, kao i vrpca, stoga će i vaša kosa biti zaštićena od oštećenja te ćete se buditi bez neželjenih nabora i prijeloma na kosi.

Proizvodi od svile kao dio beauty njege

Svila je hipoalergena, ne isušuje kožu i ne uzrokuje njeno gužvanje. Stoga je spavanje na svilenim jastučnicama idealno za kožu, kao i kosu, s obzirom da sprečava njeno lomljenje. Isto tako, pri biranju koja je najbolja maska za spavanje, važno je prednost dati finim i nježnim materijalima. StarSilk maska za spavanje ne samo da će osigurati dugotrajan i miran san, već će štititi vašu kožu. Budući da je svila prirodno hidratizirana, svilena maska neće upiti proizvode za njegu. Neželjene učinke na ten, kao što su isušivanje kože, zadržavanje nečistoće, osip, akne ili alergijske reakcije, sprječavate korištenjem StarSilk maski za lice.

Odgovornost prema prirodi i briga o zdravlju

Biranjem proizvoda od svile pazimo i na okoliš. Budući da je svila iznimno otporan i kvalitetan materijal, puno rjeđe ćete morati kupovati nove proizvode. Ovo se osobito odnosi na maske za lice, koje sada vrlo često koristimo. Svila od koje su napravljene StarSilk svilene maske za lice debljine je 22 momme i izuzetno je dugotrajna.

Pronađite StarSilk proizvode od vrhunske svile u Douglas trgovinama

U Douglas online trgovini kupite StarSilk proizvode od najfinije svile. Odaberite predivne jastučnice za vašu oazu snova, korisne i ugodne maske za lice ili praktične maske za spavanje. Tu su i svilene gumice za kosu, koje će odgovarati svim vašim zanimljivim modnim kombinacijama.

Prikaži više Prikaži manje